הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי אחוז שומן

Mephisto111

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
אני ב3 וחצי שבועות חיטוב ואני לא כל כך מרגיש שא,ש יורד.
בהתחלה התחלתי חיטוב ובשבוע שבועיים אכלתי גאנק וכל זה ולא הייתי רציני ואז אחרי זה אני כבר שבועיים אוכל נקי 700 קלוריות מאזן שלילי 200 חלבון 30 פחמימה ו90 שומנים.
הבעיה היא לא בירידה של משקל אלא שאני לא רואה ממש שינוי בא,ש - בפעם האחרונה שבדקתי אני בערך 17 א.ש ויש כרס קטנה
אני רואה כל שבוע ירידה של 1 קילו עד 1.5 קג וכבר ירדתי מ82 ל79 בערך קג.
אבל לגבי א.ש אני לא רואה ירידה ממש בבטן ולא ממש יודע איך למדוד כי הרוב אומרים שזה לא מדוייק וטוב.
אתם חושבים שירדתי גם במסת שריר?אין ממש סיכוי שהמסת שריר תירד לא?(אוכל 190-210 חלבונים ביום).
מתאמן 4 פעמים בשבוע AB
אירובי - אני עושה 20 דקות אירובי הליכה מהירה ו10 דקות ריצה קלה כל יום.
הנתונים שלי הם -
גובה - 1.79
משקל- 79.7

בכללי רציתי להתייעץ אם שבועיים זה עדיין לא רואים שינויים בא.ש או שאני לא שם לב שבאמת יורד לי השומן כי אני אוכל כמו שצריך עם משקל גרמים והכל ומתאמן כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
?איך בדקת שאתה 17% שומן

לפי אתרים/אנשים.
וגם בדקתי עכשיו אחרי שבוע של אוכל נקי ונתקעתי על אותו משקל כמו שהיה שבוע שעבר - אכלתי אותו דבר.
להוריד קלוריות ולהעיף פחמימות?
סביר להניח שיש לי גם חילוף חומרים איטי.

תיקנה קליפר, ותמיד תמדוד באותו איזור,למרות שזה לא מדויק כמו דקסה אם תמדוד באותו איזור כל פעם יהיה לך מדד התקדמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית