הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אלן מדבר על בריאות הכתפיים אצל עומר

הוא הציע שם את התרגיל הזה של ה YTWL עם הגומיה ... יש לו תחליף למי שאין גומיה ? לעשות 4 סטים של פייספול כל אימון יספיק ?

• פותח/ת השרשור
הוא הציע שם את התרגיל הזה של ה YTWL עם הגומיה ... יש לו תחליף למי שאין גומיה ? לעשות 4 סטים של פייספול כל אימון יספיק ?
אישית אני חושב שעבודה מדי אימון היא מוגזמת. העיקר להוסיף לרוטינה עבודה על מסובבי כתף.
רעיון אפשרי הוא לעשות פייספולס ותרגיל אחר לסירוגין (בכל אימון להחליף), כמו זה למשל: Cable Standing Shoulder External Rotation

אישית אני חושב שעבודה מדי אימון היא מוגזמת. העיקר להוסיף לרוטינה עבודה על מסובבי כתף.
רעיון אפשרי הוא לעשות פייספולס ותרגיל אחר לסירוגין (בכל אימון להחליף), כמו זה למשל: Cable Standing Shoulder External Rotation
יש לי רק טבעות :( (צהל וזה) לא רואה איך אני מאלתר תרגיל כזה ... אני ממש אוהב את הפייספול עם טבעות אבל

• פותח/ת השרשור
יש לי רק טבעות 😭 (צהל וזה) לא רואה איך אני מאלתר תרגיל כזה ... אני ממש אוהב את הפייספול עם טבעות אבל
גם עם דאמבלים קלים אפשר לעשות את זה, בשכיבה על הצד (עבודה בכל יד לסירוגין) ובשכיבה על הבטן והנפות שתי הידיים לאחור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית