הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקע במשקל

edritzik

משתמש מתחיל
126
0
נק' מוניטין:
0
126
0
אהלן חברים ושבת שלום, אני אחרי חיטוב שהסתיים במשקל 66kg וכרגע במסה 4 חודשים, נתקעתי בשקילות האחרונות על 81kg, עובד בתוכנית AB עם אירובי של 100 דקות בשבוע + תפריט של 2600 קלוריות.. השאלה שלי מה קורה בגוף מבחינת היפרטרופיה במצב הנתון?, להוריד עוד באירובי, להוסיף עוד באוכל? (יותר פחמימה/יותר חלבון?) ממש רוצה לנצל את המסה הזאת עד הקיץ ולגדול כמה שיותר! תודה לעוזרים..

אהלן חברים ושבת שלום, אני אחרי חיטוב שהסתיים במשקל 66kg וכרגע במסה 4 חודשים, נתקעתי בשקילות האחרונות על 81kg, עובד בתוכנית AB עם אירובי של 100 דקות בשבוע + תפריט של 2600 קלוריות.. השאלה שלי מה קורה בגוף מבחינת היפרטרופיה במצב הנתון?, להוריד עוד באירובי, להוסיף עוד באוכל? (יותר פחמימה/יותר חלבון?) ממש רוצה לנצל את המסה הזאת עד הקיץ ולגדול כמה שיותר! תודה לעוזרים..
אם אתה נתקע על משקל מסויים זה אומר שאתה צריך להוסיף קלוריות/לקצץ באירובי אחרת אתה דורך במקום מבחינת היפרטרופיה.

feeling confused:Confused:
לא צריך להיות גאון כדי לראות לפי מחשבון BMR שעל 2600 קלוריות עם 100 דקות אירובי + אימוני אנאירובי אתה נמצא במאזן קלורי שלילי... איך אתה מצפה לעלות משקל ככה? תוסיף עוד קלוריות ותוריד אירובי.

כי בפחמימות פשוטות צוברים שומן. חלבון זה משביע ואי אפשר לאכול הרבה ממנו.
שומן רווי זה לא בריא.
שומן חד ורב בלתי רווי זו גם אופציה,אבל אופציה יקרה.
פחמימות מורכבות זה משהו שאפשר לאכול הרבה גם בריא וגם זול וגם זה מאגר עיקרי שאתה משתמש בו באימון אנאירובי.

שומן רווי זה לא בריא.
פחמימות מורכבות זה משהו שאפשר לאכול הרבה גם בריא וגם זול וגם זה מאגר עיקרי שאתה משתמש בו באימון אנאירובי.
לא אמרת שום דבר נכון בתגובה הזאת.

שומן רווי זה לא בריא.
כאילו מה? אתה רוצה שלילי בכוח? לא מספיק שאתה יושב מתחת ל0?

אשמח שתפרט מה לא נכון.
על סמך מה קבעת שבפחמימות פשוטות צוברים שומן? אתה יודע כיצד הגוף צובר שומן? איך זה קורה ולמה? אתה יודע כיצד פועלות פוחמימות פשוטות, כיצד הן מתעכלות בגוף ומה ההבדל ביניהן לפחמימות מורכבות? מה שאמרת פה שווה ערך ללהגיד "לאכול עוגה זה משמין". הכל תלוי במאזן הקלורי, ואין לאוכל אחד השפעה גדולה יותר להשמנה מאוכל אחר.
על סמך מה קבעת ששומן רווי לא בריא? תוכל להציג לי מחקרים שמראים משהו לא בריא בשומן רווי? השומן היחיד שאפשר להכניס לקטגוריית ה"לא בריא" הוא שומן טראנס. אין שום בעיה עם שומן רווי בכמויות טובות.
על סמך מה קבעת שהגוף משתמש בפחמימות מורכבות במהלך אימון?

כי בפחמימות פשוטות צוברים שומן
אני מרבה לאכול בפירות לפחות 7 פירות ביום ועליתי כבר 10 קילו מאז החיטוב ואני לא שמן
חלבון זה משביע ואי אפשר לאכול הרבה ממנו.
אני אוכל יותר חלבון מפחמימות מגיע ל250+ יש ימים שמגיע ל300
אגוזים ,אבוקדו ודגים ההורים משלמים
דווקא מזה אני אוכל מעט

על סמך מה קבעת שבפחמימות פשוטות צוברים שומן? אתה יודע כיצד הגוף צובר שומן? איך זה קורה ולמה? אתה יודע כיצד פועלות פוחמימות פשוטות, כיצד הן מתעכלות בגוף ומה ההבדל ביניהן לפחמימות מורכבות? מה שאמרת פה שווה ערך ללהגיד "לאכול עוגה זה משמין". הכל תלוי במאזן הקלורי, ואין לאוכל אחד השפעה גדולה יותר להשמנה מאוכל אחר.
על סמך מה קבעת ששומן רווי לא בריא? תוכל להציג לי מחקרים שמראים משהו לא בריא בשומן רווי? השומן היחיד שאפשר להכניס לקטגוריית ה"לא בריא" הוא שומן טראנס. אין שום בעיה עם שומן רווי בכמויות טובות.
על סמך מה קבעת שהגוף משתמש בפחמימות מורכבות במהלך אימון?
לגבי הפחמימות הפשוטות VS המורכבות. אני גם מאמין שקלוריה זה קלוריה מבחינת השמנה/הרזייה. אבל מבחינת צבירת שריר במסה/שימור שיר בחיטוב יש הבדלים. לדוגמא. אם אני הRMR שלי הוא 2000. ואני אוכל 500 מעל התחזוקה בתקופת המסה ואני שומר על ה2 גרם חלבון על כל כל קילו גוף, אז ברור שאם נגיד אכלתי 1000 פחמימות מורכבות מול 1000 פחמימות פשוטות אני אצבור יותר שריר עם הפחמימות המורכבות, עזוב את זה שרמות גבוהות של סוכר לא טובות לגוף אבל רמות גבוהות של סוכר נוטות יותר ללכת לתאי השומן. ולגבי זה אני בטוח תשאל את גיל מנהל ישראל בודי.
שומן רווי בכמויות מוגזמות הוא לא בריא,אחרת למה מרי עולם לא אוכלים המבורגרים נקניקיות וקבבים בתקופות המסה שלהם?
יכול להיות שהם אוכלים קצת פה ושם אבל הם מתבססים על חלבון רזה כגון חזה עוף וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית