עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תן לזה עוד שבועיים.התחלתי להשתמש בקראטין לפני כשבועיים, התזונה נשארה אותו דבר - בפועל לא עליתי גרם אחד... יכול להיות מצב שחברה מסוימת לא משפיעה עלי ואחרת כן תשפיע עלי? כי מניסיון קודם עם חברות אחרות כן היה עלייה של נוזלים.
אקסטרים
1. כמה גרם אתה לוקח ליום?התחלתי להשתמש בקראטין לפני כשבועיים, התזונה נשארה אותו דבר - בפועל לא עליתי גרם אחד... יכול להיות מצב שחברה מסוימת לא משפיעה עלי ואחרת כן תשפיע עלי? כי מניסיון קודם עם חברות אחרות כן היה עלייה של נוזלים.
סתם שאלה יש לי אלייךכמה אתה לוקח ביום?
אתה עושה העמסה בהתחלה?
מה המשקל שלך?
הסיבה להעמסה היא פשוט למלא מאגרים יותר מהר.סתם שאלה יש לי אלייך
יש כאלה שאומרים שפשוט צריך לקחת 5 גרם ביום בלי העמסות ולא משנה מתי לקחת
האם אתה ממליץ על העמסות?
אוקי.הסיבה להעמסה היא פשוט למלא מאגרים יותר מהר.
עשיתי העמסה לפני שנה מאז אני לוקח 7.5 גרם ביום.
אני לוקח כפית, 3-5 גרם (ואני גם אוכל המון בשר אדום).1. כמה גרם אתה לוקח ליום?
2. קריאטין פועל בצורה אדיטיבית - לוקח לו זמן להגיע לרמות מקיסימליות (נגזרת של כמות שנלקחת ולכמה זמן), ועל כן גם להרגשת האפקט ממנו (עליה בנוזל, שיפור כוח והתאוששות)
3. יש חלק מאוד קטן מכלל האכולוסייה (לא יותר מ-5-10 אחוז) שאינם מגיבים כלל תיסוף חיצוני בקריאטין.
כמו שאמרו לך - תן לו זמן, המשך לעקוב
ללא העמסה, 75 קילו היה ונשאר.כמה אתה לוקח ביום?
אתה עושה העמסה בהתחלה?
מה המשקל שלך?
זה לא קצת יותר מידי?אני לוקח 7.5 גרם ביום
אני בסביבות ה-95 קילו רוב הזמן, מבחינה פיזיולוגית מאגרי הקריאטין שלי אמורים להיות יותר גדולים (אני גם גבוה).אני לוקח כפית, 3-5 גרם (ואני גם אוכל המון בשר אדום).
מניסיון קודם עליתי 2 קילו נוזלים בשבוע שבועיים ראשונים ולכן זה דיי מוזר שלא עליתי בכלל...בכל מקרה אני לא חושב שאני מה5-10% שאינם מגיבים לקראטין (למרות שאני זוכר שמדובר על 20% מכלל האוכלוסייה).
ללא העמסה, 75 קילו היה ונשאר.
זה לא קצת יותר מידי?
אותם 10 אחוז שלא מגיבים לקריאטין כלל ,זה מהסיבה שאולי אוכלים מספיק בשר בקר?והמאגרים שלהם כבר רוויים בקריאטין?או שאין קשר,ואם ככה אז מה הסיבה שהם לא מגיבים?אני התחלתי היום מסה וקריאטין עם hmb כניראה שלעולם לא אדע אם קריאטין משפיע עליי או לא מפני שאין לי נקודת יחס לתקופה ללא קריאטין?1. כמה גרם אתה לוקח ליום?
2. קריאטין פועל בצורה אדיטיבית - לוקח לו זמן להגיע לרמות מקיסימליות (נגזרת של כמות שנלקחת ולכמה זמן), ועל כן גם להרגשת האפקט ממנו (עליה בנוזל, שיפור כוח והתאוששות)
3. יש חלק מאוד קטן מכלל האכולוסייה (לא יותר מ-5-10 אחוז) שאינם מגיבים כלל תיסוף חיצוני בקריאטין.
כמו שאמרו לך - תן לו זמן, המשך לעקוב
אין קשר לתזונה מבחינת סוג המזונות הנאכלים.אותם 10 אחוז שלא מגיבים לקריאטין כלל ,זה מהסיבה שאולי אוכלים מספיק בשר בקר?והמאגרים שלהם כבר רוויים בקריאטין?או שאין קשר,ואם ככה אז מה הסיבה שהם לא מגיבים?אני התחלתי היום מסה וקריאטין עם hmb כניראה שלעולם לא אדע אם קריאטין משפיע עליי או לא מפני שאין לי נקודת יחס לתקופה ללא קריאטין?