הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קראטין לא משפיע

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
התחלתי להשתמש בקראטין לפני כשבועיים, התזונה נשארה אותו דבר - בפועל לא עליתי גרם אחד... יכול להיות מצב שחברה מסוימת לא משפיעה עלי ואחרת כן תשפיע עלי? כי מניסיון קודם עם חברות אחרות כן היה עלייה של נוזלים.

התחלתי להשתמש בקראטין לפני כשבועיים, התזונה נשארה אותו דבר - בפועל לא עליתי גרם אחד... יכול להיות מצב שחברה מסוימת לא משפיעה עלי ואחרת כן תשפיע עלי? כי מניסיון קודם עם חברות אחרות כן היה עלייה של נוזלים.
תן לזה עוד שבועיים.

איזה קריאטין קנית?

1. כמה גרם אתה לוקח ליום?
2. קריאטין פועל בצורה אדיטיבית - לוקח לו זמן להגיע לרמות מקיסימליות (נגזרת של כמות שנלקחת ולכמה זמן), ועל כן גם להרגשת האפקט ממנו (עליה בנוזל, שיפור כוח והתאוששות)
3. יש חלק מאוד קטן מכלל האכולוסייה (לא יותר מ-5-10 אחוז) שאינם מגיבים כלל תיסוף חיצוני בקריאטין.

כמו שאמרו לך - תן לו זמן, המשך לעקוב

סתם שאלה יש לי אלייך

יש כאלה שאומרים שפשוט צריך לקחת 5 גרם ביום בלי העמסות ולא משנה מתי לקחת
האם אתה ממליץ על העמסות?
הסיבה להעמסה היא פשוט למלא מאגרים יותר מהר.
עשיתי העמסה לפני שנה מאז אני לוקח 7.5 גרם ביום.

עליי זה השפיע תוך חודש וככה גם על הרוב אני חושב
וממש לא מומלץ העמסה סתם אומרים את זה כדיי שייגמר לך הקריאטין מהר ואז תבוא לקנות שוב

• פותח/ת השרשור
2. קריאטין פועל בצורה אדיטיבית - לוקח לו זמן להגיע לרמות מקיסימליות (נגזרת של כמות שנלקחת ולכמה זמן), ועל כן גם להרגשת האפקט ממנו (עליה בנוזל, שיפור כוח והתאוששות)
3. יש חלק מאוד קטן מכלל האכולוסייה (לא יותר מ-5-10 אחוז) שאינם מגיבים כלל תיסוף חיצוני בקריאטין.

אני לוקח כפית, 3-5 גרם (ואני גם אוכל המון בשר אדום).
מניסיון קודם עליתי 2 קילו נוזלים בשבוע שבועיים ראשונים ולכן זה דיי מוזר שלא עליתי בכלל...בכל מקרה אני לא חושב שאני מה5-10% שאינם מגיבים לקראטין (למרות שאני זוכר שמדובר על 20% מכלל האוכלוסייה).
כמה אתה לוקח ביום?
אתה עושה העמסה בהתחלה?

מה המשקל שלך?
ללא העמסה, 75 קילו היה ונשאר.
אני לוקח 7.5 גרם ביום
זה לא קצת יותר מידי?

אני לוקח כפית, 3-5 גרם (ואני גם אוכל המון בשר אדום).
מניסיון קודם עליתי 2 קילו נוזלים בשבוע שבועיים ראשונים ולכן זה דיי מוזר שלא עליתי בכלל...בכל מקרה אני לא חושב שאני מה5-10% שאינם מגיבים לקראטין (למרות שאני זוכר שמדובר על 20% מכלל האוכלוסייה).

ללא העמסה, 75 קילו היה ונשאר.

זה לא קצת יותר מידי?
אני בסביבות ה-95 קילו רוב הזמן, מבחינה פיזיולוגית מאגרי הקריאטין שלי אמורים להיות יותר גדולים (אני גם גבוה).

מעבר לזה, התנסתי עם 5 גרם עם 7.5 ועם 10 גרם ליום והרגשתי הכי טוב עם 7.5.
מרגיש טיפה יותר חוזק מ-5 גרם ואותו דבר כמו 10 גרם.

אותם 10 אחוז שלא מגיבים לקריאטין כלל ,זה מהסיבה שאולי אוכלים מספיק בשר בקר?והמאגרים שלהם כבר רוויים בקריאטין?או שאין קשר,ואם ככה אז מה הסיבה שהם לא מגיבים?אני התחלתי היום מסה וקריאטין עם hmb כניראה שלעולם לא אדע אם קריאטין משפיע עליי או לא מפני שאין לי נקודת יחס לתקופה ללא קריאטין?

אותם 10 אחוז שלא מגיבים לקריאטין כלל ,זה מהסיבה שאולי אוכלים מספיק בשר בקר?והמאגרים שלהם כבר רוויים בקריאטין?או שאין קשר,ואם ככה אז מה הסיבה שהם לא מגיבים?אני התחלתי היום מסה וקריאטין עם hmb כניראה שלעולם לא אדע אם קריאטין משפיע עליי או לא מפני שאין לי נקודת יחס לתקופה ללא קריאטין?
אין קשר לתזונה מבחינת סוג המזונות הנאכלים.
האפקט יורגש ברוב האוכלוסייה - העניין הוא שהרבה גם לא יודעים לזהות אותו. עליה בנוזלים ובאוח בזמן לקיחת קריאטין היא גם תלויית תזונה, ויש כאלו שלא יעלו כאחד מהם, או שניהם, ויחשבו שהקריאטין לא משפיע עליהם.

• פותח/ת השרשור
עדכון קטן: עליתי קילו השבוע.
אני לא יודע אם זה בגלל שהתחלתי לאכול יותר או בגלל הקראטין, מאמין ומקווה שזה שילוב של השניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית