הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טווח מחירים לאימון אישי

מצב
השרשור נעול

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני שוקל ללכת למאמן אישי לעשות 1-3 אימונים למטרת שיפור הטכניקה בתרגילי הבסיס בעיקר בסקוואט.
מה בערך טווח המחירים לאימון אישי?
אני לא רוצה שסתם יעשקו אותי כי אני לא יודע כמה עולה אימון כזה בדרך כלל.
שאלתי מאמן אחד לגבי כמה עולה אצלו אימון והוא אמר לי 150-175 שח לאימון שזה לפי דעתי יקר בטירוף.

אתה צריך ללכת למאמן שילמד אותך טכניקה מושלמת ולא להתפשר בגלל מחיר.
המחיר שתשלם אם המאמן שילמד אותך יהיה בינוני ומטה הוא הרבה יותר יקר מכמה עשרות/ מאות שקלים, במיוחד כשאתה מתכנן לקחת רק 1-3 אימונים אישיים לשיפור הטכניקה ולא חצי שנה עבודה צמודה, תשקיע כמה שצריך בשביל ללמוד מהכי טובים בלי להתפשר.
אני ממליץ על @moo , אני עובד איתו כבר כמה שנים וממליץ בחום.

Veiligheidscontrole nodig

• פותח/ת השרשור
המחיר שתשלם אם המאמן שילמד אותך יהיה בינוני ומטה הוא הרבה יותר יקר מכמה עשרות/ מאות שקלים, במיוחד כשאתה מתכנן לקחת רק 1-3 אימונים אישיים לשיפור הטכניקה ולא חצי שנה עבודה צמודה, תשקיע כמה שצריך בשביל ללמוד מהכי טובים בלי להתפשר.

לא שאלתי את השאלה במטרה לקחת את המאמן הכי זול שאני אמצא. כמו שרשמתי אני רוצה לדעת מה טווח המחירים כדי שלא ידפקו אותי סתם במחיר.
אתה מתאמן אצלו באזור הצפון?

אני שוקל ללכת למאמן אישי לעשות 1-3 אימונים למטרת שיפור הטכניקה בתרגילי הבסיס בעיקר בסקוואט.
מה בערך טווח המחירים לאימון אישי?
אני לא רוצה שסתם יעשקו אותי כי אני לא יודע כמה עולה אימון כזה בדרך כלל.
שאלתי מאמן אחד לגבי כמה עולה אצלו אימון והוא אמר לי 150-175 שח לאימון שזה לפי דעתי יקר בטירוף.
זה לא יקר, זה המחירים.

המחירים הם 150-200 , אף אחד לא עושק אותך, אתה לא חייב לקחת

מנסיון - מחיר לאימון אישי יותר זול מטיפול אצל פיזיוטרפיסט. אז תחליט אם אתה רוצה לשלם פחות עכשיו או יותר אחר כך.

רן באמת מעולה וגם אני ממליץ עליו, אבל אולי היה כדאי להוסיף גילוי נאות שהוא אח שלך 😃

רן באמת מעולה וגם אני ממליץ עליו, אבל אולי היה כדאי להוסיף גילוי נאות שהוא אח שלך 😃
לא רוצה להדחף לפוסט פשוט חייב לשאול:הוא עושה אימונים אישיים לנוער(גיל 14) והוא עובד באיזור המרכז?(ראשון לציון,נס ציונה,תל אביב....)

לא רוצה להדחף לפוסט פשוט חייב לשאול:הוא עושה אימונים אישיים לנוער(גיל 14) והוא עובד באיזור המרכז?(ראשון לציון,נס ציונה,תל אביב....)

אני די בטוח שהתשובה לשתי השאלות היא כן וכן, אבל אני אתן לו להגיב.

• פותח/ת השרשור
200 ש״ח זה די זול ביחס לאלטרנטיבה של להמשיך להכשל כל החיים.
זה שהאלטרנטיבה לא טובה לא הופך את המחיר הזה למוצדק.
מנסיון - מחיר לאימון אישי יותר זול מטיפול אצל פיזיוטרפיסט. אז תחליט אם אתה רוצה לשלם פחות עכשיו או יותר אחר כך.
גם זה לא הופך את המחיר למוצדק

גם זה לא הופך את המחיר למוצדק
אני מסתכל על הכסף הזה בתור "השקעה". לא התחרטתי לרגע על ה250 שקל שהייתי מוציא על שעה אחת עם פיזיוטרפיסט כי ידעתי שזה המחיר של הבריאות שלי. אם אתה חושב שהבריאות שלך שווה למחיר של מנת שווארמה אז בהצלחה בלעשות סקוואטים עקומים.

• פותח/ת השרשור
אני מסתכל על הכסף הזה בתור "השקעה". לא התחרטתי לרגע על ה250 שקל שהייתי מוציא על שעה אחת עם פיזיוטרפיסט כי ידעתי שזה המחיר של הבריאות שלי. אם אתה חושב שהבריאות שלך שווה למחיר של מנת שווארמה אז בהצלחה בלעשות סקוואטים עקומים.
אתה צודק,וזאת הסיבה שאני רוב הסיכויים כן אלך לכמה אימונים אישיים למרות המחיר.
ולא התכוונתי שאימון יהיה במחיר זה מנת שווארמה אבל גם 100 שקל לאימון זה מחיר מספיק לדעתי.
150-200 לשעה זה מחיר שמהנדס או רופא יכול לקחת וזה יהיה מוצדק אבל מאמן אישי שיכול להיות שאין לו אפילו השכלה אקדמאית בנושא וגם לא מבטיח לי תוצאות לא צריך לקחת כאלה מחירים.
נראה לי שהבחור יהיה כישלון כל החיים ככה או ככה.
תודה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית