הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוכנית סרטון פאנל סוף שנה של קהילת IPC

THEDJSKAY1

מושעה
96
338
נק' מוניטין:
1,154
96
338
מפגש סוף שנה של חברי הוולקן וקהילת ה-IPC

ביום שישי נערך מן מפגש סיכום של מספר מצומצם מחברי הקהילה וממכון הליפטינג "וולקן ג'ים". המפגש היה הצלחה מסחררת ובעתיד אני מאמין שניצור מפגשים המוניים יותר במטרה לאחד ולקדם ספורטאים לרמה משפחתית וחמה.

במעמד זה הוענקה לאושר, הבעלים של הוולקן, תמונת קיר של מייסד הספורט פול אנדרסון וכן נערכה ארוחת צהריים המונית בעלת תפריט טבעוני - פרגיות, קבבים מלאי שומן כבש, נקנקים, וסלטים. כן, תפריט טבעוני, כי מסתבר שהטבע האמיתי שלנו הוא לאכול בשר, וכמה שיותר יותר טוב.

בסוף המפגש נערך פאנל מיוחד בהשתתפות כמה חברי הקהילה ובפאנל נידונו מספר נושאים מאוד מעניינים הקשורים לספורט. זה אומר, שכל מי שאי פעם רצה לקבל תשובות אודות מאחורי הקלעים של הספורט מוזמן לצפות ולהחכים.

הנושאים עליהם דנו:

1. מה היה לנו השנה בקהילה, ומה מתוכנן לשנה הבאה.

2. ההשגים של אושר סופטי - איך הוא אכל, התאמן וחשב בשביל לקבוע את הטוטאל הכי גבוה בישראל - 842.5 ק"ג ללא רצועות. כיצד הוא מתמודד עם שנאה שמופנת כלפיו וכלפי ההישגים שלו, וכיצד הוא מתמודד עם הצלחות.

3. בפן הרפואי - ד"ר אדטו גל הסביר לנו על התהליכים המנטליים והפיזיולוגיים שמתרחשים אצל אושר (ובהתאמה: אצל רוב הליפטרים), על הקשיים איתם הוא מתמודד, ועל התגובה הגופנית לקשיים אלו.

4. בפן הפילוסופי - יוסי ברישב הסביר לנו כיצד הוא רואה את המנטליות של הספורט מנקודת מבט פילוסופית, או: כיצד עובדת "המחשבה הבלתי-מתפשרת" ומהן השלכותיה על חיי היום-יום.

5. יניב פייבל, אחיו הגדול של ירון פייבל, ועומד בפני עצמו סיפר לנו מה זה להיות חדש בספורט, איך זה מרגיש, מה זה לצפות בפעם הראשונה בתחרות פאוורליפטינג, מה זה עשה לו בפנים, ואיזה זה ניצוץ זה הדליק אצלו.

6. עומר כלפון חלק איתנו את מחשבותיו כאשר הוא צופה בליפטרים ניגשים אחד אחרי השני אל הבמה על מנת לבצע מטלה אחת קצרה עליה עמלו במשך חודשים רבים.

7. חברי הפאנל חוו דעתם בנושא שילוב נשים בספורט הפאוורליפטינג - האם זה כלל מתאים להן?

8. דיברנו ונכנסנו מעט למאחורי הקלעים הלוגיסטיים של התחרויות הגדולות בישראל, והצלחנו להכיר במעט את הלב הפועם שבלעדיו כל זה לא היה קורה - מאיה אדטו.

היה מאוד מעניין ואני מזמין את כולם לצפות ולקבל תשובות שאף פעם לא העזתם לשאול!

לא ביקשת הערות אבל יש לי.
לשיפור:
מכיוון שזה צריך להיות כמו פודקאסט וראיונות, רצוי שאתה (המנחה) תשב באמצע.
בכלל היה עדיף עם הישיבה היתה סביב שולחן עם מצלמה מיושרת כשמרכז התמונה הוא הפנים שלך.
אם יש לך מיקרופון מרכזי עם מסנן רעשים תשתמש בו.
כשאתה מראיין עדיף לפרק שאלה מרכזית לכמה שאלות קטנות על מנת שלא יצא שמישהו נואם, אלא עונה.
שכולם ישתיקו את הטלפונים ולהשתדל להמנע מהפרעות חיצוניות.
אם תוכל להכניס כתוביות מדי פעם לדוג' השמות בהתחלה, תאריכי תחריות, קישורים רלוונטים וכו'..
לשימור:
אחלה מצלמה.
אתה רהוט, רציף ומדבר לעיניין.
אף אחד לא קוטע את השני, אין רגעים שקטים ואין התפרצויות.
יש המנעות מבדיחות פנימיות בפרלמנט.

בגדול זה דבר מצויין תמשיכו איתו.

• פותח/ת השרשור
לא ביקשת הערות אבל יש לי.
לשיפור:
מכיוון שזה צריך להיות כמו פודקאסט וראיונות, רצוי שאתה (המנחה) תשב באמצע.
בכלל היה עדיף עם הישיבה היתה סביב שולחן עם מצלמה מיושרת כשמרכז התמונה הוא הפנים שלך.
אם יש לך מיקרופון מרכזי עם מסנן רעשים תשתמש בו.
כשאתה מראיין עדיף לפרק שאלה מרכזית לכמה שאלות קטנות על מנת שלא יצא שמישהו נואם, אלא עונה.
שכולם ישתיקו את הטלפונים ולהשתדל להמנע מהפרעות חיצוניות.
אם תוכל להכניס כתוביות מדי פעם לדוג' השמות בהתחלה, תאריכי תחריות, קישורים רלוונטים וכו'..
לשימור:
אחלה מצלמה.
אתה רהוט, רציף ומדבר לעיניין.
אף אחד לא קוטע את השני, אין רגעים שקטים ואין התפרצויות.
יש המנעות מבדיחות פנימיות בפרלמנט.

בגדול זה דבר מצויין תמשיכו איתו.

תודה.

בגדול אלו דברים שחשבתי עליהם אבל לא יצאו לפועל מכיוון שאני מגיע לעיתים רחוקות לבקר בוולקן, ושנית - אין לי את הציוד הזה.
עושים מה שאפשר ואני שמח שאנשים כן מצליחים להתחבר לזה למרות התנאים הלא אופטימליים.

טוב אז אספתי 54דקות כדי לצפות בזה ( רכבת של יום ראשון לבסיס חחח ) כמה נקודות לשיפור ושימור:
שימור :
1. זה יפה מאוד שיש תחלופה של אנשים בפרלמנט, כמובן שאגדטו והוולקן נשארים קבוע כי הרי הם "הראש" של הפרלמנט.
2. הצורת דיבור, לא יודע אם עבדתם על זה לפני או פשוט יצא ככה, אבל צורת דיבור יפה מאוד.
3. סרטון מאוד ענייני, לא היו קטעים משעממים, היו קטעים מבדרים ויש כאלה שיגידו שזה מוציא את הרצינות והופך לבדיחה, לפי דעתי להפך.. זה טוב מאוד שיש הומור זה גורם ליותר עניין בסרטון וככה לא יוצא מצב שזה כמו הקראת ספר משעממת אלא שיחה עניינית, מצחיקה ורצינית כאחד ומאוד כיף לצפות בה.

שיפור :
1. הפלאפונים, חייב להעיף...
2. קצת לנסות להמנע מרעשים חיצוניים כמו מכוניות וכדומה.
3. נקודה מאוד רצינית שחייבת להשתנות בהקדם, לארח אותי בפרלמנט, כמובן אני לא איש של מילים כמו הדיג׳י שלנו אבל אני סומך עליכם שתתנו לי הדרכה קטנה.

לסיכום, סרטון מפגיז לסיכום 2015, ובהצלחה לכולנו בתחרויות של 2016, שנביא טוטאלים מטורפים וכבוד לישראל, שבוע טוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית