הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית FBWעצימות גבוהה

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
***הסקוואט אצלנו לא נוח בטירוף, ככה שאני אצטרך להסתפק בטכניקה מושלמת ומשקלים סבירים.

גב- מתח רחב עם משקל- 2 סטים של 5.
מסור- 2 סטים של 6-8.

רגליים- סקוואט- 2 סטים של 5.
לג פרס- 1-2 סטים של 8-12 חזרות.

חזה-בנצ' פרס- 2 סטים של 5 חזרות.
(באמצע כדי שתהיה עוד קצת מנוחה עד לתרגיל פרפר אני עושה 2 סטים לחיצת תאומים על רגל אחת עם משקולת יד, 2 סטים 12 חזרות כל רגל)
פרפר- 2 סטים של 6-8 חזרות.

ראק פולס מהספסל של הבנצ' (עובד כרגע על גמישות)- סט 1 של 5 חזרות.

בטן- 2 סטים של כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם מוט W להתנגדות, 12 חזרות.

***החלטתי לבצע טכניקה מושלמת בתרגילים.
*** אני מתאמן יום ראשון-שלישי-חמישי, ביום שלישי במקום הבנצ' אני עושה מיליטרי.
עדיף כמו שאני עושה או לעשות שבוע של 2 מיליטרי 1 בנצ', ושבוע של 2 בנצ' 1 מיליטרי?

*** מצטער על החפירה חח.

למה להמציא את הגלגל מחדש? מה רע ב- SS? תוכנית שנבדקה ונוסתה ע"י אלפי מתאמנים (אם לא יותר).

• פותח/ת השרשור
אין פאמפ אחי...

קודם תקרא ואחרי זה תנסה לעקוץ.
אין לי דרך לעשות Starting Strength מ2 סיבות עיקריות.
1. אין לי כלוב, לעשות סקוואט זה סיוט שלא יתואר, בנוסף לסיוט הרגיל.., זה לא מצב שאני יכול לעלות בו משקלים בקצב טוב.
2. אין לי תזונה לזה.. רגישות לחלב וכדומה, אני לא אגיע למספיק קלוריות כדי למצות את Starting Strength כמו שצריך.
3. עשיתי פעם את התוכנית.. כמו שהסברתי הסקוואט בעייתי.. אני עושה ראק פולס כי אין לי גמישות לדדליפט.
תאמין לי שברגע שיהיה כלוב נורמלי ותזונה שאני יכול לעלות ממנה במאסה בצורה מכובדת ולהתאושש מאימונים כאלה אני אעבור בכיף ל Starting Strength.

אגב.., העוקצנות גם לא במקום.. אין פאמפ? אין לי פה בכלל עבודה מבודדת על הידיים, ואין לי פה עבודה במכונה.. הכל חופשי ולטווחי חזרות נמוכים יחסית, תסביר לי איפה ה"פאמפ".

בכל מקרה תודה על התגובות, אני אשים את הסקוואט בתחילת האימון.
וגל כן, אני עובד על המתיחות האלה משם, זה די עוזר בנתיים.
עוד תגובות בונות? (אני אשמח אם הם לא יהיו עקיצות בלי טעם, במיוחד אחרי שהסברתי את עצמי בדרך סבירה ביותר).

אין פאמפ אחי...

עכשיו אני מבין למה אני עדיין לא "אלון יד 50".

אגב, איזה מצחיק זה לראות בחדר הכושר ילדים בני 16 ששוקלים כמו 2 פלטות (עם הסלולרי בכיס) בודקים את השרירים ואת הריבועים שלהם אחרי כל סט!

עכשיו אני מבין למה אני עדיין לא "אלון יד 50".

אגב, איזה מצחיק זה לראות בחדר הכושר ילדים בני 16 ששוקלים כמו 2 פלטות (עם הסלולרי בכיס) בודקים את השרירים ואת הריבועים שלהם אחרי כל סט!
2 פלטות רק בצד אחד התכוונת...
מה שיותר עצוב זה להתאמן באוניברסיטה ת"א ולראות את אותם הילדים מעל גיל 22 עדיין בודקים את עצמם במראה ועושים חצי בנץ'. הסקוואט ראק תמיד ריק, איזה כיף 😃 (לפעמים באים לעשות שם מתח ואז אני מגרש אותם)

dunno - אין לך גמישות, אין לך יכולת לעשות סקוואט, אין חלב, אין עתיד?

• פותח/ת השרשור
2 פלטות רק בצד אחד התכוונת...
מה שיותר עצוב זה להתאמן באוניברסיטה ת"א ולראות את אותם הילדים מעל גיל 22 עדיין בודקים את עצמם במראה ועושים חצי בנץ'. הסקוואט ראק תמיד ריק, איזה כיף 😃

dunno - אין לך גמישות, אין לך יכולת לעשות סקוואט, אין חלב, אין עתיד?

בוא נתחיל מזה, יש לי גמישות לעשות סקוואט מלא.
אין לי גמישות לעשות דדליפט מלא ואני עובד על זה
חלב אני לא יכול, מה נעשה.., עם כל הכבוד הראוי לריפטו, ויש הרבה כבוד, המשפט "baby mammals drink milk, and you sir are a baby mammal" פשוט לא נכון, הגוף לא נועד לעכל חלב בצורה יעילה אחרי שאתה תינוק, ואצלי בכלל זה בעייתי.
לעומת זאת הגוף שלי סבבה עם בשר.

יש מספר סיבות שלדעתי ריפטו אומר לשתות חלב והן פשוטות, אחד הוא זול באמריקה, שתיים יש בו חלבון, שלוש יש בו הרבה קלוריות וכן ויטמינים ושומנים.

באותו מידה היה יכול להיות נסטי עם ויטמינים וחלבון, וקצת שומנים, מצידי שזה יהיה בצבע כחול, והוא היה אומר תשתו נסטי כחול.

אתה מודע לזה שהחלב היה בצחוק...

לדעתי אתה פשוט לא יודע לעשות דדליפט, יש מספיק דוגמאות של אנשים "לא גמישים" שפתאום אחרי שהסבירו ולימדו אותם כמו שצריך הם "פתאום" היו גמישים מספיק.
לדעתי הגעת לפתיחת האשכול כדי לשמוע "ואי אחי תוכנית פיצוץ בהצלחה"

אז...
ואי אחי תוכנית פיצוץ בהצלחההההההההההה!!!!!!!!!!!!

• פותח/ת השרשור
אתה מודע לזה שהחלב היה בצחוק...

לדעתי אתה פשוט לא יודע לעשות דדליפט, יש מספיק דוגמאות של אנשים "לא גמישים" שפתאום אחרי שהסבירו ולימדו אותם כמו שצריך הם "פתאום" היו גמישים מספיק.
לדעתי הגעת לפתיחת האשכול כדי לשמוע "ואי אחי תוכנית פיצוץ בהצלחה"

אז...
ואי אחי תוכנית פיצוץ בהצלחההההההההההה!!!!!!!!!!!!

אני מודע לזה שזה היה בצחוק, אבל אני מנסה לשמור על אווירה קצת פחות צינית ולהפיק משהו ממה שאני אומר פה.

זה בדוק, נכון יש את התרגיל הזה שמנסים לגעת בקצות האצבעות עם רגליים ישרות?
אני אפילו לא מתקרב לרצפה עם הידיים-נובע מכך הגמישות שלי על הפנים.
סמוך עלי, חרשתי את העניין של הדדליפט מפה עד הודעה חדשה, בעיית גמישות.

אגב, הלינק שגל הביא, אני משתמש ב2 תרגילי מתיחה הראשונים שם, יש צורך להשתמש בכל השבעה?, כלומר לעשות סקוואטים דינמיים וכדומה בימי מנוחה לא עלול קצת לדפוק את העניין?

גם אני לא מתקרב עם הידיים לרצפה. תלמד לעשות חימום כמו שצריך. גוד מורנינגס, דדליפט רומני, בלי משקל.

• פותח/ת השרשור
גם אני לא מתקרב עם הידיים לרצפה. תלמד לעשות חימום כמו שצריך. גוד מורנינגס, דדליפט רומני, בלי משקל.

יעני שני התרגילים באוויר, אפילו ללא מוט אולימפי?
אוקיי, להוסיף גם מתיחות דינאמיות?
וכמה זמן העניין הזה צריך להעשות? נגיד 2 סטים מכל תרגיל באוויר, פלוס מינוס 5 דקות?

יעני שני התרגילים באוויר, אפילו ללא מוט אולימפי?
אוקיי, להוסיף גם מתיחות דינאמיות?
וכמה זמן העניין הזה צריך להעשות? נגיד 2 סטים מכל תרגיל באוויר, פלוס מינוס 5 דקות?
ברור שעם מוט. איך חשבת לעשות דדליפט רומני בלי מוט? אתה קוסם?

המטרה של החימום להכין אותך לאימון. כשאתה מרגיש שהתחממת מספיק. אין מספר ספציפי.
אני עושה 2 ו2 וקצת סקוואטים במשקל גוף לפני שאני מתחיל לעבוד, מצאתי שזה מספיק לי.
מתיחות דינאמיות זה בדיוק מה שכתבתי לך לעשות.

• פותח/ת השרשור
ברור שעם מוט. איך חשבת לעשות דדליפט רומני בלי מוט? אתה קוסם?

המטרה של החימום להכין אותך לאימון. כשאתה מרגיש שהתחממת מספיק. אין מספר ספציפי.
אני עושה 2 ו2 וקצת סקוואטים במשקל גוף לפני שאני מתחיל לעבוד, מצאתי שזה מספיק לי.
מתיחות דינאמיות זה בדיוק מה שכתבתי לך לעשות.

אוקיי, תודה רבה.
ועכשיו דעה כנה על התוכנית?
אני שם סקוואט בתחילת האימון.

אם אין לך אפשרות לעשות סקוואט כבד אז תמצא איך לעשות סקוואט כבד, אין תחליף. תעבור מכון. תבקש שירימו לך את המוט. תתלה אותו מהתקרה. תשתמש בכוחות הקסם או משהו.

גם לדדליפט אין תחליף, אתה לא בשלב שאתה צריך לעשות ראק פולס. אתה צריך לעשות דדליפט. אתה צריך לעשות SS, וזהו.

• פותח/ת השרשור
אם אין לך אפשרות לעשות סקוואט כבד אז תמצא איך לעשות סקוואט כבד, אין תחליף. תעבור מכון. תבקש שירימו לך את המוט. תתלה אותו מהתקרה. תשתמש בכוחות הקסם או משהו.

גם לדדליפט אין תחליף, אתה לא בשלב שאתה צריך לעשות ראק פולס. אתה צריך לעשות דדליפט. אתה צריך לעשות SS, וזהו.

תקשיב, אני אנסה את מה שאמרת, ואנסה לעשות דדליפט מהרצפה, אם עובד מה טוב, אם לא אני אמשיך לעבוד על גמישות.
עניין נוסף, אתם בטוחים ש Starting Strength יהיה יעיל בשבילי אם כמות הקלוריות שאני אוכל מאוד מוגבלת יחסית, (עשיתי פעם את התוכנית ונתקעתי מהר מאוד).

• פותח/ת השרשור
למה כמות הקלוריות שלך מוגבלת? אין אוכל בבית?

יש לי בעיה לאכול בבוקר... ואני מסיים בית ספר בדרך כלל די מאוחר.
ההורים שלי גם מנסים די להגביל אותי באוכל, מסיבות שאתם יכולים לנחש, "אתה שמן, מה אתה אוכל הרבה, יש לך זמן לגדול" וכדומה וכדומה.
יש בדרך כלל ארוחת צהריים מכובדת וארוחת ערב נחמדה, אבל זה בטח שלא מספיק קלוריות ל Starting Strength, אלא אם אני יוסיף לזה קילו לחם עם נקניק.

יש לי בעיה לאכול בבוקר... ואני מסיים בית ספר בדרך כלל די מאוחר.
ההורים שלי גם מנסים די להגביל אותי באוכל, מסיבות שאתם יכולים לנחש, "אתה שמן, מה אתה אוכל הרבה, יש לך זמן לגדול" וכדומה וכדומה.
יש בדרך כלל ארוחת צהריים מכובדת וארוחת ערב נחמדה, אבל זה בטח שלא מספיק קלוריות ל Starting Strength, אלא אם אני יוסיף לזה קילו לחם עם נקניק.

אז תעשה חיטוב רצחני, תיהיה רזה בטירוף, ואז תוכל להתקדם עם SS בכיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית