הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השינוי שלי ב4 חודשים

graciebjj

מושעה
26
7
נק' מוניטין:
-34
26
7
שלום לכולם.
אז ככה-
התחלתי כממש שחיף , שקלתי 44 קילו כבר חצי שנה שניסיתי לעלות מאימוני סטריט ווארקאוט וזה לא עזר עד שנרשמתי למכון. עכשיו אני 4 חודשים במכון, חודש וחצי ss שוקל 62
זה עוד לא התוצאה הסופית כי אני מתכנן להגיע ל75 קילו אז הנה השינוי ל4 חודשים-

קבצים מצורפים

• image.png
    image.png
    KB 231 · צפיות: 435
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 43.9 · צפיות: 484
  • image.png
    image.png
    KB 187.5 · צפיות: 427
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 52.7 · צפיות: 366
לפי הכינוי שלך אני רואה שאתה מתאמן גם ב bjj ,תותח ואחלה שינוי, לאחרונה אני גם חזרתי לברזילאי, אצל מי אתה מתאמן?

• פותח/ת השרשור
לפי הכינוי שלך אני רואה שאתה מתאמן גם ב bjj ,תותח ואחלה שינוי, לאחרונה אני גם חזרתי לברזילאי, אצל מי אתה מתאמן?
התאמנתי כשנה בgracie humaita israel
אצל משה קיץ אבל פרשתי בגלל שרציתי להשקיע במכון אני כנראה חוזר שנה הבאה אחי ותודה.!!

התאמנתי כשנה בgracie humaita israel
אצל משה קיץ אבל פרשתי בגלל שרציתי להשקיע במכון אני כנראה חוזר שנה הבאה אחי ותודה.!!
השנה אתה מתכוון?!
משה קיץ הוא תותח ,לדעתי מאמן מספר אחת בארץ,אם לא המרחק להגיע לרמת השופט הייתי עובר אליו.
ולא עוזבים ברזילאי בשביל מכון,אפשר לשלב את שניהם יפה מאוד!!

• פותח/ת השרשור
השנה אתה מתכוון?!
משה קיץ הוא תותח ,לדעתי מאמן מספר אחת בארץ,אם לא המרחק להגיע לרמת השופט הייתי עובר אליו.
ולא עוזבים ברזילאי בשביל מכון,אפשר לשלב את שניהם יפה מאוד!!
העדפתי להתרכז במשהו אחד..

כל הכבוד!!
אשמח לדעת איך התקדמת ככה
מה התוכניות שעשית וכמה זמן, משקלי עבודה (כמה התחלת וכמה עכשיו) ואתה עובד עם תפריט?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!!
אשמח לדעת איך התקדמת ככה
מה התוכניות שעשית וכמה זמן, משקלי עבודה (כמה התחלת וכמה עכשיו) ואתה עובד עם תפריט?
בהתחלה עשיתי תוכנית במשך חודשיים וחצי של המאמן התקדמתי בקטנה במשקלים אבל הוא לא הסכים סקוואט דדליפט והכל חוץ מבנ׳צ פרס עד שדיברתי איתו ושכנעתי אותו.. וss התחלתי לפני חודש וחצי והתחלתי ככה-
משקלים התחלתיים-
סקוואט- 50
דדליפט-65
בנצ פרס- 46
פרס-30
מתח - 4 + משקל גוף
עדכניים-
סקוואט-80
דדליפט- 90
בנצ פרס- 55
פרס- 35
מתח- 7.5
הכל לחמישיות

נערך לאחרונה:
בהתחלה עשיתי תוכנית במשך חודשיים וחצי של המאמן התקדמתי בקטנה במשקלים אבל הוא לא הסכים סקוואט דדליפט והכל חוץ מבנ׳צ פרס עד שדיברתי איתו ושכנעתי אותו.. וss התחלתי לפני חודש וחצי והתחלתי ככה-
משקלים התחלתיים-
סקוואט- 50
דדליפט-65
בנצ פרס- 46
פרס-30
מתח - 4 + משקל גוף
עדכניים-
סקוואט-80
דדליפט- 90
בנצ פרס- 55
פרס- 35
מתח- 7.5
עבדת עם תפריט מסודר? חושב שיכולת לנצל יותר את התוכנית? מה מתכנן להמשך?
והכי חשוב אם אתה מרוצה מהתוצאה הסופית שלך ובאמת מרגיש שגדלת

• פותח/ת השרשור
עבדת עם תפריט מסודר? חושב שיכולת לנצל יותר את התוכנית? מה מתכנן להמשך?
והכי חשוב אם אתה מרוצה מהתוצאה הסופית שלך ובאמת מרגיש שגדלת
שמע אחי עוד לא סיימתי ss ואני לא עובד לפי תפריט אני מעמיס מלא פחמימות וסופר חלבונים , ואני מרגיש ממש שגדלתי והתוצאה הסופית זה לסיים חיטוב ב75 קילו אבל יש זמן

שמע אחי עוד לא סיימתי ss ואני לא עובד לפי תפריט אני מעמיס מלא פחמימות וסופר חלבונים , ואני מרגיש ממש שגדלתי והתוצאה הסופית זה לסיים חיטוב ב75 קילו אבל יש זמן
אתה מתאר איזשהו אפקט, שבדרך כלל מתרחש אצל מתאמנים מתחילים ו/או כאלו בעלי מאסת שריר מאוד נמוכה (או לחלופין אחוז שומן מאוד גבוה - במידה והיה מדובר בתפריט חיטוב) בהתחלה.

למרות הרצון להתקדם במשקלי עבודה, כנגזרת מהתוכנית התובענית והריטואל שלה, אתה חייב להבין שבקרה קלורית (לדעת בן ברמת המאקרו והמיקרו) חשובה ותהיה יעילה יותר ויותר, ככל שתתקדם בהמשך (ותק, משקלי עבודה, משקל גוף וכדומה).

הרעיון הוא לנטר את התפריט והתזונה, ועדיין להמשיך להתקדם. לאכול מלא פחמימות, ולא לדעת, לפחות בקירוב, כמה - זה לא רעיון חכם בטווח הארוך. אפקט ה"מתחיל" בו אתה נמצא לא ימשך לאורך זמן - לכם חשוב, כבר עכשיו, להיכנס לפרופורציה ושמירה על מידות אידיאליות של מזון בתפריט.

• פותח/ת השרשור
אתה מתאר איזשהו אפקט, שבדרך כלל מתרחש אצל מתאמנים מתחילים ו/או כאלו בעלי מאסת שריר מאוד נמוכה (או לחלופין אחוז שומן מאוד גבוה - במידה והיה מדובר בתפריט חיטוב) בהתחלה.

למרות הרצון להתקדם במשקלי עבודה, כנגזרת מהתוכנית התובענית והריטואל שלה, אתה חייב להבין שבקרה קלורית (לדעת בן ברמת המאקרו והמיקרו) חשובה ותהיה יעילה יותר ויותר, ככל שתתקדם בהמשך (ותק, משקלי עבודה, משקל גוף וכדומה).

הרעיון הוא לנטר את התפריט והתזונה, ועדיין להמשיך להתקדם. לאכול מלא פחמימות, ולא לדעת, לפחות בקירוב, כמה - זה לא רעיון חכם בטווח הארוך. אפקט ה"מתחיל" בו אתה נמצא לא ימשך לאורך זמן - לכם חשוב, כבר עכשיו, להיכנס לפרופורציה ושמירה על מידות אידיאליות של מזון בתפריט.
אני עושה את זה משום שככה מומלץ לעשות בתוכנית הss (מסה מלוכלכת) וזה תורם לעלייה במשקלים ובסיום התוכנית אני ישמור על תזונה.
ואני לא הבנתי מה הכוונה במה שרשמת שזה לא טוב לטווח הארוך אז אם אתה יכול תסביר שוב. כי לפי מה שאני יודע פחמימות לא מזיקות לגוף..

אני עושה את זה משום שככה מומלץ לעשות בתוכנית הss (מסה מלוכלכת) וזה תורם לעלייה במשקלים ובסיום התוכנית אני ישמור על תזונה.
ואני לא הבנתי מה הכוונה במה שרשמת שזה לא טוב לטווח הארוך אז אם אתה יכול תסביר שוב. כי לפי מה שאני יודע פחמימות לא מזיקות לגוף..
ידוע לי שזה מה שרשום בתוכנית. למרות זאת אני לא בעד כך. זה לא אומר שאני פוסל את התוכנית, אלא פשוט יוצר איזושהי "גרסה" הגיונית יותר (בעיקר תזונתית). אולי הגרסה הזו לא תביא אותך למיצוי העליה במשקלי העבודה, אבל לפחות לא תגרום לך לצבירה מיותרת של שומן (צבירה עודפת, כי שומן יצבר בין כה וכה - שאלה כמה ולמה).

לטווח הארוך, צריכה עודפת של קלוריות תביא לעליה בשומן ביחס רע יותר לעומת שריר. פחמימה זה לא "רע". שום מרכיב מזון לא "רע" או "טוב" - הכל עניין של פרפקטיבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית