הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ BMR

Mephisto111

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
יש אומרים שצריך להכפיל את הBMR ב1.2 כי עושים פעולות בסיסיות כמו הליכות חשיבה אכילה צחצוח שיניים וכו..
ויש שעושים בלי..
לעשות תפריט לכפול 1.2 או לBMR הרגיל?

אם אתה עושה פעולות בסיסיות כל יום אז תכפיל. אם אתה מעביר את כל היום בשכיבה על המיטה אל תכפיל.

לכפול
זה שאלה מאוד מפגרת אני חייב לציין
ההכפלה של ה1.2 זה לא שאתה הולך מצחצח שיניים וכל זה
בלי הכפלה זה כאילו תשכב במיטה 24 שעות בלי לזוז מילימטר בלי כלום זה הBMR
אם אתה משתין מחרבן אוכל שותה הולך למקרר הולך לחדר מצחצח שיניים אז אתה מכפיל ב1.2
כלומר תמיד חשובה ההכפלה של ה1.2

פחות להתייחס לחישוב המשוער של מחשבון BMR. תתייחס יותר למשקל.
לפי מה שאתה מתאר אני מבין שאתה בתחילת מסה. בימים הראשונים אתה תעלה לפחות קילו-קילו חצי שרובם נוזלים. לאחר מכן תישקל אחת לשבוע על מנת לבדוק את קצב העלייה במשקל. אם קצב העלייה גבוה מידי בשבילך, תוריד מעט קלוריות. אם קצב העלייה נמוך מידי, תוסיף מעט קלוריות.
תשחק בכמות הקלוריות בהתאם לX משקל שתצפה לעלות בשבוע ומשם כבר תוכל להסתדר לבד בלי חישובים משוערים של מחשבונים דוגמאת BMR.

אם אתה עושה פעולות בסיסיות כל יום אז תכפיל. אם אתה מעביר את כל היום בשכיבה על המיטה אל תכפיל.
אז ביום שבת שלי, שאני לא מתאמן ורוב הפעולות שלי זה שכיבה/ ישיבה עם המחשב, בישול אוכל במיקרוגל אכילת 2-3 ארוחות,דיבור בטלפון בישיבה,משחק אקס בוקס עם חברים אני לא אמור להכפיל ב1.2?
כי זה מה שאני עושה רוב הפעמים בשבת.

אז ביום שבת שלי, שאני לא מתאמן ורוב הפעולות שלי זה שכיבה/ ישיבה עם המחשב, בישול אוכל במיקרוגל אכילת 2-3 ארוחות,דיבור בטלפון בישיבה,משחק אקס בוקס עם חברים אני לא אמור להכפיל ב1.2?
כי זה מה שאני עושה רוב הפעמים בשבת.

כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית