עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה כפפות \כובע אתה ממליץ?בקור רוח: כל מה שרציתם לדעת על ריצה במזג אוויר קר במיוחד - ריצה, אופניים, טריאתלון, שחייה | שוונג
מבחינת ציוד חשוב. טייץ ארוך, כפפות דקות ואפשר חולצה ארוכה
אני מאוד אוהב את הסט של נייק. הוא דק, מספיק מחמם ולא מחמם מדי.איזה כפפות \כובע אתה ממליץ?
מגיע גם כובע וגם כפפות?אני מאוד אוהב את הסט של נייק. הוא דק, מספיק מחמם ולא מחמם מדי.
לפחות פעם היה להם מארז משולב.מגיע גם כובע וגם כפפות?
יצא לך לרוץ הרבה בחורף?גם בגשם?לפחות פעם היה להם מארז משולב.
בעיקרון אין שום בעיה לרוץ בגשם. צריך לדאוג שיהיה מספיק חם לך במהלך הריצה ושלא תחליק.יצא לך לרוץ הרבה בחורף?גם בגשם?
יש טיפים שאפשר לקבל ממך?
תודה על התשובה,יש בארץ מקומות שאתה יכול להמליץ על חולצות תרמית\טייצים?ציוד החורף שלי מסתכם בשלושה טייצים ארוכים מאוד בסיסיים:
019 Take Five Compression Base Layer Gray Running Pants
חולצות תרמיות ארוכות מריקושט וכפפות צמר דקות בחמישה שקלים מהבזאר הקרוב.
לראש אני משתמש בחורף בבאף שקיבלתי ממרוצים שונים, הוא לא מחמם אבל מגן נגד הרוח.
אין לי מעיל רוח לגשם למרות שזה משהו שאני אקנה בקרוב.
אם מאוד קר (מתחת ל 10 מעלות באופן משמעותי) אני יוצא עם שתי שכבות (גופיה+חולצה ארוכה, טייץ קצר+ארוך)
כמו שחנן אמר למעט אזורים הרריים החורף לא באמת מפריע, אני אישית מעדיף לרוץ בחורף כל עוד אין איזה סערה בחוץ.
לא מכיר מצטער.תודה על התשובה,יש בארץ מקומות שאתה יכול להמליץ על חולצות תרמית\טייצים?
אני מחפש סט של נייק-כובע+כפפות,אתה מכיר אולי?
הסט שאתה מדבר עליו הוא פליז?אני מאוד אוהב את הסט של נייק. הוא דק, מספיק מחמם ולא מחמם מדי.
לא מצאתי לינק, זה dryfit לא פליזהסט שאתה מדבר עליו הוא פליז?
לרוץ עם פליז זה נוח?
יש מצב ללינק למה שאתה מתכוון?