הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית FBWעצימות גבוהה

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
***הסקוואט אצלנו לא נוח בטירוף, ככה שאני אצטרך להסתפק בטכניקה מושלמת ומשקלים סבירים.

גב- מתח רחב עם משקל- 2 סטים של 5.
מסור- 2 סטים של 6-8.

רגליים- סקוואט- 2 סטים של 5.
לג פרס- 1-2 סטים של 8-12 חזרות.

חזה-בנצ' פרס- 2 סטים של 5 חזרות.
(באמצע כדי שתהיה עוד קצת מנוחה עד לתרגיל פרפר אני עושה 2 סטים לחיצת תאומים על רגל אחת עם משקולת יד, 2 סטים 12 חזרות כל רגל)
פרפר- 2 סטים של 6-8 חזרות.

ראק פולס מהספסל של הבנצ' (עובד כרגע על גמישות)- סט 1 של 5 חזרות.

בטן- 2 סטים של כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם מוט W להתנגדות, 12 חזרות.

***החלטתי לבצע טכניקה מושלמת בתרגילים.
*** אני מתאמן יום ראשון-שלישי-חמישי, ביום שלישי במקום הבנצ' אני עושה מיליטרי.
עדיף כמו שאני עושה או לעשות שבוע של 2 מיליטרי 1 בנצ', ושבוע של 2 בנצ' 1 מיליטרי?

*** מצטער על החפירה חח.

• פותח/ת השרשור
אז תעשה חיטוב רצחני, תיהיה רזה בטירוף, ואז תוכל להתקדם עם SS בכיף.

כן אבל מה הטעם לקחת 2 צעדים אחורה ו2 צעדים קדימה?
הדבר היחיד שיוצא מזה זה בזבוז זמן, אלא אם בחיטוב הרצחני הזה אני אשאר על אותם משקלים, משום מה אני מטיל בזה ספק.

במילא בשביל להתקדם במשקלי העבודה לאורך זמן תצטרך לאכול הרבה, אז מה זה באמת משנה? לא נראה לי שתרד במשקלי העבודה בצורה מטורפת (אם תעשה את החיטוב כמו שצריך).

• פותח/ת השרשור
במילא בשביל להתקדם במשקלי העבודה לאורך זמן תצטרך לאכול הרבה, אז מה זה באמת משנה? לא נראה לי שתרד במשקלי העבודה בצורה מטורפת (אם תעשה את החיטוב כמו שצריך).

תראה אני אוכל, אבל לא מספיק בשביל תוכנית שמתמקדת בכוח ובעלייה בין אימון לאימון.
תאמין לי שברגע שיהיה מספיק מזון חח, ומתי שבמכון יהיה כלוב נורמלי ולעלות משקלים בסקוואט לא יהיה סיוט, שזה יקרה בערך בביאת המשיח, או אולי קודם... מעניין.
סביר להניח שאני אעבור מכון עד אז, וברגע שזה יקרה אני אעבור לתוכנית כוח, סמוך עלי חבוב.

עכשיו יש מצב אתה מגיב מה דעתך על התוכנית?
אני שם סקוואט בהתחלה.

תראה אני אוכל, אבל לא מספיק בשביל תוכנית שמתמקדת בכוח ובעלייה בין אימון לאימון.
תאמין לי שברגע שיהיה מספיק מזון חח, ומתי שבמכון יהיה כלוב נורמלי ולעלות משקלים בסקוואט לא יהיה סיוט, שזה יקרה בערך בביאת המשיח, או אולי קודם... מעניין.
סביר להניח שאני אעבור מכון עד אז, וברגע שזה יקרה אני אעבור לתוכנית כוח, סמוך עלי חבוב.

עכשיו יש מצב אתה מגיב מה דעתך על התוכנית?
אני שם סקוואט בהתחלה.

זה נראה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית