הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחוזי שומן במסה

עד שאני לא רואה את הזין במקלחת
חמוד, דיי לעבוד עלינו. גם בתחילת מסה אתה לא רואה כלום.

לשואל השאלה, אני עובד לפי המשקלי עבודה.
כל עוד הכל מתקדם יפה ואני לא שק חרא שמן אין סיבה להפסיק.
ברגע שאני מרגיש שישנה תקיעה בהכל ואני כבר טיפה שמן אז יוצאים לחיטוב ומפציצים במסה שוב לאחר מכן.

כי להיות מעל 15% זה לא יפה?
בשביל להוציא ריבועים זה ממש קשה. אני לצערי מגיל 12 חולם עליהם , אך לצערי לא הצלחתי להגיע אליהם אז זה טבעי שתמיד אני יעריץ את הדרך של להגיע אליהם. יכול להיות שאם היה לי ריבועים הייתי אומר לעצמי וואלה לא מתלהב, בא לי שתיהיה לי כרס חמודה ואני ארים משקלים ואוכל להרים מכוניות ולזרוק על אנשים .
שמע אחי אם הפרצוף שלך מכוער לא משנה עד כמה יפה הגוף יראה זה לא יעזור 🙄
אני ראיתי מישהו עם פרצוף של ג'וק וגוף יפה שהוא מזיין כמו כמות הדגים בים.
הייתי מגדיר את זה ככה לפי סדר חשיבות.
1. פה 60%
2.פנים 25%
3. גוף 15%

כמובן שמדובר על סטוץ'
כי אם לא כסף גם נכנס למשוואה הזאת.

מה?
בשביל להוציא ריבועים זה ממש קשה. אני לצערי מגיל 12 חולם עליהם , אך לצערי לא הצלחתי להגיע אליהם אז זה טבעי שתמיד אני יעריץ את הדרך של להגיע אליהם. יכול להיות שאם היה לי ריבועים הייתי אומר לעצמי וואלה לא מתלהב, בא לי שתיהיה לי כרס חמודה ואני ארים משקלים ואוכל להרים מכוניות ולזרוק על אנשים .
רמז: ריבועים לא מעניינים אף אחד.

אין לי אחוז שומן קבוע שאני מפסיק בו, פשוט מתי שאני מרגיש שמן מדי והגיע הזמן לחטב, אבל בדרך כלל אני לא עובר את ה20

אז אני מבין שחשוב לך להיות חזק וגדול יותר מאשר יפה.
טוב כנראה שזה לא השאיפה של כל אחד מאיתנו.😛
כבר הגעתי לאחוזי שומן נמוכים, איבדתי המון שריר וכוח והרגשתי שחיף, ומה הרווחתי מזה? קצת ריבועים בבטן? הם גם ככה נעלמו כשחזרתי למסה, אז הבנתי שאני לא יחזור שוב לאחוזי שומן כאלו.

אני לא מתאמן בשביל להראות טוב, אני מתאמן כי אני אוהב את הספורט הזה
אני ראיתי מישהו עם פרצוף של ג'וק וגוף יפה שהוא מזיין כמו כמות הדגים בים.
אם הייתי מתאמן בשביל בחורות, הייתי מפסיק ממזמן, כי הייתי משיג את מי שאני רוצה גם בלי הגוף שיש לי

כבר הגעתי לאחוזי שומן נמוכים, איבדתי המון שריר וכוח והרגשתי שחיף, ומה הרווחתי מזה? קצת ריבועים בבטן? הם גם ככה נעלמו כשחזרתי למסה, אז הבנתי שאני לא יחזור שוב לאחוזי שומן כאלו.
אתה טוען שככל שיורדים מכיוון ה-12 אחוזי שומן ומטה בחיטוב היחס של האיבוד שומן לעומת השריר הולך ומצטמצם גם אם התזונה/אימונים נכונים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית