הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון תכנית למתאמן המתחיל שעושה אירובי

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אז אני משחק כדורסל, כרגע אני מהגבוהים, בעתיד זה עלול להשתנות, אבל המשקל שלי לא קרוב למה שאמור להיות בשביל ניצול מקסימלי של העמדה.
בקיצור, למתאמן המתחיל שרוצה לצבור מהר כח ומסה, מה עדיף - תוכנית כח כמו SS ? או תוכנית שהיא כביכול עם יותר נפח LIKE FBW של המורכבים עם תרגילים עזר כגון מקבילים, ופשיטות?
נ.ב אני שוקל 20 קילו מתחת לגובה שלי, 1.86 שוקל 66, וזה אחרי שעליתי מ58 ששקלתי בחופש, אז עשיתי AB, היו לי רק משקולות יד והגעתי לבנץ של 40 קילו בחודשיים שלוש, עליתי גם בגובה אז סך הכל אני מניח שעליתי 2 קילו בחודש, במקרה כזה עלייה של 2 קילו בחודש היא טובה ? או שעדיף יותר או פחות ? ואפשר לקשר את זה לתכנית.

עלייה של 2 קילו בחודש היא עלייה די מלוכלכת, אתה תעלה גם הרבה באחוז שומן. אני ממליץ לך על הfbw של טנק. אם אתה מתאמן בכדורסל יותר מ3 פעמים בשבוע אז תתאמן פעמיים חדר כושר כדי לא להגיע לאימון יתר

• פותח/ת השרשור
עלייה של 2 קילו בחודש היא עלייה די מלוכלכת, אתה תעלה גם הרבה באחוז שומן. אני ממליץ לך על הfbw של טנק. אם אתה מתאמן בכדורסל יותר מ3 פעמים בשבוע אז תתאמן פעמיים חדר כושר כדי לא להגיע לאימון יתר
קראתי קצת בפורום של ריפטו, היה נושא של מאמן של שחקני כדורסל בתיכונים באמריקה, ריפטו הגיב ואמר שאם היה לו מספיק זמן הוא היה נותן להם SS, היה לו רק חצי שעה אז ריפטו התעצבן (כנראה) ואמר לו שיעבור כי אין מה לעשות בחצי שעה :D בכל מקרה עלייה של 2 קילו בחודש היא מלוכלכת ? זה פלוס קלורי של 500, אני שוקל ממש מעט לעומת הגובה אז חשבתי שזה פלוס קלורי אידיאלי, כמה אתה ממליץ לי ?
אם אני ארגיש שאני קרוב לאימון יתר, ואני במצב שקשה לי להתאושש, אני אעביר את הSS למתכונת של פעמיים בשבוע פעם A ופעם B, במקום שלושה אימונים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית