הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טווח מחירים לאימון אישי

מצב
השרשור נעול

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני שוקל ללכת למאמן אישי לעשות 1-3 אימונים למטרת שיפור הטכניקה בתרגילי הבסיס בעיקר בסקוואט.
מה בערך טווח המחירים לאימון אישי?
אני לא רוצה שסתם יעשקו אותי כי אני לא יודע כמה עולה אימון כזה בדרך כלל.
שאלתי מאמן אחד לגבי כמה עולה אצלו אימון והוא אמר לי 150-175 שח לאימון שזה לפי דעתי יקר בטירוף.

אתה צודק,וזאת הסיבה שאני רוב הסיכויים כן אלך לכמה אימונים אישיים למרות המחיר.
ולא התכוונתי שאימון יהיה במחיר זה מנת שווארמה אבל גם 100 שקל לאימון זה מחיר מספיק לדעתי.
150-200 לשעה זה מחיר שמהנדס או רופא יכול לקחת וזה יהיה מוצדק אבל מאמן אישי שיכול להיות שאין לו אפילו השכלה אקדמאית בנושא וגם לא מבטיח לי תוצאות לא צריך לקחת כאלה מחירים.

תודה?
תיראה, יש מאמנים גם ב50 שקל לשעה, השאלה מה אתה מחפש.

• פותח/ת השרשור
תיראה, יש מאמנים גם ב50 שקל לשעה, השאלה מה אתה מחפש.
חבר שלי הלך לפני כשנה לכמה אימונים אצל יוסי קלמנוביץ שלפי מה שהבנתי הוא אחד הטובים בתחום ויוסי לקח 100 שקל לאימון.
ועכשיו כשאני שואל מאמנים אחרים שהם ככל הנראה פחות טובים מיוסי המחיר שהם לוקחים זה 150-175 שח.

חבר שלי הלך לפני כשנה לכמה אימונים אצל יוסי קלמנוביץ שלפי מה שהבנתי הוא אחד הטובים בתחום ויוסי לקח 100 שקל לאימון.
ועכשיו כשאני שואל מאמנים אחרים שהם ככל הנראה פחות טובים מיוסי המחיר שהם לוקחים זה 150-175 שח.
אם הוא טוב וזול, למה אתה לא הולך לאימון?

אל תפרסם שמות פה עם מחירים.

הוא לא עושה יותר אימוניים אישים,לפחות כרגע.
רק מתאמנים שאיתי חמש שנים או יותר משלמים באיזור ה175, הרוב משלמים יותר יקר וקונים כרטיסיה של עשרה אימונים אז כולם פרייארים בעצם?

אם אתה רוצה בינוניות אתה מוזמן לשלם על בינוניות ואם יוסי שבאמת נחשב טוב לוקח לך רק 100 ש"ח לאימון אז לך אליו כמו שאושר הציע.

ממחאת הקוטג' עוברים למחאת האימונים האישיים?

• אהבתי
Reactions: moo
די מגוחך המחאה הזאת...
אף אחד לא עובד עליך. מאמנים אישיים (לרוב) לא עובדים משרה מלאה של 40 שעות בשבוע. לפעמים באים לעבוד בשביל שעתיים שלוש עם המתנה בין לבין וצריך לרדוף אחרי הלקוח לתשלום ואימון נוסף.

יש סביב 10-15 מאמנים אישיים בארץ עם מושג לגבי פאוורליפטינג, ואתה מצפה מהם לגבות תשלום שיהיה כמו בוגר טרי מוינגייט? אתה זה שחי כאן בסרט.

אם היית חושב על לקחת פעמיים בשבוע הייתי אולי מבין אבל אתה מדבר על משהו חד פעמי.

מה הבעייה עם המחיר?
זה מה שמאמן רוצה. אתה לא חייב לשלם.
הטובים והמוערכים, ייקחו יותר. בדיוק כמו בכל תחום. אתה לא חייב לבחור מאמן טוב. אתה יכול לבקש ממאמן רע שיקנה לך יסודות.
אני עשיתי אימונים אישיים עם כמה מאמנים, בארץ ובחו"ל, לא היה אימון שלא הפקתי ממנו משהו, למדתי משהו חדש. אני גם אמשיך לעשות אימונים כאלו. המחיר הזה הוא זניח לעומת התמורה שאתה מקבל.

• פותח/ת השרשור
רק מתאמנים שאיתי חמש שנים או יותר משלמים באיזור ה175, הרוב משלמים יותר יקר וקונים כרטיסיה של עשרה אימונים אז כולם פרייארים בעצם?

אם אתה רוצה בינוניות אתה מוזמן לשלם על בינוניות ואם יוסי שבאמת נחשב טוב לוקח לך רק 100 ש"ח לאימון אז לך אליו כמו שאושר הציע.

ממחאת הקוטג' עוברים למחאת האימונים האישיים?
מייק אני לא מכיר אותך אבל לפי מה שראיתי ממך פה בפורום נראה שאתה באמת מהTOP של התחום. נראה שיש לך מגוון שאין כמעט למאמנים אחרים בארץ. חוץ מזה שאתה בתל אביב ובתל אביב הכל יקר.
די מגוחך המחאה הזאת...
אף אחד לא עובד עליך. מאמנים אישיים (לרוב) לא עובדים משרה מלאה של 40 שעות בשבוע. לפעמים באים לעבוד בשביל שעתיים שלוש עם המתנה בין לבין וצריך לרדוף אחרי הלקוח לתשלום ואימון נוסף.

יש סביב 10-15 מאמנים אישיים בארץ עם מושג לגבי פאוורליפטינג, ואתה מצפה מהם לגבות תשלום שיהיה כמו בוגר טרי מוינגייט? אתה זה שחי כאן בסרט.

אם היית חושב על לקחת פעמיים בשבוע הייתי אולי מבין אבל אתה מדבר על משהו חד פעמי.
מה הבעייה עם המחיר?
זה מה שמאמן רוצה. אתה לא חייב לשלם.
הטובים והמוערכים, ייקחו יותר. בדיוק כמו בכל תחום. אתה לא חייב לבחור מאמן טוב. אתה יכול לבקש ממאמן רע שיקנה לך יסודות.
אני עשיתי אימונים אישיים עם כמה מאמנים, בארץ ובחו"ל, לא היה אימון שלא הפקתי ממנו משהו, למדתי משהו חדש. אני גם אמשיך לעשות אימונים כאלו. המחיר הזה הוא זניח לעומת התמורה שאתה מקבל.
אתם צודקים אולי קצת הגזמתי,מה שמעצבן אותי זה שלא מובטח לי שום תוצאות. הייתי מוכן לשלם הרבה כסף בשביל להפסיק להתעסק עם הטכניקה בסקוואט,אבל כלום לא מובטח לי ויכול להיות שהכסף פשוט ילך לפח.
ולגבי זה שאני הולך חד פעמי ולא פעמיים בשבוע,אם המחיר לא היה כזה גבוה בהחלט הייתי שוקל בעתיד לקחת מאמן שילווה אותי לתקופה ארוכה.

זה שהאלטרנטיבה לא טובה לא הופך את המחיר הזה למוצדק.

גם זה לא הופך את המחיר למוצדק

האלטרנטיבה בסופו של דבר היא להפצע ולשלם לפיזיותרפיסט בהתאם.
ולמה מנת שווארמה עולה 30 שקל? כי ככה. זה המחיר, זה ההיצע וזה הפרנסה של אנשים.
התוצאות של רן ואושר מוכחות עם עשרות מאומנים שעברו דרכם.. שווה לתת את הכמה מאות שקלים לבן אדם שיודע מה הוא עושה ולקבל תמורה הוגנת עבורם לעומת איזה מאמן מתחיל שסיים קורס בוינגייט וחושב שהוא יודע הכול.

מייק אני לא מכיר אותך אבל לפי מה שראיתי ממך פה בפורום נראה שאתה באמת מהTOP של התחום. נראה שיש לך מגוון שאין כמעט למאמנים אחרים בארץ. חוץ מזה שאתה בתל אביב ובתל אביב הכל יקר.

אתם צודקים אולי קצת הגזמתי,מה שמעצבן אותי זה שלא מובטח לי שום תוצאות. הייתי מוכן לשלם הרבה כסף בשביל להפסיק להתעסק עם הטכניקה בסקוואט,אבל כלום לא מובטח לי ויכול להיות שהכסף פשוט ילך לפח.
ולגבי זה שאני הולך חד פעמי ולא פעמיים בשבוע,אם המחיר לא היה כזה גבוה בהחלט הייתי שוקל בעתיד לקחת מאמן שילווה אותי לתקופה ארוכה.
ולכן יותר קל לבקש המלצה למאמן טוב באיזור שלך במקום להתעסק בכמה זה עולה, אם זה 160 או 200 כשמדובר באימון עד שלושה גג זה זניח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית