הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טווח מחירים לאימון אישי

מצב
השרשור נעול

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני שוקל ללכת למאמן אישי לעשות 1-3 אימונים למטרת שיפור הטכניקה בתרגילי הבסיס בעיקר בסקוואט.
מה בערך טווח המחירים לאימון אישי?
אני לא רוצה שסתם יעשקו אותי כי אני לא יודע כמה עולה אימון כזה בדרך כלל.
שאלתי מאמן אחד לגבי כמה עולה אצלו אימון והוא אמר לי 150-175 שח לאימון שזה לפי דעתי יקר בטירוף.

הובא לידיעתי שהשם שלי נזרק כאן עם מחיר וחשוב לי להגיב. אשמח לפגוש את הבנאדם שטוען שאימנתי אותו ב 100 שח לאימון זה מחיר שלא ירדתי אליו מעולם. כן עבדתי גם בחינם אם השתכנעתי שמדובר במקרה צדקה אמיתי...
150-200 הוא מחיר סביר בהחלט וזה מה שגובים המאמנים שעובדים אצלי. אני בתקופה של דילול משמעותי במתאמנים אישיים ופונה לאפיקים אחרים אבל כשכן יהיה לי מקום אני לא מתבייש להגיד שהמחיר לאימון יהיה 300 וצפונה. אני מאמין בלב שלם שאתה מקבל מה שאתה משלם עליו (מהרבה בחינות), ושהכי טוב והכי זול בחיים לא הולכים ביחד. לסיום המלצה, בדוק באמת את הסכום הכללי שאתה מוכן להשקיע(בלי כמה זה פייר או עושקים אותי וכאלה כמה אתה מוכן לשים. כמה שווה לך להשקיע בשביל המטרה) ואז גש למאמן הכי טוב למטרה שלך ועשה כמה אימונים שאתה יכול להרשות לעצמך אצלו. 2-3 אצל תותח יהיו שווים הרבה יותר מיותר אימונים זולים אצל מישהו שסגר לך מחיר...

התאמנתי אצל יוסי, גם אישי.
שווה כל שקל, מבין את הספורט, גם מעבר ללדעת את התרגילים עצמם, וזה לא פחות חשוב. ולמען הסר ספק, המחיר למרות קהייתי עם מנוי כפול, ויש יחסי חברות, היה גבוה ממאה, ולא הייתה לי שום בעייה עם זה.
קיבלתי תמורה מלאה לכספי, ויותר.

הרבה פעמים לא מבינים שבקביעת אימון יש הוצאות נלוות:
- להגיע למכון במיוחד בשביל 2-3 מתאמנים(נסיעות,זמן).
- לשלם למכון שמעסיק אותך( במכון פיטנס 60-80 שקל לרוב, תלוי בחבילה).
- לשלם מיסים לגורמים רלוונטיים.
- מרכיב סיכון: כל מתאמן רביעי או חמישי מאלה שבאים ל״אימון טכניקה אחד״ מודיעים לך יום מראש/באותו יום שהם לא מגיעים(=שעה לא מנוצלת ואובדן הכנסה)
רק אחרי כל אלה המאמן מכניס כסף לכיס.
אני אישית הורדתי קצת מחירים(והגדלתי את הרווחיות שלי) כי אני כבר לא מועסק על ידי מכון פיטנס בצורה ישירה.

הבעיה בציבור הSS בישראל הוא שלרוב מדובר בילדים(חסרי הכנסה כלכלית) שרוצים הכל כאן ועכשיו: רוצים באימון אישי אחד בלי לקרוא וללמוד לבד להצליח לעבוד בטכניקה של מלאניצ׳ב(ואם אפשר אימון ב100 שקל), אבל זה לא עובד ככה.

בקשר להשוואות לרופאים או עורכי דין במשפט מורכב- אין שום קשר למקרה הנ״ל, מאמן שלא יודע ללמד באימון אישי מתאמן בריא להסקביט(בכל וריאציה שהיא) הוא מאמן כושל/שלא יודע ללמד כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
הובא לידיעתי שהשם שלי נזרק כאן עם מחיר וחשוב לי להגיב. אשמח לפגוש את הבנאדם שטוען שאימנתי אותו ב 100 שח לאימון זה מחיר שלא ירדתי אליו מעולם. כן עבדתי גם בחינם אם השתכנעתי שמדובר במקרה צדקה אמיתי...
150-200 הוא מחיר סביר בהחלט וזה מה שגובים המאמנים שעובדים אצלי. אני בתקופה של דילול משמעותי במתאמנים אישיים ופונה לאפיקים אחרים אבל כשכן יהיה לי מקום אני לא מתבייש להגיד שהמחיר לאימון יהיה 300 וצפונה. אני מאמין בלב שלם שאתה מקבל מה שאתה משלם עליו (מהרבה בחינות), ושהכי טוב והכי זול בחיים לא הולכים ביחד. לסיום המלצה, בדוק באמת את הסכום הכללי שאתה מוכן להשקיע(בלי כמה זה פייר או עושקים אותי וכאלה כמה אתה מוכן לשים. כמה שווה לך להשקיע בשביל המטרה) ואז גש למאמן הכי טוב למטרה שלך ועשה כמה אימונים שאתה יכול להרשות לעצמך אצלו. 2-3 אצל תותח יהיו שווים הרבה יותר מיותר אימונים זולים אצל מישהו שסגר לך מחיר...
דבר ראשון סליחה על הפרסום השגוי,אחד החברים שלי הטעה אותי.
דבר שני כנראה שאלך בקרוב לכמה אימונים אצל אחד המאמנים שלך.
התאמנתי אצל יוסי, גם אישי.
שווה כל שקל, מבין את הספורט, גם מעבר ללדעת את התרגילים עצמם, וזה לא פחות חשוב. ולמען הסר ספק, המחיר למרות קהייתי עם מנוי כפול, ויש יחסי חברות, היה גבוה ממאה, ולא הייתה לי שום בעייה עם זה.
קיבלתי תמורה מלאה לכספי, ויותר.
אני מודע לזה שיוסי הוא מהמאמנים הטובים ביותר בתחום אבל לפי מה שהבנתי הוא לא מבצע נכון לעכשיו אימונים אישיים,לפחות לא למתאמנים ברמתי.

אני חושב שמאמן טוב נמדד באיכות המתאמנים שלהם והאם הם הגיעו לתוצאות שציפו.

לי אישית יש מאמן מאוד מאוד חזק, אבל זו ממש לא הייתה הסיבה שבחרתי בו, אלא בגלל המתאמנים שלו שאחד אחד הגיעו לתוצאות יוצאות דופן.

לגבי מי מגיב לך על הפוסטים עם התמונות - מבלי להעליב אף אחד, מאמן רציני שמרוויח כסף על העבודה שלו לא יבלה שעות בניתוחי טכניקה של חבר'ה בlbs. יש כל כך הרבה פקטורים שמשפיעים על איכויות ההרמה שלך שלא ניתן לראות מסרטונים - חימום, גמישות, טווחי תנועה, תזונה, תכנית אימונים, אורח חיים וכו' וכו'.

שאני התחלתי לכתוב כאן, אני יכול להגיד בבטחון מלא שהמאמן היחידי עם נסיון בתחום היה יוסי, מאמנים גדולים ומצליחים בזמנו היו שופפים 140 לחזרות והיו מלכי הפורום. היום 140 זה עדיין בטווח הss. יש לך היום מספר לא רע של מאמנים עם נסיון אישי ואף תחרותי, ויותר חשוב נסיון רב עם מתאמנים בכל ברמות לכל המטרות. תראה את עצמך בר מזל.

אני חושב שמאמן טוב נמדד באיכות המתאמנים שלהם והאם הם הגיעו לתוצאות שציפו.
על פי מה אתה מגדיר "תוצאות שציפו". בתור תוצאות אתה מתכוון לטוטאל בתחרויות, טכניקה יפה בתרגילי בסיס או משהו אחר?

טכניקה יפה זה קשקוש. זה לא עניין של נעים לעין זה עניין של התקדמות מול בריאות.

תוצאות זה מאוד אינדיוידואלי - ק"ג על המוט, טוטאל בתחרות (לא לגמרי אותו דבר), הרזיה, היפרטרופיה, בריאות, טווח תנועה וכו' וכו' וכו'

כמובן שלכל מאמן יש התמחות מסויימת.

לגבי מי מגיב לך על הפוסטים עם התמונות - מבלי להעליב אף אחד, מאמן רציני שמרוויח כסף על העבודה שלו לא יבלה שעות בניתוחי טכניקה של חבר'ה בlbs. יש כל כך הרבה פקטורים שמשפיעים על איכויות ההרמה שלך שלא ניתן לראות מסרטונים - חימום, גמישות, טווחי תנועה, תזונה, תכנית אימונים, אורח חיים וכו' וכו'.

מאמן רציני מבלה שעות להסתכל על מתאמנים שלו ומקבל על זה כסף.

בכל מקרה לגביי התוצאות, הכל הוא אינדיבידואלי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית