עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממליץ לשימוש? האם אתה מרגיש הבדל בשימוש?סביבות ה 300 לדעתי, דבר עם טיטאן ישראל.. קניתי מהם את השרוולים לפני שנה בערך והם פשוט מעולים.
סה"כ זה מחמם את הברך ואמור למנוע פציעות (לא לסמוך על זה).
מה הדגמים?הבנתי את זה. ראיתי שיש 2 דגמים בטיטאן
325 ו399 מה מומלץ?
2 דגמים:מה הדגמים?
השני נראה יותר דומה למה שלי יש מהם.. הראשון פחות2 דגמים:
1. Neoprene Knee Sleeves שרוולי ברך ניופרן
2. Yellow Jacket Knee Sleeve שרוולי ברך ילו ג'אקט
מה לגבי רצועות ללחיצות אני צריך? אתה משתמש?השני נראה יותר דומה למה שלי יש מהם.. הראשון פחות
עדיף שתתייעץ עם טיטאן. שלח להם הודעה בפייס.
רצועות לשורש כף היד? wrist wraps ?מה לגבי רצועות ללחיצות אני צריך? אתה משתמש?
כןרצועות לשורש כף היד? wrist wraps ?
אני משתמש בהם בבנצ' ובפרס, והם עוזרים.
אותו עיקרון עם החגורה רק שהחגורה עוזרת לך להרים פשוט יותר?אני משתמש בהם בבנצ' ובפרס, והם עוזרים.
אבל רק בסט עבודה, ובגדול אם אתה יכול בלעדיהם..ואין לך מגבלת פציעה כלשהי.. הייתי מעדיף פחות להשתמש בהם.
חגורה ורצועות למפרק כף היד הם 2 דברים שונים.אותו עיקרון עם החגורה רק שהחגורה עוזרת לך להרים פשוט יותר?
אוקיי. החגורה כלי עזר שבסופו של דבר עוזר להרים יותר אילו לא היינו משתמשים בחגורה הינו מרימים פחות נכון?חגורה ורצועות למפרק כף היד הם 2 דברים שונים.
1. אתה מתכוון לדגם שיש אצלהם עכשיו בקטלוג ב399 שקל- Yellow Jacket Knee Sleeve שרוולי ברך ילו ג'אקט?טיטאן ישראל מקבלים את הילו ג'אקט דגם חדש עם תמיכה מקסימלית. מקבל ביקורות מעולות.
ממליץ לשדרג אליו.
רצועות כף יד בדרך כלל קונים בשלב מסויים, לא חובה בהתחלה אבל נדיר לראות ליפטרים בלי זה בסופו של דבר.
אם כבר קונים שווה לקנות ביחד, ממליץ על טיטאניום 24" ומטה למתחילים.
כמה אינץ אתה משתמש? עדיף אם כבר אני קונה לקנות גולד 24 אינץ ?כמובן שהשימוש לא יהיה עכשיו אלא בהמשך.1. כן. גם הדגם היותר זול מעולה, הדגם היותר יקר (למיטב הבנתי) יותר חזק ומספק תמיכה יותר חזקה.
2. הייתי ממליץ על הטיטאניום, אולי יש מידה יותר קצרה. גם 12-18 אינץ' יספיק. מבין THP או גולד הייתי ממליץ גולד, שהן הרצועות הכי חזקות שיש (אני משתמש) אבל לא מומלץ למתחילים.