הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה לחיטוב

נועם לוי

משתמש מתחיל
32
2
נק' מוניטין:
2
32
2
שלום!
אני כרע בשבוע האחרון שבואו אני עובר בין מסה לחיטוב (בפעם הראשונה)! עובד כרגע על חיטוב
שוקל: 86.1 גובה: 1.73 אחוז שומן לא ידוע אז די חטוב!( אולי 13 אני מעריך)
bmr:2383 אני מתאמן אימון כושר רגיל שלוש פעמים ואירובי אני עושה 3 פעמיים 35 דקות בקצב של 9 קמ"ש ודרגה 12 על סטפר (לטעמי זה מאוד קשה אני יוצא סחות כל אימון כזה ופעמים אחת ריצה של 4 קילומטר בקצב של 13- 12:30 דקות (במסלול יחסית קשה)
השאלות הם : האם התפריט שלי טוב? אם לא מה כדי להוסיף .....😃
האם להגדיל את כמות אירובי שאני עושה ?
ותוסיפו טיפים למי שיש !

בנוסף לזה אני מוסיף עוד שתי שייק חלבון
תודה רבה לעוזרים ואם אפשר להוסיף כמה זמן אתם בתחום של הספורט לידע כללי ...תודה רבה ! 😃 😃

מבחינת הערכים נראה בסדר להתחלה, אם הירידה במשקל תתחיל להיתקע תתחיל להוריד לאט לאט קלוריות. לא רואה צורך להוסיף אירובי.
מה שדי מפריע בעין זה שאין לך גיוון בכלל בתפריט.

• פותח/ת השרשור
מבחינת הערכים נראה בסדר להתחלה, אם הירידה במשקל תתחיל להיתקע תתחיל להוריד לאט לאט קלוריות. לא רואה צורך להוסיף אירובי.
מה שדי מפריע בעין זה שאין לך גיוון בכלל בתפריט.
לא רשמתי גם חריף ( מלפפון הכוונה הוא לפעמיים כרוב לפעמיים גזר לפעמיים עגבניה אני מגוון) אם אין לי חזה עוף בבית אני אוכל טונה או בשר אחר בשבת אני אוכל בשר ולא חזה עוף....אתה יכול לתת לי עצות?

מה עוד לשנות בתפריט? לגוון?
במקום חלק מהלחמניות אפשר לאכול אורז, שיבולת שועל, פסטה. במקום חזה עוף בשר אחר כמו פרגית או בקר לא שמן, או בשר יותר שמן ואז להוריד חלק מהטחינה בשביל לשמור על הערכים הסופיים.

• פותח/ת השרשור
במקום חלק מהלחמניות אפשר לאכול אורז, שיבולת שועל, פסטה. במקום חזה עוף בשר אחר כמו פרגית או בקר לא שמן, או בשר יותר שמן ואז להוריד חלק מהטחינה בשביל לשמור על הערכים הסופיים.
מעולה עזרת לי מאוד! אני מוריד בין 900 ל 1.2 קילו בשבוע!

• פותח/ת השרשור
כן, או להוריד חלק מהאירובי.
אוקי ארובי אני עושה בלי קשר (אני פשוט רוצה להיות בכושר לצבא) אני יעלה בקלוריות ובעוד שבוע אני מוריד לגמרי את הפחממות ....ואני יוסיף חלבון במקום

• פותח/ת השרשור
אפשר להעלות חלבון או שומן, השאלה למה להוריד פחמימה
אהה הבנתי אותך ! חח...אני כרגע בתקופת מעבר בין מסה לחיטוב ואני צריך להוריד לאט לאט את הפחממות לגמרי (אבל אני משאיר כמובן שהיות שתי ארוחות בשבוע שהיו בהם פחממות....)

Back
למעלה תחתית