הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איך התפריט??

tesker

מושעה
22
1
נק' מוניטין:
2
22
1
בן 15 מתאמן שנה שוקל 60 עליתי בנתיים 12 קילו רוצה להמשיך מסה איך התפריט הזה למסה?
q5tdzzjmnxyo.jpg
[/URL][/IMG] https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd...._=1451261350_191bbbf37751812006873af1306f5dc6

הייתי מוסיף עוד מקור של חלבון מלא כמו גבינות, בשר, דגים, כי יש לך רק את החזה עוף, כל שאר החלבון מגיע ממקורות הפחמימה. באיזה קצב אתה עולה במשקל מהכמות קלוריות הזאת?

• פותח/ת השרשור
הייתי מוסיף עוד מקור של חלבון מלא כמו גבינות, בשר, דגים, כי יש לך רק את החזה עוף, כל שאר החלבון מגיע ממקורות הפחמימה. באיזה קצב אתה עולה במשקל מהכמות קלוריות הזאת?
עוד לא יודע חסר עוד 2 סקופי חלבון ואת התפריט הזה עשיתי עכשיו כך שאני עוד לא יודע

חסר עוד 2 סקופי חלבון
הכוונה שאתה שותה שותה עוד 2 סקופים ביום בנוסף למה שכתוב? אם כן אז מספיק גם אחד ותוריד מהמקורות פחמימה. מה הגובה שלך?

אז הייתי מוריד קצת מהמקורות פחמימה בגלל הסקופ חלבון, כך שישאר לך 2400 קלוריות, ותראה לפי קצב העליה במשקל, תוסיף בהדרגה בהמשך.
אגב איך עלית את ה 12 קילו, עם תפריט או שפשוט אכלת כמה שיותר?

• פותח/ת השרשור
אז הייתי מוריד קצת מהמקורות פחמימה בגלל הסקופ חלבון, כך שישאר לך 2400 קלוריות, ותראה לפי קצב העליה במשקל, תוסיף בהדרגה בהמשך.
אגב איך עלית את ה 12 קילו, עם תפריט או שפשוט אכלת כמה שיותר?
פשוט אכלתי כמה שיותר וגם כנראה בגלל הגובה אבל לא לקחתי איזה חצי שנה ברצינות בחצי שנה הזאת באמת אכלתי הרבה וכל מה שבא ליד

Back
למעלה תחתית