הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אד קואן לבנץ'

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
החלטתי שאני רוצה לתת ניסיון לאד קואן בבנץ' לתקופה הקרובה ורציתי להתייעץ
דבר ראשון לגבי האחוזים. יש מקום שרשום במסודר את האחוזים? ראיתי רק את המחשבון אבל לא רשום בו בדיוק האחוזים. בנוסף לגבי פרס, אני רוצה לשלב לפחות פעם בשבוע את דאג הפבורן בפרס, מתי לעשות? ביום התאוששות? לעשות יומיים אחרי ההתאוששות ( ויומיים לפני העבודה)

פשוט תציב 100 בתוכנית ותקבל את האחוזים במשקלים,
לדעתי אם כבר פרס כבד לנפח אז במקום האינקליין
ולעשות בנץ
פרס
בנץ צר (ולהוריד משקלים בבנץ׳ צר)

היום של ההתאוששות תשאיר להתאוששות... בנץ׳ קל אולי מקבילים ופרפר וכאלה...

בסוף החלטת לעשות את כל הסבב או רק עד השלשות?

בסבב הראשון שעשיתי החלפתי את האינקליין בפרס וביצעתי אותו לפי אותם סטים וחזרות בהתאם לשבוע (בחרתי משקל התחלתי שיחסית סביר לעשות אותו ל-2X10) ופשוט התקדמתי משבוע לשבוע ב2.5, בלי קשר לכמות חזרות.
יצא שהפרס לא היה מאתגר יותר מידי בשום שלב ביום נפח, כנראה בגלל שהתחלתי יחסית נמוך.

ביום התאוששות עשיתי פרס כבד ל-3X5 בנוסף לבנץ התאוששות שהוא בדיחה.

• פותח/ת השרשור
ולעשות בנץ
פרס

בסבב הראשון שעשיתי החלפתי את האינקליין בפרס וביצעתי אותו לפי אותם סטים וחזרות בהתאם לשבוע (בחרתי משקל התחלתי שיחסית סביר לעשות אותו ל-2X10) ופשוט התקדמתי משבוע לשבוע ב2.5, בלי קשר לכמות חזרות.
יצא שהפרס לא היה מאתגר יותר מידי בשום שלב ביום נפח, כנראה בגלל שהתחלתי יחסית נמוך.

ביום התאוששות עשיתי פרס כבד ל-3X5 בנוסף לבנץ התאוששות שהוא בדיחה.

Recovery bp is for recovery, it suppose to be a joke
תשמעו יום אחד כבד שללחיצות נראה לי כמו שינוי גדול מדי אחרי שאני רגיל ללחוץ כבד לנפח 4 ימים בשבוע בגלל זה אני חושב אולי להוסיף עוד יום פשוט. משהו בסגנון של שישי בנץ-אחיזה קרובה-אינקליין ראשון פרס שלישי בנץ קל. ודניאל אני כבר אחליט תוך כדי התכנית כמה אמשיך אותה
ולעשות בנץ
פרס

מישהו הבין איך האחוזים שם עובדים? גם אם אני מציב 1000000 אני מקבל מספרים לא שלמים.. לא שאני בא להתקטנן על 0.0042% זה פשוט מעניין אותי איך הולך בדיוק החישוב פה.. ניסיתי גם להציב כל מני 30000 70000 וכאלה לראות אם זה מתחלק המשהו כזה וגם לא ממש תופס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית