הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טווח מחירים לאימון אישי

מצב
השרשור נעול

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני שוקל ללכת למאמן אישי לעשות 1-3 אימונים למטרת שיפור הטכניקה בתרגילי הבסיס בעיקר בסקוואט.
מה בערך טווח המחירים לאימון אישי?
אני לא רוצה שסתם יעשקו אותי כי אני לא יודע כמה עולה אימון כזה בדרך כלל.
שאלתי מאמן אחד לגבי כמה עולה אצלו אימון והוא אמר לי 150-175 שח לאימון שזה לפי דעתי יקר בטירוף.

עם כל הדברים שרשמו פה המחירים בתחום הזה עדיין מוגזמים כי אין בו מספיק תחרות. יש תחומים אחרים דומים שבהם המחירים נמוכים יותר ובצדק.

אני מתגעגע לתקופה שלפני המסחור של הרשתות והאימונים האישיים שבה מאמנים אשכרה אימנו אנשים במכונים. היום השירות הזה הצטמצם וכולם דוחפים אימונים אישיים.

עם כל הדברים שרשמו פה המחירים בתחום הזה עדיין מוגזמים כי אין בו מספיק תחרות. יש תחומים אחרים דומים שבהם המחירים נמוכים יותר ובצדק.

אני מתגעגע לתקופה שלפני המסחור של הרשתות והאימונים האישיים שבה מאמנים אשכרה אימנו אנשים במכונים. היום השירות הזה הצטמצם וכולם דוחפים אימונים אישיים.
זה לא מוגזם , בגלל שאף אחד לא חייב כלום לאף אחד , ככה זה עצמאים אם יש מי שמוכן לשלם למה שיקחו פחות?
זה המחירים שורה תחתונה , אתה לא חייב לקחת אתה גם יכול ללמוד לבד או להעזר במישהו מהצד , אבל כן זה יעלה לך.

זה מאוד מוגזם. יש שוק דומה מאוד בשיעורים פרטיים והמחיר שמורה יכול לדרוש יכול להשתנות במאה ויותר שקלים בהתאם לתחרות שיש באיזור שלו.

אני חושב שפשוט אין הרבה מאמנים אישיים שיודעים מה הם עושים...

זה מאוד מוגזם. יש שוק דומה מאוד בשיעורים פרטיים והמחיר שמורה יכול לדרוש יכול להשתנות במאה ויותר שקלים בהתאם לתחרות שיש באיזור שלו.

ממש לא בקטע שחצני, אבל יש הרבה יותר אנשים שיכולים ללמד מתימטיקה, אפילו ברמה של תואר, מאשר אנשים שיכולים ללמד סקוואט. אני לא אומר שדוקטורט במתימטיקה זה יותר קל מלדעת את הסקוואט, למען הסר ספק. אבל מספר האנשים שיודעים מתימטיקה ברמה גבוהה מאוד (למשל מרצים למתימטיקה), גבוהה בהרבה ממספר האנשים שבאמת מסוגלים ללמד את הסקוואט.
זה המצב. כמובן שיש גם יותר ביקוש ללימודי מתימטיקה מאשר ללימודי סקוואט.

המחירים גבוהים כי ההיצע נמוך, אבל אל תטעה לחשוב שהביקוש מאוד גבוה. הביקוש קיים, אבל בלי שאנשים יפרסמו אותך עבורם (מה שנקרא מפה לאוזן), יהיה לך מאוד קשה למלא את הלו"ז.

אביא את נקודת המבט שלי, בתור מאמן מתחיל עם ניסיון של חצי שנה בלבד.
אני מאמן אישי בחד"כ בו אני עובד, וגם בבית שלי בחדר האימונים שלי.
לא יכול להתיימר להיות מבין גדול, אך אני כן משקיע את כל כולי בתחום, לומד בכל רגע נתון, ומשתדל לשפר את עצמי כמתאמן ומאמן כל הזמן.
כפאוורליפטר התחריתי לראשונה החודש.
אני גובה בסה"כ 100 שקלים לאימון(בחד"כ המסחרי בו אני עובד גובים 150, אני רואה מזה 50.....) . למה? כי אני בסה"כ פישר קטן, שיש לו עוד הרבה ללמוד. ואני עוד לא חושב שיש לי את הזכות לגבות יותר מכך, בקטע של יושרה עצמית,
אבל כן, אני מרגיש שזה זנות. העבודה של מאמן היא תובענית מאוד, ואם בתור מאמן מתחיל שיש לו 2 מתאמנים ביום בלחץ אני יוצא גמור, אז יעידו החברה המנוסים פה כמה אנרגיות והשקעה זה דורש מהם (מעבר לדברים הכלכליים גרידא כמו נסיעות, לו"ז וכד' שהעלו פה כבר). ככה ש150-200 ואפילו 300 ש"ח למאמן שנמצא הרבה שנים בתחום זה יותר מלגיטימי.
ולפותח הפוסט, שמע, תדבר פחות, פשוט תנעל על מאמן כלשהו, תנסה אימון אחד ותחליט מה הלאה לאחר מכן. תתפלא כמה אפשר ללמוד באימון אחד ממאמן עם ניסיון של שנים בתחום כמאמן ומתאמן. זה דבר שחשוב יותר מכל 200 שקל, במיוחד למתאמן כמוך שחווה תקיעה כבר זמן רב.

בארה"ב איפה שמעריכים אנשים עם ידע מאמן טוב יעלה לך בערך 100-150 דולר לשעה.
ויש מליון מאמנים ומתאמנים.

הביקוש נקבע על ידי המחיר ולא להיפך, רוב המאמנים והמתאמנים מקבלים מחירים די זהים, אין פערים מופרכים במחיר של 200% בין מאמן אחד לשני לרוב...

אני חושב שלקחת סדרה של 5-6 אימונים זה חלק בלתי נפרד מהתשלום למכון למתאמן מתחיל.
כמה זה יעלה? 800 שקל? על פריסה של שנה תוסיף 75 שקלים לעלות המנוי, לא ביג דיל.
מנק' המבט שלי עדיף למתאמן ללכת למועדון שישלם בו 150 שקל לחודש ויהיו בו הדברים שאתה אשכרה צריך ולא למועדון הפיטנס שלוקח 250-350 שקל לחודש בגלל סאונה, ג'קוזי ואורות לד בקבלה ולא להתקדם לשום מקום בשנה(הנה הבאת כסף לעשות 5-6 אימונים אישיים בקלות על הדרך)

ילד שהתאמן אצלי התחיל על 67 קילו משקל גוף ואחרי חצי שנה סיים על 86 קילו ומשך בתחרות 210 קילו(220 במכון), לעומת 90% מהילדים ש"עושים SS" ואני רואה אותם אחרי חצי שנה עם 65 קילו בנץ' ו80 קילו סקוואט

הכל עניין של סדר עדיפויות בתכלס ולא של עלויות

בארה"ב עד לא מזמן גם היו אנשים שמתו ממחלות פשוטות בגלל שהמחירים של טיפולים רפואיים היו גבוהים מידי. חוץ מזה שאני לא בטוח שאם נסתכל על המחיר יחסית למשכורת החציונית הוא יהיה יקר שם יותר.

לזה שכתב שזה המחיר של מורה למתמטיקה. יש מקומות שבהם שיעורים עולים 250 שקל ובמרחק של חצי שעה נסיעה יש שיעורים בפחות מ100 ובתור אחד שלימד ולמד באוניברסיטה עם אנשים אחרים שמלמדים כמעט שאין בד"כ קשר בין איכות המורים למחיר רק למה שמקובל באיזור.

לתגובות האחרות, אני מסכים שאין הרבה מאמנים, זו גם הטענה שלי . אבל מהצד השני זו גם ממש לא חובה ללכת למאמן. לגבי זה שעזרת למישהו למשוך 210 תמיד יש מקרים כאלה. אני יכול למצוא לך מקרים דומים גם כאן. אני חושב שזה יותר עניין של עד כמה המתאמן משקיע ולומד לבד ועל בורות משלמים...

מי שהוא אוטודידקט ורציני (אני חדש כאן אבל מתרשם שרוב החבר'ה כאן מאד כאלה) יכול להגיע רחוק מאד לבד, אבל כל מי שקיבל הדרכה של מדריך ותיק ומקצועי (כלומר גם, שגובה שכר טרחה משמעותי עבור הזמן שלו) שמתאמן כבד בעצמו, מרגיש את התועלת הרבה של האימון הזה - גם בטכניקה שלו, גם בבטחון שלו, וגם בפרמטר הכללי הזה שנקרא "מקצועיות" שלו כמתאמן.
לעניין הכסף, בזמנו היתה כאן מדריכה מעולה מהצוות של ריפטו, שלקחה עבור אימון פרטי יותר (אבל ממש יותר) מ- 300 ש' (וגם נתנה את הנשמה באימון ועשתה עליו follow-up כמה חודשים). רמת הלימוד והתועלות מהאימון הזה היתה מאד גבוהה והרושם שלו נשאר איתך שנים.

בזמנו היתה כאן מדריכה מעולה מהצוות של ריפטו
מכיר אותה, פסיכית לגמרי.

58510760.jpg

טוב נראה לי הפוסט הזה מיצה את עצמו , אף אחד לא הולך לשנות פה סדרי עולם בתחום האימונים אישיים, זה המחיר שכל אחד קבע לעצמו ופה זה נגמר.

לא עברתי על כל השרשור , אבל רק להוסיף שמי שחושב שמאמן טוב הוא רק זה שילמד את המתאמן "טכניקה מושלמת" (ואפשר להתווכח אם יש דבר כזה בכלל) בתרגיל זה או אחר ממעיט בערך או לא מבין כלל כמה ערך מוסף יש למאמן טוב.

לגבי מחיר - אני נתקלתי בהרבה מאמנים/פיזיותרפיסטים שגבו סכומים גבוהים והתמורה שהמתאמנים/מטופלים קיבלו הייתה נמוכה , ולהפך.
המחיר בסופו של דבר משקף מה המאמן/פיזיותרפיסט חושב שהוא יכול לגבות , ולא משקף בהכרח את איכות השירות שהלקוח יקבל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית