הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני לא מרגיש התנגדות של החזה בבנץ פרס, מה אני מפספס?

• פותח/ת השרשור Man
  • פורסם בתאריך

Man

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
שלום לכולם! אני דיי חדש פה 😃

אני מתאמן כבר 3 חודשים בבית עם דאמבלים ומוטות.

אני יודע שזה קצת טיפשי לשאול את זה עכשיו, אבל כשאני עושה בנץ' פרס אני לא מרגיש את החזה עובד.

אני נשכב על קופסת קרטון קשה מאוד (שם כרית מתחת), הרוחב של הקופסא היא בדיוק כמו הרוחב של הגב שלי שזה מעולה.

אני מרים מוט של 1.5 מטר + 15 קילו בצדדים (סה"כ 24 קילו - בדקתי הרבה פעמים), אני מרגיש מעט את הכתפיים ומעט את היד הקדמית,

אבל לא מרגיש כלום בחזה. מה אני יכול לפספס? הסתכלתי על הרבה סרטונים ומדריכים ונראה לי שאני עושה את זה כמו שהם אומרים.

כרגע אני עושה 8x2 + 1x10. אני שואף בזמן הקרוב מאוד להעלות ל-3x10 או 4x8 (מה עדיף?)

פרטים עליי אם זה משנה:

גיל 19, גובה 1.81 , משקל 75.

תודה!

אני נשכב על קופסת קרטון קשה מאוד (שם כרית מתחת)
😳

לצורך העניין, תעלה סרטון כדי שנראה אם יש משהו לא תקין בטכניקה.
ובאופן כללי, בלי לזלזל, 24 ק"ג זה לא משקל שאמור לגרות את השריר יותר מידיי.

• פותח/ת השרשור
😳

לצורך העניין, תעלה סרטון כדי שנראה אם יש משהו לא תקין בטכניקה.
ובאופן כללי, בלי לזלזל, 24 ק"ג זה לא משקל שאמור לגרות את השריר יותר מידיי.

מה מוזר אחי? זה כמו מיטת כושר בדיוק.

אתה ממליץ להוסיף עוד משקל ולראות אם כן יש גירוי לחזה? ואם כן אז הטכניקה נכונה?

דווקא לכתפיים ולידיים במשקל הזה דורש קצת מאמץ.

מה מוזר אחי? זה כמו מיטת כושר בדיוק.

אתה ממליץ להוסיף עוד משקל ולראות אם כן יש גירוי לחזה? ואם כן אז הטכניקה נכונה?

דווקא לכתפיים ולידיים במשקל הזה דורש קצת מאמץ.
אני ממליץ שתעלה סרטון שלך כדי שנראה אם הטכניקה טובה.
כמו כן, מה התוכנית שאתה עושה? אני מניח שלראשונה בחייך התחלת להתאמן, אם אתה לוחץ מוט שהוא כמעט ריק.
נכון?

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ שתעלה סרטון שלך כדי שנראה אם הטכניקה טובה.
כמו כן, מה התוכנית שאתה עושה? אני מניח שלראשונה בחייך התחלת להתאמן, אם אתה לוחץ מוט שהוא כמעט ריק.
נכון?

אכן לא התאמנתי לפני זה בצורה סדירה.

זה התכנית:

החיים הטובים - תוכנית אימונים לבית AB

איפה שאפשר משתמש במוט במקום דאמבלים אבל זה התכנית.

אני אעלה סרטון בקרוב (כשאמצא מי שיצלם)

על איזה משקל אתה ממליץ לעבוד? (סה"כ מוט + צלחות משקל)

אין לי אפשרות להירשם לחדר כושר, מה רע בבית?
ההתקדמות שתראה בבית הרבה יותר נמוכה מהתקדמות שתראה באימונים במכון ברמה כזאת שזה יהיה כמעט לגמרי בזבוז זמן. אי אפשר להשוות אפילו את ההבדל. לצורך השוואה, להתאמן בבית עם הציוד שיש לך זה כמו ללמוד שחיה בתוך אמבטיה.

• פותח/ת השרשור
ההתקדמות שתראה בבית הרבה יותר נמוכה מהתקדמות שתראה באימונים במכון ברמה כזאת שזה יהיה כמעט לגמרי בזבוז זמן. אי אפשר להשוות אפילו את ההבדל. לצורך השוואה, להתאמן בבית עם הציוד שיש לך זה כמו ללמוד שחיה בתוך אמבטיה.

אתה יכול בבקשה להסביר למה?

מוט זה מוט ומשקולת זה משקולת.

לא שואל מתוך זלזול חלילה רק בשביל להבין.

אתה יכול בבקשה להסביר למה?

מוט זה מוט ומשקולת זה משקולת.

לא שואל מתוך זלזול חלילה רק בשביל להבין.
על מנת להתקדם צריך לבצע את שלושת תרגילי הבסיס ופרס. צריך להתקדם במשקלי העבודה מאימון לאימון ומשבוע לשבוע. צריך לאתגר את מערכת העצבים שלך כל פעם מחדש. אין לך אפשרות לעשות את זה, ולכן התוצאות שתראה יהיו מזעריות. אני מאמין שאתה יכול להרשם למכון אם רק תרצה אלה אם אתה גר באיזה קיבוץ.

• פותח/ת השרשור
על מנת להתקדם צריך לבצע את שלושת תרגילי הבסיס ופרס. צריך להתקדם במשקלי העבודה מאימון לאימון ומשבוע לשבוע. צריך לאתגר את מערכת העצבים שלך כל פעם מחדש. אין לך אפשרות לעשות את זה, ולכן התוצאות שתראה יהיו מזעריות. אני מאמין שאתה יכול להרשם למכון אם רק תרצה אלה אם אתה גר באיזה קיבוץ.

מאיזה בחינה אין לי אפשרות? מה הבעיה אם אקנה צלחות משקל כל שבועיים ואעלה משקל?

הסיבה שאני לא נרשם היא לא כסף אלה זמן וגם לא כיף לי בחדר כושר בכלל

מאיזה בחינה אין לי אפשרות? מה הבעיה אם אקנה צלחות משקל כל שבועיים ואעלה משקל?
יש לך אפשרות לעשות סקוואט? יש לך אפשרות לעשות דדליפט? יש לך ספסל נורמאלי ללחיצת חזה ולא משהו מאולתר בבית?
ניסית ללכת למכון כושר שאתה לא נהנה שם? ולמה אתה לא נהנה שם ובבית כן?

• פותח/ת השרשור
יש לך אפשרות לעשות סקוואט? יש לך אפשרות לעשות דדליפט? יש לך ספסל נורמאלי ללחיצת חזה ולא משהו מאולתר בבית?
ניסית ללכת למכון כושר שאתה לא נהנה שם? ולמה אתה לא נהנה שם ובבית כן?

אני מניח שיש לי אפשרות לעשות סקוואט וגם דדליפט. אין לי שום כלי יעודי בבית מלבד מוט ומשקולות.

מה הכוונה "ספסל נורמאלי"?

הייתי רשום בחדר כושר חודשיים, בהתחלה הייתי עובד אחרי זה הייתי מגיע ל5 דקות ובורח.

לא יודע למה לא אוהב להיות שם. כולם שם מפלצות ואני מרגיש לא קשור.

כל המטרה שלי לקבל נפח - כוח וכל מה שמסביב לא מעניין אותי.

עדיין חדר כושר עדיף?

אני מניח שיש לי אפשרות לעשות סקוואט וגם דדליפט. אין לי שום כלי יעודי בבית מלבד מוט ומשקולות.
תצטרך להשיג לפחות ראק פשוט כדי לעשות סקוואטים. ותצטרך פלטות לפחות עד ל140 קילו בהתחלה. אני לא יודע איזה מוט יש לך ואם יש לך תקציב לזה, אבל בלי זה אי אפשר להתאמן.
מה הכוונה "ספסל נורמאלי"?
ספסל שנועד ללחיצה. ספסל שנמכר בחנות בתור ספסל שמיועד ללחיצת חזה. לא קופסת קרטון. אפשר גם ספסל שטוח אם אתה מחליט לקנות כלוב במקום ראק.
לא יודע למה לא אוהב להיות שם. כולם שם מפלצות ואני מרגיש לא קשור.
מה אכפת לך מכולם? אתה מתאמן בשביל עצמך לא בשביל אחרים. חוץ מזה מפלצות אמורות להרים לך את המוטיבציה ולגרום לך להבין שעם עבודה קשה גם אתה תוכל להיות כזה.
כל המטרה שלי לקבל נפח - כוח וכל מה שמסביב לא מעניין אותי.
אי אפשר לקבל נפח בלי כוח. שתי המטרות קשורות זה לזה. כדי להיות גדול צריך להיות חזק.
עדיין חדר כושר עדיף?
תמיד. אלה אם יש לך כמה אלפי שקלים לקנות את הציוד שצריך לבית. אבל זה יקר ולא תמיד אפשרי.

• פותח/ת השרשור
תצטרך להשיג לפחות ראק פשוט כדי לעשות סקוואטים. ותצטרך פלטות לפחות עד ל140 קילו בהתחלה. אני לא יודע איזה מוט יש לך ואם יש לך תקציב לזה, אבל בלי זה אי אפשר להתאמן.

ספסל שנועד ללחיצה. ספסל שנמכר בחנות בתור ספסל שמיועד ללחיצת חזה. לא קופסת קרטון. אפשר גם ספסל שטוח אם אתה מחליט לקנות כלוב במקום ראק.

מה אכפת לך מכולם? אתה מתאמן בשביל עצמך לא בשביל אחרים. חוץ מזה מפלצות אמורות להרים לך את המוטיבציה ולגרום לך להבין שעם עבודה קשה גם אתה תוכל להיות כזה.

אי אפשר לקבל נפח בלי כוח. שתי המטרות קשורות זה לזה. כדי להיות גדול צריך להיות חזק.

הבנתי אותך, תודה.

ובכל זאת, בהינתן שאין לי אפשרות ללכת לחדר כושר,

איך ניתן למקסם תוצאות בבית?

על איזה משקל מומלץ לעבוד?

בכל זאת, בהינתן שאין לי אפשרות ללכת לחדר כושר,

איך ניתן למקסם תוצאות בבית?
לקנות ציוד שיאפשר לך לעשות את תרגילי הבסיס ולהתקדם במשקל כל אימון.
על איזה משקל מומלץ לעבוד?
על משקל שאתה יכול להרים. וכל פעם שאתה מצליח צריך להוסיף

8x4? 10x4? מה ממליץ?
שתתחיל לקרוא מאמרים מהפורטל. לא הכל כל כך פשוט וכדי להסביר לך איך לבנות תוכנית טובה אני אצטרך לרשום לך מגילה. חבל לי על הזמן שלי. חסר לך ידע בסיסי אז תתחיל לקרוא מאמרים מהפורטל כדי להעשיר את הידע ולצמצם פערים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית