הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמון גדילה,אימונים,לוחיות גדילה

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני בן 14 גובה 1.66 משקל 64-65 יש לי 4 שאלות
1.שמתי לב שמאז שאני מתאמן עם משקולות.... במכון אני גבהתתי רק סנטימטר אחד בחצי שנה זה הגיוני?יכול להיות שעשיתי משהו שפגע בי?

2.האם כשאתה מתאמן בשביל לפתח מסת שריר הגוף משתמש בטוסטסטרון והורמון גדילה אז זה אומר שיש פחות הורמון גדילה לגוף עצמו בשביל לגבוה ולהתפתח? כאילו הגוף משתמש בהורמון בשביל השרירים ולא בשביל הצמיחה לגובה?

3.האם ייתכן שבגלל סקוואט יש פגיעה בלוחיות הגדילה?(כי יש לי כאבים בצוואר ובגב תחתון ואני חושב שזה בגלל הסקואט העלתי סרטון ואמרו לי שיש לי טכניקה טובה)

4.למה אי אפשר לעשות תוכניות של יותר מ-4 אימונים בשבוע בגיל ההתבגרות כמו abc שישה אימונים בשבוע או abcde או abcdef ........? זה יכול לפגוע במשהו?
נב:שמעתי שעדיף שבגיל ההתבגרות לא לעשות הרבה אימונים בשבוע,זה נכון?

אשמח מאוד אם תענו לי על השאלות אני יודע שחלקן קצת מוזרות אבל לא מצאתי תשובות אליהן באינטרנט:)

היי אני בן 14 גובה 1.66 משקל 64-65 יש לי 4 שאלות
1.שמתי לב שמאז שאני מתאמן עם משקולות.... במכון אני גבהתתי רק סנטימטר אחד בחצי שנה זה הגיוני?יכול להיות שעשיתי משהו שפגע בי?
שהייתי בן 15 לא גבהתי חצי שנה ועכשיו אני במכון שנה אחרי ועדיין גובהה
2.האם כשאתה מתאמן בשביל לפתח מסת שריר הגוף משתמש בטוסטסטרון והורמון גדילה אז זה אומר שיש פחות הורמון גדילה לגוף עצמו בשביל לגבוה ולהתפתח? כאילו הגוף משתמש בהורמון בשביל השרירים ולא בשביל הצמיחה לגובה?
לא יודע לענות לך אבל אין לך מה להתעסק בזה

3.האם ייתכן שבגלל סקוואט יש פגיעה בלוחיות הגדילה?(כי יש לי כאבים בצוואר ובגב תחתון ואני חושב שזה בגלל הסקואט העלתי סרטון ואמרו לי שיש לי טכניקה טובה)
דבר ראשון, קודם תדע מה זה לוחיות גדילה. דבר שני, ראיתי את הסקוואט שלך, כתבו לך שהוא לא טוב והוא באמת לא טוב.

4.למה אי אפשר לעשות תוכניות של יותר מ-4 אימונים בשבוע בגיל ההתבגרות כמו abc שישה אימונים בשבוע או abcde או abcdef ........? זה יכול לפגוע במשהו?
נב:שמעתי שעדיף שבגיל ההתבגרות לא לעשות הרבה אימונים בשבוע,זה נכון?
אף אחד לא אמר שאי אפשר. לא צריך!

אשמח מאוד אם תענו לי על השאלות אני יודע שחלקן קצת מוזרות אבל לא מצאתי תשובות אליהן באינטרנט:)
תפסיק לחרוש ותתחיל להתאמן כבד. אתה לא תגדל ותתחזק מלשאול שאלות בפורום.

שמת סרטון של סקוואט קל יותר מהבנץ,איך אמורים לשפוט טכניקה במשקל אירובי? וגם בזווית גרועה
כאבים בצוואר ובגב תחתון יבואו לך מבאטווינק,מבט לא טוב(כנראה למעלה) ומיקום מוט לקוי.

• פותח/ת השרשור
תפסיק לחרוש ותתחיל להתאמן כבד. אתה לא תגדל ותתחזק מלשאול שאלות בפורום.
תודה על מה שענית לי
אבל שאלה 2 מעניינת אותי ואני רוצה לדעת תשובה
לגבי שאלה 3 למה אתה חושב שאני לא יודע מה זה לוחיות גדילה,אני יודע מה זה לוחיות גדילה ואני מפחד שיש לי כאבים בצוואר ובגב תחתון איפה שממוקמות לוחיות הגדילה(אם אני לא טועה) ואמרו לי שהסקוואט בסדר אבל יש מה לשפר אבל לא אמרו לי מה,מה אתה חושב שצריך לשפר?מה רע בטכניקה?
ולגבי שאלה 4 אנשים(לא זוכר מי אבל מאמנים....) אמרו לי שלהתאמן הרבה מאוד לדוגמא 6 פעמים בשבוע יכול להזיק לי למה?
ואני מתאמן קשה אבל אני גם מתעניין ולא בא לי להיות כמו 90% מהדפוקים בחדר כושר שהמאמן אומר להם מה לעשות והם עושים הכול בלי לדעת אני רוצה לדעת מה אני עושה.
שמת סרטון של סקוואט קל יותר מהבנץ,איך אמורים לשפוט טכניקה במשקל אירובי? וגם בזווית גרועה
כאבים בצוואר ובגב תחתון יבואו לך מבאטווינק,מבט לא טוב(כנראה למעלה) ומיקום מוט לקוי.
חחח אני יכול יותר אבל אחרי זה כואב לי הצוואר והגב תחתון אז אני לא מעלה משקל והמבט שלי למטה והמיקום של המוט ניסיתי לעשות סקוואט LB בשביל לעשות פחות לחץ על הצוואר ואני עושה באטווינק?

תודה על מה שענית לי
אבל שאלה 2 מעניינת אותי ואני רוצה לדעת תשובה תתמודד
לגבי שאלה 3 למה אתה חושב שאני לא יודע מה זה לוחיות גדילה,אני יודע מה זה לוחיות גדילה ואני מפחד שיש לי כאבים בצוואר ובגב תחתון איפה שממוקמות לוחיות הגדילה(אם אני לא טועה) ואמרו לי שהסקוואט בסדר אבל יש מה לשפר אבל לא אמרו לי מה,מה אתה חושב שצריך לשפר?מה רע בטכניקה? המיקום של המקום נראה קצת נמוך אבל זה זוית קשה לשפוט, אתה לא שולט בתנועה, תרד, אל תיפול למטה. תישאר עם הלאו באר תראה איך זה
ולגבי שאלה 4 אנשים(לא זוכר מי אבל מאמנים....) אמרו לי שלהתאמן הרבה מאוד לדוגמא 6 פעמים בשבוע יכול להזיק לי למה? לא אכפת לי מה חברים שלך אומרים אבל בכל מקרה אתה לא צריך את זה
ואני מתאמן קשה אבל אני גם מתעניין ולא בא לי להיות כמו 90% מהדפוקים בחדר כושר שהמאמן אומר להם מה לעשות והם עושים הכול בלי לדעת אני רוצה לדעת מה אני עושה. מה המשקלים שלך?

חחח אני יכול יותר אבל אחרי זה כואב לי הצוואר והגב תחתון אז אני לא מעלה משקל והמבט שלי למטה והמיקום של המוט ניסיתי לעשות סקוואט LB בשביל לעשות פחות לחץ על הצוואר ואני עושה באטווינק?

כאן פרסמתי מחקר שבדק את הנושא.

• פותח/ת השרשור
תודה אבל אחי אתה יכול לענות יותר יפה ואני רוצה תשובות לא לעשות מה שאומרים לי פה בפורום בלי לדעת למה
כאן פרסמתי מחקר שבדק את הנושא.
תודה אני אקרא
ויש אולי חלק מהמאמר בעברית? כי גוגל תרגום נראה לי לא יעבוד טוב חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית