עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי תודה נב:לפי הסרטון של מארק ריפטו הגב צריך להיות טיפה עגול כלפי פנימה אז לקמר אותו טיפה פנימה ולהתכוףף יותר למטה?שמע, קשה לראות בסרטון, בגדול אתה בסדר.
ברגע שתכווץ את הבטן כל המנח של הגב יהיה הרבה יותר טוב. צלם סרטון של הסקווט באימון הבא ונראה מה עוד לשפר
אוקיי תודה נב:לפי הסרטון של מארק ריפטו הגב צריך להיות טיפה עגול כלפי פנימה אז לקמר אותו טיפה פנימה ולהתכוףף יותר למטה?
@White Walker, תעזור לי פה.אוקיי תודה נב:לפי הסרטון של מארק ריפטו הגב צריך להיות טיפה עגול כלפי פנימה אז לקמר אותו טיפה פנימה ולהתכוףף יותר למטה?
אני ראיתי בסרטון בדקה 6:22 מנגמר ב-6:40 זה הסקוואטים שהוא עושה והגב של מכופף פנימה ככה צריך?@White Walker, תעזור לי פה.
הסרטון ברור, הגב צריך להיות יותר קעור מקמור (הזוקפים צרכים לעבוד).
איזה חלק בסרטון אתה לא מבין (דקה מדויקת)?
כן, הגב יורד טיפה קדימה אבל כמקשה אחתאני ראיתי בסרטון בדקה 6:22 מנגמר ב-6:40 זה הסקוואטים שהוא עושה והגב של מכופף פנימה ככה צריך?
אההה אוקיי תודה אחי ובסרטון אני עושה ככה נכון?כן, הגב יורד טיפה קדימה אבל כמקשה אחת
די,אתה שואל אותה שאלה 15 פעם.אההה אוקיי תודה אחי ובסרטון אני עושה ככה נכון?
ויש בעיה בטכניקה שלי?כי ראיתי את הסרטון שלי ואת של מארק ריפטו וזה נראה כמעט אותו דבר לא ראיתי משהו שאני עושה לא טוב
כי אף אחד לא עונה לי על מה ששאלתידי,אתה שואל אותה שאלה 15 פעם.
תמרון ולסלבה יכול לגרום זה למפרצת בהנחה ויש בעיה בריאותית כלשהי שקשורה ללחץ דם גבוה, אם אני לא טועה.שמעתי שזה יכול ליצור בקע
😃אני לא בדיוק יודע מזה וולסבה
אתה מכווץ את שרירי הבטן על מנת ליצור יציבות בעמוד השדרה ובבית החזה.אני שואל אחי,יש לך מאמר שאומר שצריך לכווץ?
לא תמיד.כי בוא נודה שהמאמן במכון כנראה יודע דבר אחד או שניים יותר מאיתנו
לוקחים אוויר חזק ומשאירים אותו בפנים עד סוף החזרה.אי אפשר לנשום בצורה שנוחה לי?
הגב לא צריך להיות עגול..הגב צריך להיות טיפה עגול כלפי פנימה אז לקמר אותו טיפה פנימה ולהתכוףף יותר למטה?
במילים אחרות וולסלבה זה לפמפם( כמו בצלילה)?
לשמור אוויר בפנים וללחוץ (כמו בשירותים)במילים אחרות וולסלבה זה לפמפם( כמו בצלילה)?
לא ראיתי כאן שום קשה לכיווץ הבטן
אז מה רע בטכניקה שלי?תמרון ולסלבה יכול לגרום זה למפרצת בהנחה ויש בעיה בריאותית כלשהי שקשורה ללחץ דם גבוה, אם אני לא טועה.
צריך לבדוק בנושא עניין הבקע המפשעתי לעומק יותר.
😃
Valsalva maneuver - Wikipedia, the free encyclopedia
אתה מכווץ את שרירי הבטן על מנת ליצור יציבות בעמוד השדרה ובבית החזה.
אני חושב שקל להבין מדוע גב יציב כשיש עליך משקל כבד מונח עליו או כשאתה מושך\לוחץ בעמידה - ימנע פציעות בגב.
לא תמיד.
לוקחים אוויר חזק ומשאירים אותו בפנים עד סוף החזרה.
יש מתאמנים שמצליחים להוציא את האוויר בצורה איטית ומבוקרת דרך שתפיים מכווצות, ולהצליח לשמור על כיווץ.. אבל זה דורש למידה של הטכניקה.
הגב לא צריך להיות עגול..