הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דחיסת עצמות באימוני כוח בגיל ההתבגרות

Ofekito

משתמש מתחיל
174
30
נק' מוניטין:
33
174
30
אוקי אז היום היה לחברה שלי הרצאה בבית הספר על כמה שזה לא טוב להרים מישקלים כבדים בגיל ההתבגרות

לפי מה שהבנתי מימנה יש דבר כזה שניקרא דחיסת עצמות וכאשר אתה מרים מישקלים כבדים מידי ביחס למה שאתה צריך להרים זה גורם לדחיסת עצמות
ואז אתה נישאר נמוך והעצמות לא גדלות

היא אומרת שאני דופק לעצמי את הגדילה ואני כמובן עשיתי לה כן אם הראש כאילו אני מקשיב חחחח

איזה מאמרים או מה אני יכול לומר לה כדי לסתור אותה?

Strength Training in Children and Adolescents: Raising the Bar for Young Athletes?

ואם אתה מתעצל לקרוא הכל, הנה ציטוט רלוונטי לשאלה שלך.

Competitive athletes and nonathletes alike may be interested in strength training for various reasons, including their athletic prowess and physique. Interested in off-season conditioning, parents and preadolescent athletes often turn their attention to strength training. These programs can benefit many children and preadolescents by improving not only their strength but also their bone density, balance, lipid profiles, fat-free mass, and personal self-esteem

שום מאמרים, תענה בהיגיון
תגיד לה ככה:
אם מישהו נתלה על מתח למשך זמן מסוים - הוא יהפוך גבוה יותר?
(סביר להניח שהיא תגיד לא)
אז מאותה סיבה בדיוק אם מישהו מעמיס על עצמו משקל הוא לא יהפוך קטן יותר

בכל מקרה אם באלך להיכנס להסברים מפורטים, תסביר שהוכח כבר יותר מפעם אחת שמשקולות לא פוגעות בגדילה, ודחיסת העצמות זה עניין של מ"מ ספורים אם בכלל. לא משהו משפיע. בהנחה שתרגילים מורכבים במשקל גבוה מעודדים הפרשת הורמון גדילה אפשר להיות בטוח שזה דווקא יעזור לגדילה בצורה מסוימת.

זה מאותו היגיון של- אני יודע כי עליי זה עובד טוב?
מאמרים\מחקרים תמיד טוב לחפש ולמצוא.
ברור
אבל אתה מבין, קשה מאוד להסביר למישהו שלא מעוניין לשמוע מאמרים ארוכים והרצאות דומות, וגם אי אפשר להביא לו לקרוא את זה הוא לא יבין מזה כלום. עדיף לנסות קודם את ההיגיון, מניסיון אישי זה באמת בלתי אפשרי להסביר למישהו בויכוח מחקר שלם..

• פותח/ת השרשור
Strength Training in Children and Adolescents: Raising the Bar for Young Athletes?

ואם אתה מתעצל לקרוא הכל, הנה ציטוט רלוונטי לשאלה שלך.

Competitive athletes and nonathletes alike may be interested in strength training for various reasons, including their athletic prowess and physique. Interested in off-season conditioning, parents and preadolescent athletes often turn their attention to strength training. These programs can benefit many children and preadolescents by improving not only their strength but also their bone density, balance, lipid profiles, fat-free mass, and personal self-esteem
תודה רבה
אני יקרא עוד רבע שעה ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית