הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בגיד בברך (ברך קופצים)

• פותח/ת השרשור cs123
  • פורסם בתאריך

cs123

משתמש מתחיל
60
20
נק' מוניטין:
28
60
20
אהלן,

יש לי כמעט חצי שנה כאב בברך , שלפי הרופא זה ברך קופצים .. עשיתי MRI השבוע(היה אמור לעבור כבר) אז נחכה לתוצאות לראות שזה זה .
התאמנתי כרגיל עם הכאב אבל עכשיו כבר בערך חודש+ בלי אירובי לתת מנוחה לרגל ועדיין לא עובר, יש מישהו שיצא מהפציעה הזאת ? ממש מתסכל :\
אם אפשר טיפים והמלצות, ראיתי במקרים חמורים אפשר לבקש ניתוח ? מומלץ?

תודה !

אהלן,

יש לי כמעט חצי שנה כאב בברך , שלפי הרופא זה ברך קופצים .. עשיתי MRI השבוע(היה אמור לעבור כבר) אז נחכה לתוצאות לראות שזה זה .
התאמנתי כרגיל עם הכאב אבל עכשיו כבר בערך חודש+ בלי אירובי לתת מנוחה לרגל ועדיין לא עובר, יש מישהו שיצא מהפציעה הזאת ? ממש מתסכל :\

תודה !

איזה גיד? ואת יכולה לתאר את הכאב?

• פותח/ת השרשור
בהתחלה שהתחיל לפני חצי שנה זה היה רק שסיימתי אימון, הרגשה שסתם לא עשיתי מספיק מתיחות וזה לא משהו רציני..בגלל זה התאמנתי כרגיל . ועכשיו זה כל הזמן אפילו בהליכה.. ממש כואב ביישור\כיפוף של הברך ..
זה כואב בחיבור

בהתחלה שהתחיל לפני חצי שנה זה היה רק שסיימתי אימון, הרגשה שסתם לא עשיתי מספיק מתיחות וזה לא משהו רציני..בגלל זה התאמנתי כרגיל . ועכשיו זה כל הזמן אפילו בהליכה.. ממש כואב ביישור\כיפוף של הברך ..
זה כואב בחיבור

תנסי לקחת רולר או משהו דומה ולהעביר חזק חזק על הארבע ראשי. ממש לשחרר אותו ותראי אם זה משחרר את הכאב טיפה (אפילו לכמה שניות)

אהלן,

תודה !

לא לחשוב בכלל על ניתוח. בטח לא למישהו שהוא לא ספורטאי מקצועי.
מה כן ?
הורדת ובקרת עומסים בעיקר.
טייפינג יכול לעזור במקרים מסויימים.
תרגול אקצנטרי לקוואד.

אבל לפני הכל צריך לבדוק שהגיד הוא אכן הבעיה.

• פותח/ת השרשור
התאמנת עם זה ריצות וכאלה?
בינתיים אני עם קרח כל יום כבר כמעט חודש .. יש שיפור מטורף אבל עוד לא עבר >< מחר חוזרת לרופא לראות מה אפשר לעשות ..

טייפיינג יכול לעזור , ולשים חובק יכול לעזור להוריד עומס מהגיד.

אבל תלכי לפזיו שיבדוק אותך ויתן המלצות פחות "כלליות"

התאמנת עם זה ריצות וכאלה?
בינתיים אני עם קרח כל יום כבר כמעט חודש .. יש שיפור מטורף אבל עוד לא עבר >< מחר חוזרת לרופא לראות מה אפשר לעשות ..

פני לפיזיותרפיסט. לרופאים אין פתרונות לפציעות כאלו.

• פותח/ת השרשור
בסוף אחרי MRI ראו גוש ענקי בברך (ציסטה) שחייבים להעיף עם ניתוח .. יש ניתוח ארתוסקופיה בקרוב :(

תודה לכולם על העזרה !!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית