הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב חזה נשי

• פותח/ת השרשור Spendo
  • פורסם בתאריך

Spendo

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
שלום אני חדש בפורום ויש לי בעיה של חזה נשי לפי מה שקראתי באחד הפוסטים כנראה שזה פסאודו ולא ג'ינו(אין גולה בפטמה) תקנו אותי אם אני טועה. עכשיו ככה אני בן 21 גובה 1.76 משקל 78-79 ואני צריך עזרה איך להתחטב כל הגוף עם דגש לחזה, ניתוחים וכאלה לחזה לא באים בחשבון. והבעיה העיקרית שאסור לי להעלות לדופק גבוה אז ריצות וכאלה לא בא בחשבון.
תמונה תשלח בפרטי במקרה הצורך. יש לציין כי כרגע אני לא מתאמן בכלל ובלי תפריט כלשהו תודה רבה מראש
נ. ב חיפשתי קצת מה זה פסאודו ועל דרך למניעה ולא מצאתי כלום אשמח לקצת מידע

אם זה לא ג'ינו אז כנראה מצטבר לך יותר שומן בחזה ביחס לשאר הגוף או משהו (אני לא יודע מה זה פסאודו אז לא אגיב על זה). אם ככה אז הדרך היא להוריד אחוז שומן. תקרא את זה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
ותבנה לך תפריט ותכנית אימונים (יש למטה במאמר קישורים לתפריטים ותכניות גם)

• פותח/ת השרשור
יש שם דברים שלא הבנתי, לפי המאמר והחישוב אני שורף ליום 2400 קלוריות וגירעון מקסימלי הוא 1400 אבל מומלץ 1000 ככה שנשאר לי רק 1400 קלוריות שאני יכול לאכול ורק החלבון והשומן לוקח לי לבד 1200 קלוריות לפי ההמלצה ככה שנשאר לי 200 קלוריות בשביל פחמימות וזה לא הגיוני.
לפי החישוב שלהם שרשום איכשהו הם הגיעו לצריכה של 2000 קלוריות זתאמרת שהאיש שלהם צורך 3000, זה הגיוני כל מה שאני רושם פה? זה לא מסתדר לי

אל תוריד 1000 קלוריות מהניטרלי. תתחיל מגירעון של 400-500.

• פותח/ת השרשור
חחח אז עכשיו נשאר לי 700 קלוריות לפחמימה זה לא מוגזם? ותסביר לי את ההגיון עם להתחיל בפחות ומתי כן להוריד עוד

חחח אז עכשיו נשאר לי 700 קלוריות לפחמימה זה לא מוגזם?
לא
ותסביר לי את ההגיון עם להתחיל בפחות ומתי כן להוריד עוד
ההגיון זה שבהמשך החיטוב הירידה תיתקע ותצטרך להוריד קלוריות, בגלל זה עדיף לא להתחיל מגירעון גדול, שיהיה לך ממה להוריד.
מורידים עוד כשהירידה נתקעת.

• פותח/ת השרשור
פחמימה 175
חלבון 160
שומן 62
נשמע טוב?
אני קצת לא מבין אבל עכשיו מהחישוב הזה איך אני מתקדם לבניית ארוחות

תעלה תמונה של החזה לפני הכל.

• פותח/ת השרשור
*.

נערך לאחרונה:
אתה על הגבול,תעשה חיטוב ותגיע לא.ש. חד ספרתי ואז תוכל לדעת.הייתי מתחיל בתזונה בגרעון קלורי של 500-400 ל3 חודשים ואז עובר לדל פחמימה לחודשיים כמובן משולב אירובי של 200 דקות בשבוע ואימוני כח 3 פעמים..אם זה לא עזר תתכונן לניתוח.

• פותח/ת השרשור
להגיע לאחוז שומן חד ספרתי זה להוריד יותר מ10 אחוז חחח מצפה לי דרך ארוכה יאללה, איזה אימוני כח אני יכול לעשות בבית מבלי לעלות לדופק גבוה

• פותח/ת השרשור
לא חייב אירובי.

איזה ציוד יש לך בבית?
ההפך אני מעדיף הליכות אם זה אפשרי וגם מכשירי כוח אין לי בבית.
מה שיותר מסבך אותי זה איך מכמות בקלוריות החלבונים שומן ופחמימות אני בונה תפריט, כלומר איך אני ממיר את מה שאני צריך למוצרים/מאכלים

לא חייב אירובי.

איזה ציוד יש לך בבית?
הכיוון שלך מטעה ידידי..ספק רב אם הוא יצליח לרדת ב 3 אחוז ללא מכון וללא אימון מסודר ...מה גם שלא תהיה לו מוטוביציה

ההפך אני מעדיף הליכות אם זה אפשרי וגם מכשירי כוח אין לי בבית.
אז תירשם למכון. אתה לא תשיג תוצאה יפה בלי אימוני כוח.
מה שיותר מסבך אותי זה איך מכמות בקלוריות החלבונים שומן ופחמימות אני בונה תפריט, כלומר איך אני ממיר את מה שאני צריך למוצרים/מאכלים
במדריך לחיטוב ששמתי לך למעלה יש קישור לתפריטים מוכנים בסוף המאמר. בנוסף אתה יכול להיכנס למחשבון תזונה באינטרנט (כמו גולינגו, FOODSDICTIONARY), להכניס לשם מאכלים שאתה רוצה שיהיו לך בפריט וזה נותן לך ערכים שלהם, וככה אתה בונה תפריט.
הכיוון שלך מטעה ידידי..ספק רב אם הוא יצליח לרדת ב 3 אחוז ללא מכון וללא אימון מסודר ...מה גם שלא תהיה לו מוטוביציה
ניחשתי שאין לו את הציוד המתאים בבית, אבל שאלתי ליתר בטחון.

• פותח/ת השרשור
אז תירשם למכון. אתה לא תשיג תוצאה יפה בלי אימוני כוח.

במדריך לחיטוב ששמתי לך למעלה יש קישור לתפריטים מוכנים בסוף המאמר. בנוסף אתה יכול להיכנס למחשבון תזונה באינטרנט (כמו גולינגו, FOODSDICTIONARY), להכניס לשם מאכלים שאתה רוצה שיהיו לך בפריט וזה נותן לך ערכים שלהם, וככה אתה בונה תפריט.

ניחשתי שאין לו את הציוד המתאים בבית, אבל שאלתי ליתר בטחון.
אוקי אז אני ארשם למכון חודש הבא ומהאני כן יכול לעשוץ בבית בינתים כמו כפיפות בטן וכאלה

Back
למעלה תחתית