נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
צילמתי מהצד הפעם יחסית..
פרס:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בגלל שכל פעם אני צריך לסדר את המשקולת ולישר את עצמי כי אחרי כל חזרה הכל מתהפך ולוקח לי זמן לעשות את זה כמו שאתה רואה. מה אתה מציע ?אי אפשר לראות כלום מזווית הצילום של הדדליפט, וגם לא הבנתי אם אתה עושה סינגלים רבים או שזה אמור להיות סט? אם זה סט, תכנס לסט אפ ותבצע חזרה, אם אתה נח בין לבין כל כך הרבה זמן זה כבר לא סט. אתה לא נועל למעלה, והמוט מתנתק לך מהגוף, אתה גם נשאר מעל המוט יותר מדי זמן - הברכיים שלך ננעלות ומתיישרות הרבה לפני הנעילה של הגב. מרכז הכובד שלך מושען קדימה.
זה בגלל שכל פעם אני צריך לסדר את המשקולת ולישר את עצמי כי אחרי כל חזרה הכל מתהפך ולוקח לי זמן לעשות את זה כמו שאתה רואה. מה אתה מציע ?
אי אפשר לראות כלום מזווית הצילום של הדדליפט, וגם לא הבנתי אם אתה עושה סינגלים רבים או שזה אמור להיות סט? אם זה סט, תכנס לסט אפ ותבצע חזרה, אם אתה נח בין לבין כל כך הרבה זמן זה כבר לא סט. אתה לא נועל למעלה, והמוט מתנתק לך מהגוף, אתה גם נשאר מעל המוט יותר מדי זמן - הברכיים שלך ננעלות ומתיישרות הרבה לפני הנעילה של הגב. מרכז הכובד שלך מושען קדימה.
מה עם הפרס?שים לב שבדדליפט הסט אפ שלך לא טוב. המוט ממוקם רחוק מדי מהגוף. הוא צריך להיות מעל מרכז הכובד שלך - מעל אמצע כף הרגל. זה גם יגרום למוט לגעת בשוקיים שלך. זה מתבטא בכך שאיך שאתה מתחיל למשוך, המוט נמשך אליך במקום לעלות ישר למעלה. כמו כן, אתה עדיין מושך עם המוט רחוק מהגוף, והוא מנותק מהגוף לאורך כל התנועה. אתה גם לא נועל את הגב/אגן עד הסוף בסוף התנועה.
מה עם הפרס?
בפרס האגודל לא צריך להקיף את המוט כמו בבנץ' פרסכמו שאמרו לך כבר המוט מאוד רחוק בדדליפט, במקום למשוך אותו אלייך באמצע התנועה תתחיל עם המוט צמוד לשוקיים ואז הוא רק צריך לעלות למעלה.
בפרס האחיזה שוב לא טובה, וגם לא בטיחותית - למה האגודל שלך לא מקיף את המוט? במצב כזה המוט יכול להחליק לך באמצע התנועה אולי אפילו בסוף התנועה ואז זה יהיה כואב...
מבחינה בטיחותית עדיף שכןבפרס האגודל לא צריך להקיף את המוט כמו בבנץ' פרס
כי ראית את זה בסרטון של אלן ת'רל ?בפרס האגודל לא צריך להקיף את המוט כמו בבנץ' פרס
תאמת שלא אני ראיתי את ריפטו וחשבתי שככה הוא מחזיק אבל עכשיו ראיתי שוב והבנתי שלא ראיתי נכון..כי ראית את זה בסרטון של אלן ת'רל ?
אני לא יודע למה הוא עושה ככה, אבל זו לא הדרך לאחוז בפרס.
הסרטון של ריפטו מלמד בצורה יפה איך לאחוז.