הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 4 תרגילי בסיס צריך ביקורת.

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
DEAD LIFT

SQUAT

PRESS

BENCH PRESS
( חח אני יודע שהגזמתי קצת פה עם ההדף על החזה אבל באימון היום עבדתי על זה ואני יורד יותר מבוקר )

@White Walker

נערך לאחרונה:
אתה לא שינית או ישמת כלום בדדליפט מהדברים שאני ועוד לא מעט אנשים הערנו לך בנושאים קודמים שפתחת. על הסקוואט אין בכלל מה לדבר, זה לא סקוואט.

• פותח/ת השרשור
אתה לא שינית או ישמת כלום בדדליפט מהדברים שאני ועוד לא מעט אנשים הערנו לך בנושאים קודמים שפתחת. על הסקוואט אין בכלל מה לדבר, זה לא סקוואט.
דווקא ניסיתי עכשיו זה קרוב יותר בהרבה ושאני עולה למעלה אני נוהל כמה שאני יכול,
מה לשים דגש פעם הבאה?

ומה הבעיה בסקוואט?
ראיתי תסרטון של מארק ריפטו של הLOW BAR SQUAT ואני חושב שמיקמתי תמוט איפה שהוא אמר למרות שקשה לי להגיד כי פעם ראשונה שניסיתי והמיקום של הידיים שלי בסדר לא?

עכשיו הירידה שלי לא טובה בטח אבל מה לא טוב שאני יוכל לשפר

• פותח/ת השרשור
חח נו תעזור לי עם הסקוואט אני לא רוצה צ'יקן לגס !

תחזור לסרטון של ריפטו על הסקוואט
עיקר הבעיה זה בעמידה שלך, בסקוואט (בשונה מדדליפט) העקבים אמורים להיות ברוחב כתפיים וכפות רגליים פונות החוצה ב30 מעלות בערך
בתור התחלה ללמוד את התרגיל הייתי לוקח איזה ספה שתוכל "לשבת" עליה בהלך הירידה אתה אמור לשבת אחורה ולא על העקבים אלא התחת אחורה.
הברכיים צריכים להיות בטווח התנועה של כיוון כף הרגל
תנסה להגיע עם הישבן לספה ושאתה מרגיש נגיעה קלה תעלה עם הגוף.

התרגיל שהסברתי לך הוא הבוקס סקוואט שאיתו אפשר להתחיל ללמוד את הבסיס לסקוואט
כמובן שלא חייב ללמוד מפה ואפשר ישר לבצע סקוואט חופשי, כמובן שאם אתה בוחר בשיטה הזאת שלא תתרגל שיש לך ספה מתחת לישבן, בחירה שלך..

דווקא ניסיתי עכשיו זה קרוב יותר בהרבה ושאני עולה למעלה אני נוהל כמה שאני יכול,
מה לשים דגש פעם הבאה?

ומה הבעיה בסקוואט?
ראיתי תסרטון של מארק ריפטו של הLOW BAR SQUAT ואני חושב שמיקמתי תמוט איפה שהוא אמר למרות שקשה לי להגיד כי פעם ראשונה שניסיתי והמיקום של הידיים שלי בסדר לא?

עכשיו הירידה שלי לא טובה בטח אבל מה לא טוב שאני יוכל לשפר
הסקוואט שלך לא גרוע, הוא מזעזע. הקשר בינו לבין הסרטון של ריפטו מקרי לחלוטין.
תחזור לסרטון לימוד של ריפטו, אין פה מה להעיר לגביו. הכל לא נכון.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שלך לא גרוע, הוא מזעזע. הקשר בינו לבין הסרטון של ריפטו מקרי לחלוטין.
תחזור לסרטון לימוד של ריפטו, אין פה מה להעיר לגביו. הכל לא נכון.
חחח הרגת אותי , טוב איך הפרס לפחות ?

התנועה בפרס טובה אבל זה נראה שאתה לא אוחז נכון את המוט, תשמור על מפרק כף יד ישר, וכבר הגבתי לך פעמיים איך האחיזה בפרס אמורה להיות, כדאי שתתייחס אחרת אני סתם מגיב ואתה סתם מבקש עזרה...

בהסתכלות שניה על הסרטונים
הנעל שלך (נעל ספורט לא שטוחה) לא טובה לסקוואט (ולפרס), קשה להיות יציב עם נעל כזאת בהרמת משקולות...
עדיף שתקנה נעל שטוחה עם סוליה קשה (אולסטאר למשל..)

• פותח/ת השרשור
De depth iz real
תעבוד על העומק, תודה.
זה אמור להיות Low bar תאמת למרות שהמיקום של המוט לא משהו אז אני לא כזה רחוק מ90 מעלות עומק
התנועה בפרס טובה אבל זה נראה שאתה לא אוחז נכון את המוט, תשמור על מפרק כף יד ישר, וכבר הגבתי לך פעמיים איך האחיזה בפרס אמורה להיות, כדאי שתתייחס אחרת אני סתם מגיב ואתה סתם מבקש עזרה...

בהסתכלות שניה על הסרטונים
הנעל שלך (נעל ספורט לא שטוחה) לא טובה לסקוואט (ולפרס), קשה להיות יציב עם נעל כזאת בהרמת משקולות...
עדיף שתקנה נעל שטוחה עם סוליה קשה (אולסטאר למשל..)
בידיוק היום עשיתי דד ליפט עם אולסטאר תיכף יעלה

זה אמור להיות Low bar תאמת למרות שהמיקום של המוט לא משהו אז אני לא כזה רחוק מ90 מעלות עומק

בידיוק היום עשיתי דד ליפט עם אולסטאר תיכף יעלה
חסר הרבה עומק, אלו חצאים בערך
מאמין שעבודת גמישות תעזור, ותרגול הטכניקה עם מוט ריק זמן מה

דדליפט - אתה עומד רחוק מידיי מהמוט, ותוריד מבט למטה. אבל יש התקדמות ממה שהיה בפעמים הקודמות.
פרס - יותר טוב. נראה שאתה מוציא אוויר בעלייה (או שזה נראה לי ככה בסרטון) אז אוויר בפנים עד סוף החזרה. לכווץ ישבן ולנעול ברכיים.
חזה קצת יותר החוצה.
בנץ - להפסיק להפיל את המוט ככה על הסטרנום. משוך שכמות לאחור. וגם פה יש שיפור מהפעמים הקודמות .

• פותח/ת השרשור
חסר הרבה עומק, אלו חצאים בערך
מאמין שעבודת גמישות תעזור, ותרגול הטכניקה עם מוט ריק זמן מה
אבל בLOW BAR לא
דדליפט - אתה עומד רחוק מידיי מהמוט, ותוריד מבט למטה. אבל יש התקדמות ממה שהיה בפעמים הקודמות.
פרס - יותר טוב. נראה שאתה מוציא אוויר בעלייה (או שזה נראה לי ככה בסרטון) אז אוויר בפנים עד סוף החזרה. לכווץ ישבן ולנעול ברכיים.
חזה קצת יותר החוצה.
בנץ - להפסיק להפיל את המוט ככה על הסטרנום. משוך שכמות לאחור. וגם פה יש שיפור מהפעמים הקודמות .

הסקוואט עד כדי כך גרוע D: ?

לא יודע כל הסרטוני הדרכה שראיתי על LOW BAR הם יורדים כזה עד קו ישר עם הרגליים

יורדים "כזה"? כזה איך?

מציע שתיקח break, כפי ששימך מרמז, ותחזור על החומר הנלמד ותפנים אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית