הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תפריט בשביל חבר

adirb20

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
3
35
0
אני רוצה לבנות תפריט לחבר שיש לו נטייה להשמנה יש לו סוג גוף endomorph ולכן גם הוא יותר עגלגל ורחב ונוטה להשמין מכל דבר
התפריט שלו עד עכשיו היה מסה בלי פחמימות בכלל שלפי דעתי יכול לפגוע לו בהעלאת שריר לתקוע אותו ופציעות אני מחפש תפריט שיש בו פחמימות מלאות ברובן שיכולות להתאים לו ולא לגרום לו להשמין יותר מידי תוכלו לעזור לי קצת?
הוא 1.78
כרגע הוא שוקל 85
מתאמן באזור ה 3 שנים
אחוז שומן אני מאמין שבאזור ב12 כרגע

אמרת פה המון דברים שגויים ויצאת סלט..מציע לך לקרוא את המדריכים שוב.
ולגבי אקטומורף מזומורף ואנדומורף, כדאי להשאיר בצד לבנתיים. זה באמת לא כזה רלוונטי לבניית תפריט לפי דעתי,במיוחד לא ברמה הזו

• פותח/ת השרשור
אמרת פה המון דברים שגויים ויצאת סלט..מציע לך לקרוא את המדריכים שוב.
ולגבי אקטומורף מזומורף ואנדומורף, כדאי להשאיר בצד לבנתיים. זה באמת לא כזה רלוונטי לבניית תפריט לפי דעתי,במיוחד לא ברמה הזו[/QUOT
ממה עשיתי סלט? תסביר לי

אוקיי אבל אני לא מתכוון להרחיב יותר מידי

אני רוצה לבנות תפריט לחבר שיש לו נטייה להשמנה(מאיפה לך שיש לו?) יש לו סוג גוף endomorph(מי קבע בדיוק מה הוא? לרוב אין הגדרה שבן אדם חד משמעית הוא אקטו\מזו\אנדו,זה בד"כ שילוב שכמובן יש לו צדדים יותר ופחות דומיננטיים)
ולכן גם הוא יותר עגלגל ורחב ונוטה להשמין מכל דבר (להגיד להשמין מכל דבר זו אמירה מאוד מאוד כללית, מה זה מכל דבר? משמינים ממאזן קלורי בסופו של דבר ב99.9999999% מהמקרים)

בכל מקרה
בלבול שלי כרגע שמתי לב, חשבתי שאתה רוצה לבנות לו תפריט ללא פחמימות.מתנצל

בכל מקרה, תנסה לבנות לו בעזרת המדריך הזה
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

לדעתי תן לו ושיבנה בעצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית