הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיק באד קואן

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אני כרגע בסוף התכנית ומגיע השלב של הפיק בשלשות, דאבלים וסינגל. חשבתי לתכנן את זה ככה, כאשר הפי אר הוא 125 בתחרות ואני בחיטוב כך שלשחזר אותו יעשה אותי מסופק.
שבוע 8:
112.5x2x3
שבוע 9:
115x2x3
שבוע 10:
117.5x2x2
שבוע 11:
120x2x2
שבוע 12:
ניסיון לסינגל 125.
מבחינת האינקליין והאחיזה קרובה יש טעם בכלל לעשות את הפיק גם בהם? נראה לי מיותר לגמרי ועדיף שישארו איזה 2x5 או משהו.. מה אתם חושבים?

אני בסבב האחרון שבוע האחרון עשיתי רק את הנץ ואתה הלחיצה צרה ועליון ויתרתי כי לא היה כוח
לדעתי אתה יכול ללכת על זה ושבועיים אחרונים ללא השיפוע והצר
ואם לא תצליח 2 דאבלים תן 2 סינגלים
אני נתתי 135 ל 2 סינגלים שבוע אחרי נתתי 140 ל 1
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני בסבב האחרון שבוע האחרון עשיתי רק את הנץ ואתה הלחיצה צרה ועליון ויתרתי כי לא היה כוח
לדעתי אתה יכול ללכת על זה ושבועיים אחרונים ללא השיפוע והצר
ואם לא תצליח 2 דאבלים תן 2 סינגלים
אני נתתי 135 ל 2 סינגלים שבוע אחרי נתתי 140 ל 1
בהצלחה
המספרים האלה ששיניתי נראים סבירים? ואני לא התכוונתי ללא לעשות בכלל, פשוט לא נראה לי יש טעם לתת דאבלים וטריפלים מקסימליים בזה ופשוט לתת 2 חמישיות כמו בשבוע 7 כזה...

המספרים האלה ששיניתי נראים סבירים? ואני לא התכוונתי ללא לעשות בכלל, פשוט לא נראה לי יש טעם לתת דאבלים וטריפלים מקסימליים בזה ופשוט לתת 2 חמישיות כמו בשבוע 7 כזה...
לדעתי כן תעשה אותם חוץ משבוע אחרון או 2 לפני .
הם עוזרים לבנות מסה כללית כתפיים יד אחורית .
ואני לא צלחתי רק 2 שבועות אחרונים בסבב הראשון
השני עכשיו יש פה ושם חוסר של חזרה .לדעתי תנסה להשלים הכול אם אתה לא מצליח לא נורא תמשיך הלאה

• פותח/ת השרשור
לדעתי כן תעשה אותם חוץ משבוע אחרון או 2 לפני .
הם עוזרים לבנות מסה כללית כתפיים יד אחורית .
ואני לא צלחתי רק 2 שבועות אחרונים בסבב השני עכשיו יש פה ושם חוסר של חזרה .לדעתי תנסה להשלים הכול אם אתה לא מצליח לא נורא תמשיך הלאה
בדיוק בגלל שהם עניין יותר של מסה ולהוסיף נפח אני חושב שאין מה לעשות עכשיו 2 טריפלים כבדים למשל ועדיף לתת 2 חמישיות, כי זה יותר נפח..

בדיוק בגלל שהם עניין יותר של מסה ולהוסיף נפח אני חושב שאין מה לעשות עכשיו 2 טריפלים כבדים למשל ועדיף לתת 2 חמישיות, כי זה יותר נפח..
אני כן המשכתי הדיוק כמו שהיה רשום ולדעתי תעשה ככה גם אתה .
אבל אם אתה רוצה לשנות קצת אז בהצלחה כל אחד משהו שונה אבל באד התוכנית בנויה ככה

לדעתי עד שבוע 5 התוכנית אחלה לגמרי, לאחר מכן שלב השלשות אפשר ליעל אותו, בכללי הייתי מעדיף להתחיל מהתחלה אחרי שאתה עושה שיא לחמשיות

• פותח/ת השרשור
לדעתי עד שבוע 5 התוכנית אחלה לגמרי, לאחר מכן שלב השלשות אפשר ליעל אותו, בכללי הייתי מעדיף להתחיל מהתחלה אחרי שאתה עושה שיא לחמשיות
אני רוצה בכל זאת לבנות פיק כדי לראות בכלל אם התכנית בשבילי כי עשיריות, שמיניות וחמישיות פחות נותנים לי ייצוג לכמה אני מתחזק/לא נחלש...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית