כאבי רגליים בריצה

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
רצתי היום אחרי אימון אחרי שלא רצץי שנה, אחרי 500 מטר התחילו לי כאבים בצד של עצם השוקה בחלק התחתון של הרגל, במהלך הריצה זה נחלש ןסיימתי את הריצה אחרי 1500 מטר, אבל 5 דקות אחרי הריצה התחילו לי כאבים חזקים בעצם השוקה, מה אפשר לעשות?
ולפני שבועיים בשיעור ספורט רצנו במשך 13 דקות והיו לי אותו כאבים, זה יכול לקרוא מנעליים לא טובות?

נשמע כמו התחלה של שברי מאמץ אבל קשה לי להאמין שהצלחת להגיע לשברי מאמץ אחרי שתי ריצות, הייתי הולך להיבדק אצל אורטופד במידה וזה חוזר על עצמוץ

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו התחלה של שברי מאמץ אבל קשה לי להאמין שהצלחת להגיע לשברי מאמץ אחרי שתי ריצות, הייתי הולך להיבדק אצל אורטופד במידה וזה חוזר על עצמוץ
אפשר להמשיך לרוץ, או לנוח ואם זה ממשיך ללכת לאורטופד?

כאבים כאלה נגרמים בגלל התנפחות של השריר כנגד מעטפת השריר (פשיה) מנוחה אמורה לכמה ימים אמורה להעלים את הכאב. אם מאוד כואב לך אז צריך להבדק

• פותח/ת השרשור
כאבים כאלה נגרמים בגלל התנפחות של השריר כנגד מעטפת השריר (פשיה) מנוחה אמורה לכמה ימים אמורה להעלים את הכאב. אם מאוד כואב לך אז צריך להבדק
היה לי את הכאב אחרי שיעורי ספורט ואז הוא נעלם, אבל אתה אומר לנוח שבוע ולחזור?
ואפשר לרוץ ישר 2 ק"מ? זה לא קשה לי ואני פשוט חייב להתחיל לרוץ בגלל היום סיירות.

• פותח/ת השרשור
היום רצתי להביא משהו מהבית, רצתי בערך 2 דקות והתחילו לי הכאבים, אתה חושב שצריך לבדוק את זה?

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם אורטופד של קופת חולים
אוקיי, תודה רבה!
ושאלה אחרונה בשביל לשפר ספרינטים מנקודת אפס, מספיק 2 וחצי של עבודה בשביל להגיע מוכן לגיבוש צנחנים?או שאתה לא מבין בנושא...

אוקיי, תודה רבה!
ושאלה אחרונה בשביל לשפר ספרינטים מנקודת אפס, מספיק 2 וחצי של עבודה בשביל להגיע מוכן לגיבוש צנחנים?או שאתה לא מבין בנושא...
תנסח שוב, השאלה לא ברורה. מה זה 2 וחצי?

שכחתי לכתוב, חודשיים וחצי חודשים
קודם כל תפתור את הבעיות ברגליים.
אני לא הייתי נותן דגש לספרינטים, תכין את עצמך לריצת 2000 וזה ישפר לך את הריצה באופן כללי.
ספרינטים זה בעיקר מנטאלי

• פותח/ת השרשור
אני לא הייתי נותן דגש לספרינטים, תכין את עצמך לריצת 2000 וזה ישפר לך את הריצה באופן כללי.
ספרינטים זה בעיקר מנטאלי
תודה רבה על כל העזרה!

• פותח/ת השרשור
ספרינטים זה בעיקר מנטאלי
קבעתי תור ל 12.1, עד אז ישתה ממליץ על טיפול בביץ? לשים קרח/ או משחה?

קבעתי תור ל 12.1, עד אז ישתה ממליץ על טיפול בביץ? לשים קרח/ או משחה?
תעשה את המתיחות האלה
Shin splints.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית