הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט

xNameLess

משתמש מתחיל
4
1
נק' מוניטין:
1
4
1
אני יודע שיש לי בעיות בטכניקה בדדליפט אבל אני לא בדיוק מצליח לשים עליהן את האצבע ואני אשמח אם תעזרו לי.

עשיתי סט של 5 חזרות, אבל חבר שלי בטעות הפסיק את הסרטון באמצע, אז יש כאן 2 סרטונים: דדליפט 1 - 2 חזרות ראשונות, דדליפט 2 - 2 חזרות אחרונות.

החזרה האמצעית לא מצולמת

דדליפט 1:

דדליפט 2:

תודה רבה!
מישהו יכול לענות לי זה מאוד חשוב.. ואם אסור להקפיץ אז מצטער חיפשתי בחוקים ולא ראיתי שרשום על זה משהו

הרבה טעויות. ממליץ לך שוב לעבור על הטכניקה לפי השלבים כאן.
מרחק מהמוט, מנח צוואר, גב תחתון לא ישר- אגן לא מסובב קדימה, חזה לא בחוץ.

וזה בסדר, מותר להקפיץ כל עוד זה אותו השרשור ולא כפול.

• פותח/ת השרשור
הרבה טעויות. ממליץ לך שוב לעבור על הטכניקה לפי השלבים כאן.
מרחק מהמוט, מנח צוואר, גב תחתון לא ישר- אגן לא מסובב קדימה, חזה לא בחוץ.

וזה בסדר, מותר להקפיץ כל עוד זה אותו השרשור ולא כפול.
אני ישים דגש על כל הדברים האלה באימון הבא ואם תהיה בעיה אני יעדכן.. אבל בנוגע לשמירה על גב תחתון ישר אני פשוט לא מצליח לעשות את זה, הדרך היחידה שאני מצליח זה מתי שאני מוריד את האגן למטה, ואז אני בעמדת התחלה ממש לא נוחה, אני מרגיש כאילו אני עושה סקוואט סטטי. יש טיפים?

אני ישים דגש על כל הדברים האלה באימון הבא ואם תהיה בעיה אני יעדכן.. אבל בנוגע לשמירה על גב תחתון ישר אני פשוט לא מצליח לעשות את זה, הדרך היחידה שאני מצליח זה מתי שאני מוריד את האגן למטה, ואז אני בעמדת התחלה ממש לא נוחה, אני מרגיש כאילו אני עושה סקוואט סטטי. יש טיפים?
נסה להגיע לאובראקסטנשן בגב (אבל לא להיות באובר אקסטנשן), כדי להגיע קרוב ככל האפשר לגב תחתון מכווץ.

• פותח/ת השרשור
תעבוד עם פלטות בגודל נורמלי, זה יקל עליך להכנס לסטאפ כמו שצריך.
משום מה הן נראות ממש קטנות בסרטון, הפלטות בגודל נורמלי. זה חדר כושר חדש וגם בחדר כושר הקודם שהיו בו פלטות אחרות היו לי את אותן בעיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית