עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משקל?אני לא יכול לעלות במשקל אני בן 14 באמצע מסה נשאר לי עוד חודש להגיע למטרה הרצויה ואני לא מצליח לעלות בשמשקל אני טוחן אוכל בכמויות אוכל חצי קילו אורז ביום.... כבר אין מקום לאכול יותר יש לכם טיפים לפחמיה עם המון קלוריות?
משקל 64-65 גובה 1.65-1.66 ה-BMR הוא 1690 כפול 1.2 שווה 2028 ואני אוכל ביום 3700-3800 קלוריות ביום אני אוכל 85 גרם שומן 208 גרם חלבון(כולל חלבון מלחם,אורז....) ו-139 גרם חלבון(מכלל החלבון) שמגיע מהחי 535 גרם פחמימה 1230 כולסטרול 24.6 סיבים תזונתייםמשקל?
RMR?
ערכים סופיים של התפריט?
תכתוב את התפריט ממש לפי מאכלים וכמותמשקל 64-65 גובה 1.65-1.66 ה-BMR הוא 1690 כפול 1.2 שווה 2028 ואני אוכל ביום 3700-3800 קלוריות ביום אני אוכל 85 גרם שומן 208 גרם חלבון(כולל חלבון מלחם,אורז....) ו-139 גרם חלבון(מכלל החלבון) שמגיע מהחי 535 גרם פחמימה 1230 כולסטרול 24.6 סיבים תזונתיים
(ירקות לא חושבו בתפריט)
ואיך הערכים?
ואני לא עולה במשקל כמעט
אני אצלם אותו והתבלבלתי במשהו אני שכחתי להוסיף את הקלוריות של האימון אז אני שורף ביום בערך 2500 קלוריות נב:יש לי משקל מזון אז זה די מדויקתכתוב את התפריט ממש לפי מאכלים וכמות
אין מצב שאתה אוכל 3.7 אלף קקל ולא עולה
אני תקוע במשקל הזה שבועיים והשבוע ירדתי קילוכמה זמן אתה תקוע במשקל הזה וכמה זמן אתה על התפריט הנוכחי?
1. לגבי הערכת אחוזי שומן - תעלה תמונות שלך מזוויות שונות, כל יהיה ניתן להעריך.אני תקוע במשקל הזה שבועיים והשבוע ירדתי קילו
ואני עם התפריט הנוכחי 4 חודשים ואני מעלה פחמימות כל פעם שאני נתקע אבל יש לי ממש כרס ואני רוצה כבר לעבור לחיטוב ולפי הערכה שלי ושל חברה שאני סומך עליהם(מאמנים ומתאמנים שיש להם המון ידע) אני בערך 16-18 אחוזי שומן ואני רוצה לעשות חיטוב אבל על משקל 65 גובה 1.65 שווה להתחיל חיטוב?
וחיטוב אני יכול לבנות תפריט לבד או שעדיף ללכת לדיאטן ספורט\תזונאי ספורט או ישראל בודי ואם אפשר המלצות זה יהיה מצויין,תודה
אני מאמין שזה לא כלכך מסובך בסך הכול לאכול פחות פחמימות ולאכול 1 גרם שומן על כל קילו של המשקל גוף שלי אבל אני מפחד לפגוע בעצמי מבחינת גדילה\התפתחות...... אם אני פשוט אוכל פחות פחמימות ואהיה במינוס קלורי זה לא יפגע בי?1. לגבי הערכת אחוזי שומן - תעלה תמונות שלך מזוויות שונות, כל יהיה ניתן להעריך.
תודה
2. אם אתה מרגיש לך לאן עוד להעלות את התפריט ולהמשיך לצבור מאסה - תעשה את זה. לדעתי זה מאוד תמוה שאתה לא עולה במשקל על 3700 קלוריות.
אני מרגיש שאני יכול לצבור עוד מסה ויש סיכוי שהחילוף חומרים שלי מטורף או משהו כזה חחח שאני לא עולה?
לפרוטוקול אני הייתי פעם שמן אז אולי זה קשור איכשהו
3. יכול להיות שיש לך תת פעילות של בלוטת התריס ועוד הורמונים המווסתים חילוף חומרים. בצע בדיקות דם מקיפות כדי לדעת מה מצבך.
עשיתי בדיקות דם לפני שבועיים ואמרו לי שהתוצאות מצויינות
4. תפריט תזונה מותאם למטרה (תהיה אשר תהיה) הוא דבר בסיסי וקל להכנה. במקום לבקש את עזרת "מומחים", אתה יכול לקרוא כאן בפורטל ובפורום על הנושא, לצבור ידע באופן אישי (מדובר במקור ידע מהימן, מקצועי, מדעי ונייטרלי) וליישם אותו עלייך. כמובן ותוכל להתייעץ בכל נושא כאן בפורום לפני שתתחיל, בדיוק כמו שעשית בפתיחת האשכול הזה.
אמא שלי אמרה לי שכל יומיים-שלושה היא מכינה קילו אורז ואני היחידי במשפחה שלי שאוכל אורז אז אני מניח שזה מה שאני אוכל בערך אבל תודה אחי אני אבדוק שובקשה לי להאמין שאתה אוכל 350 גרם אורז לפני בישול
זה קרוב לקילו אורז אחרי בישול
אולי אתה אוכל 350 גרם אחרי בישול ואז ה1200 קל' מהאורז הופכות ל360 ואתה בעצם על 2900 ולא על 3700...
אני אומר את זה מניסיון כי גם אני עשיתי את הטעות של אורז ולא מבושל ומבושל ושבוע שלם חשבתי שאני על 3000 קל'
ומסתבר שהייתי על פחות