עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הנעלי ספורט היחידות שיש לינראה סבבה.. נעליים לא טובות לסקוואט.
תאר את הכאבים. מתי כואב, איפה, איך, כמה זמן..
אתה מתכוון לכווץ את הבטן(להפעיל קוביות חח) ולשאוף בירידה לנשוף בעלייה?אתה מקפיד על נשימה וכיווץ כמו שצריך?
אני מתכוון לקחת הרבה אוויר לפני תחילת התנועה לשמור אותו בבטן, לכווץ את הבטן חזק (עם כל האוויר בפנים), ובסוף החזרה לשחרר.אתה מתכוון לכווץ את הבטן(להפעיל קוביות חח) ולשאוף בירידה לנשוף בעלייה?
אתה מתכוון לולסבה?אם כן שמעתי שזה יכול ליצור בקעאני מתכוון לקחת הרבה אוויר לפני תחילת התנועה לשמור אותו בבטן, לכווץ את הבטן חזק (עם כל האוויר בפנים), ובסוף החזרה לשחרר.
אם אתה לא מבין בכלל על מה אני מדבר תראה סרטונים או משהו..
אגב, תעשה את זה גם בהוצאה של המוט
אני לא בדיוק יודע מזה וולסבה. כשאתה מכווץ את הבטן עם אוויר בפנים הלחץ תוך בטני גדול יותר ולבטן יותר קל להחזיק את הגוף. לא יהיה לך בקע מזהאתה מתכוון לולסבה?אם כן שמעתי שזה יכול ליצור בקע
כן,אבל שמעתי שזה יכול ליצור בקעאני לא בדיוק יודע מזה וולסבה. כשאתה מכווץ את הבטן עם אוויר בפנים הלחץ תוך בטני גדול יותר ולבטן יותר קל להחזיק את הגוף. לא יהיה לך בקע מזה
ממי שמעת?, אין פאוורליפטר או וויטליפטר בעולם שלא עושה את זה.כן,אבל שמעתי שזה יכול ליצור בקע
ממי שמעת?, אין פאוורליפטר או וויטליפטר בעולם שלא עושה את זה.
חוץ מזה למה שלכווץ את הבטן יעשה לך בקע?
אין צורך לתקן את הסקוואט שלך, אלא ללמד אותך מהתחלה (שום דבר קטסטרופלי מהוידאו, אבל הרבה דברים שלא נלמדו וצריכים להלמד).
תתחיל מזה, ואחרי 2 אימונים שאתה מנסה ליישם, תעלה לכאן וידאו נוסף ויהיה מה לתקן ככל הנראה:
אז תמשיך לא לכווץ וחכה לנזק לגבהמאמן במכון אמר לי לא לעשות את זה כי זה יכול ליצור לי בקע בגלל הלחץ תוך בטני
אני שואל אחי,יש לך מאמר שאומר שצריך לכווץ?אז תמשיך לא לכווץ וחכה לנזק לגב
אני לא מתכוון לחפש בשבילך מאמרים, אם זה מטריד אותך תחפש לבד. אני חוזר שוב, אם אין לך בעיות לב, אין שום סיבה שתהיה בעיה כלשהי.אני שואל אחי,יש לך מאמר שאומר שצריך לכווץ?
כי בוא נודה שהמאמן במכון כנראה יודע דבר אחד או שניים יותר מאיתנו
לא ביקשתי שתחפש שאלתי אם אתה אתה מכיר מאמר כזהאני לא מתכוון לחפש בשבילך מאמרים, אם זה מטריד אותך תחפש לבד. אני חוזר שוב, אם אין לך בעיות לב, אין שום סיבה שתהיה בעיה כלשהי.
והדבר הכי חשוב, למאמן ממוצע בחד"כ אין חצי מושג יותר מלרוב חברי הפורום (אלה שפה יותר מכמה חודשים לצורך העניין)
אני הסברתי לך כבר,לא ביקשתי שתחפש שאלתי אם אתה אתה מכיר מאמר כזה
ושאלה למה צריך להשתמש בזה?אי אפשר לנשום בצורה שנוחה לי?
תודה רבהאני הסברתי לך כבר,
זה לא עניין של לנשום טוב כמו שזה עניין של לכווץ טוב. אם אתה רוצה שהבטן תעבוד כמו שצריך ולא יהיו לך כאבי גב אתה צריך לדעת איך להשתמש בא(בבטן).
כשיש אוויר בבפנים לבטן יותר קל ליצור לחץ ולהחזיק את הגב, אבל בשביל זה אתה צריך לקחת אוויר ולשמור אותו עד סוף התנועה (החזרה).
דבר ראשון, תנשום בין חזרה לחזרה!!תודה רבה
נב:אבל ניסיתי את זה אימון קודם והיה לי סחרחורת אחרי זה נורמלי?
אני כמובן נושם שוב כל חזרה תודהדבר ראשון, תנשום בין חזרה לחזרה!!
דבר שני, אם כל כך קשה לך להחזיק אוויר חזרה אחת בלי לנשום תוציא אוויר לאט לאט בעליה וזה יוריד את הסחרחורת(תשאיר את הבטן בכיווץ).
שמע, קשה לראות בסרטון, בגדול אתה בסדר.אני כמובן נושם שוב כל חזרה תודה
ולגבי הטכניקה של הסקוואט היא טובה?מה לשפר? ואל תתבייש לומר על כל פרט קטן אם יש בעיה בטכניקה?