הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט(יש סרטון)

• פותח/ת השרשור
שמע, קשה לראות בסרטון, בגדול אתה בסדר.
ברגע שתכווץ את הבטן כל המנח של הגב יהיה הרבה יותר טוב. צלם סרטון של הסקווט באימון הבא ונראה מה עוד לשפר
אוקיי תודה נב:לפי הסרטון של מארק ריפטו הגב צריך להיות טיפה עגול כלפי פנימה אז לקמר אותו טיפה פנימה ולהתכוףף יותר למטה?

אוקיי תודה נב:לפי הסרטון של מארק ריפטו הגב צריך להיות טיפה עגול כלפי פנימה אז לקמר אותו טיפה פנימה ולהתכוףף יותר למטה?
@White Walker, תעזור לי פה.

הסרטון ברור, הגב צריך להיות יותר קעור מקמור (הזוקפים צרכים לעבוד).
איזה חלק בסרטון אתה לא מבין (דקה מדויקת)?

• פותח/ת השרשור
@White Walker, תעזור לי פה.

הסרטון ברור, הגב צריך להיות יותר קעור מקמור (הזוקפים צרכים לעבוד).
איזה חלק בסרטון אתה לא מבין (דקה מדויקת)?
אני ראיתי בסרטון בדקה 6:22 מנגמר ב-6:40 זה הסקוואטים שהוא עושה והגב של מכופף פנימה ככה צריך?

• פותח/ת השרשור
כן, הגב יורד טיפה קדימה אבל כמקשה אחת
אההה אוקיי תודה אחי ובסרטון אני עושה ככה נכון?
ויש בעיה בטכניקה שלי?כי ראיתי את הסרטון שלי ואת של מארק ריפטו וזה נראה כמעט אותו דבר לא ראיתי משהו שאני עושה לא טוב

אההה אוקיי תודה אחי ובסרטון אני עושה ככה נכון?
ויש בעיה בטכניקה שלי?כי ראיתי את הסרטון שלי ואת של מארק ריפטו וזה נראה כמעט אותו דבר לא ראיתי משהו שאני עושה לא טוב
די,אתה שואל אותה שאלה 15 פעם.

שמעתי שזה יכול ליצור בקע
תמרון ולסלבה יכול לגרום זה למפרצת בהנחה ויש בעיה בריאותית כלשהי שקשורה ללחץ דם גבוה, אם אני לא טועה.
צריך לבדוק בנושא עניין הבקע המפשעתי לעומק יותר.

אני לא בדיוק יודע מזה וולסבה
😃
Valsalva maneuver - Wikipedia, the free encyclopedia

אני שואל אחי,יש לך מאמר שאומר שצריך לכווץ?
אתה מכווץ את שרירי הבטן על מנת ליצור יציבות בעמוד השדרה ובבית החזה.
אני חושב שקל להבין מדוע גב יציב כשיש עליך משקל כבד מונח עליו או כשאתה מושך\לוחץ בעמידה - ימנע פציעות בגב.

כי בוא נודה שהמאמן במכון כנראה יודע דבר אחד או שניים יותר מאיתנו
לא תמיד.

אי אפשר לנשום בצורה שנוחה לי?
לוקחים אוויר חזק ומשאירים אותו בפנים עד סוף החזרה.
יש מתאמנים שמצליחים להוציא את האוויר בצורה איטית ומבוקרת דרך שתפיים מכווצות, ולהצליח לשמור על כיווץ.. אבל זה דורש למידה של הטכניקה.

הגב צריך להיות טיפה עגול כלפי פנימה אז לקמר אותו טיפה פנימה ולהתכוףף יותר למטה?
הגב לא צריך להיות עגול..

• פותח/ת השרשור
תמרון ולסלבה יכול לגרום זה למפרצת בהנחה ויש בעיה בריאותית כלשהי שקשורה ללחץ דם גבוה, אם אני לא טועה.
צריך לבדוק בנושא עניין הבקע המפשעתי לעומק יותר.

😃
Valsalva maneuver - Wikipedia, the free encyclopedia

אתה מכווץ את שרירי הבטן על מנת ליצור יציבות בעמוד השדרה ובבית החזה.
אני חושב שקל להבין מדוע גב יציב כשיש עליך משקל כבד מונח עליו או כשאתה מושך\לוחץ בעמידה - ימנע פציעות בגב.

לא תמיד.

לוקחים אוויר חזק ומשאירים אותו בפנים עד סוף החזרה.
יש מתאמנים שמצליחים להוציא את האוויר בצורה איטית ומבוקרת דרך שתפיים מכווצות, ולהצליח לשמור על כיווץ.. אבל זה דורש למידה של הטכניקה.

הגב לא צריך להיות עגול..
אז מה רע בטכניקה שלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית