עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ועד כמה אתה מחטב?בערך 25% שומן זה הגבול העליון שלי
חמוד, דיי לעבוד עלינו. גם בתחילת מסה אתה לא רואה כלום.עד שאני לא רואה את הזין במקלחת
14-15% זה הרף התחתון, אני לא ירד פחות מזהועד כמה אתה מחטב?
ארד*14-15% זה הרף התחתון, אני לא ירד פחות מזה
חמודי, דיי לעבוד עלינו, גם אחרי המסה משקלי העבודה שלך שואפים לאפס.לשואל השאלה, אני עובד לפי המשקלי עבודה.
אתה שק חרא שמן תפסיק כבר!!כל עוד הכל מתקדם יפה ואני לא שק חרא שמן אין סיבה להפסיק.
אזי גם שלך. 😃חמודי, דיי לעבוד עלינו, גם אחרי המסה משקלי העבודה שלך שואפים לאפס
🚫❌❓ארד*
אז אני מבין שחשוב לך להיות חזק וגדול יותר מאשר יפה.14-15% זה הרף התחתון, אני לא ירד פחות מזה
כי להיות מעל 15% זה לא יפה?אז אני מבין שחשוב לך להיות חזק וגדול יותר מאשר יפה.
טוב כנראה שזה לא השאיפה של כל אחד מאיתנו.😛
שמע אחי אם הפרצוף שלך מכוער לא משנה עד כמה יפה הגוף יראה זה לא יעזור 🙄אז אני מבין שחשוב לך להיות חזק וגדול יותר מאשר יפה.
בשביל להוציא ריבועים זה ממש קשה. אני לצערי מגיל 12 חולם עליהם , אך לצערי לא הצלחתי להגיע אליהם אז זה טבעי שתמיד אני יעריץ את הדרך של להגיע אליהם. יכול להיות שאם היה לי ריבועים הייתי אומר לעצמי וואלה לא מתלהב, בא לי שתיהיה לי כרס חמודה ואני ארים משקלים ואוכל להרים מכוניות ולזרוק על אנשים .כי להיות מעל 15% זה לא יפה?
אני ראיתי מישהו עם פרצוף של ג'וק וגוף יפה שהוא מזיין כמו כמות הדגים בים.שמע אחי אם הפרצוף שלך מכוער לא משנה עד כמה יפה הגוף יראה זה לא יעזור 🙄
מה?1. פה 60%
רמז: ריבועים לא מעניינים אף אחד.בשביל להוציא ריבועים זה ממש קשה. אני לצערי מגיל 12 חולם עליהם , אך לצערי לא הצלחתי להגיע אליהם אז זה טבעי שתמיד אני יעריץ את הדרך של להגיע אליהם. יכול להיות שאם היה לי ריבועים הייתי אומר לעצמי וואלה לא מתלהב, בא לי שתיהיה לי כרס חמודה ואני ארים משקלים ואוכל להרים מכוניות ולזרוק על אנשים .
כבר הגעתי לאחוזי שומן נמוכים, איבדתי המון שריר וכוח והרגשתי שחיף, ומה הרווחתי מזה? קצת ריבועים בבטן? הם גם ככה נעלמו כשחזרתי למסה, אז הבנתי שאני לא יחזור שוב לאחוזי שומן כאלו.אז אני מבין שחשוב לך להיות חזק וגדול יותר מאשר יפה.
טוב כנראה שזה לא השאיפה של כל אחד מאיתנו.😛
אם הייתי מתאמן בשביל בחורות, הייתי מפסיק ממזמן, כי הייתי משיג את מי שאני רוצה גם בלי הגוף שיש ליאני ראיתי מישהו עם פרצוף של ג'וק וגוף יפה שהוא מזיין כמו כמות הדגים בים.
אתה טוען שככל שיורדים מכיוון ה-12 אחוזי שומן ומטה בחיטוב היחס של האיבוד שומן לעומת השריר הולך ומצטמצם גם אם התזונה/אימונים נכונים?כבר הגעתי לאחוזי שומן נמוכים, איבדתי המון שריר וכוח והרגשתי שחיף, ומה הרווחתי מזה? קצת ריבועים בבטן? הם גם ככה נעלמו כשחזרתי למסה, אז הבנתי שאני לא יחזור שוב לאחוזי שומן כאלו.