עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התשובה המהירה-שמתי לב שאתה חזק בזה!!סוכר ענבים לא כשר? או שלא ניסית?
אני חזק גם בלהרים 😉תודה על התשובה המהירה-שמתי לב שאתה חזק בזה!!
אני חזק גם בלהרים 😉
בננה ניסית?
למיטב ידיעתי בגיינר הפחמימה היא לא בעלת אינדקס גלקימי גבוהה. אם אתה מחפש פחמימה זריזה אתה צריך גלוקוז. בגלל זה אני חושב שגיינר זה לא רעיון כל כך טוב למטרה הזאת.זה יעלה את הסוכר מהר ובאותו מהירות יוריד אותו.מה רע בגיינר-חדש לי בבקשה
הרי זו כל המטרה לתת קצת סוכר כדי לתת קצת אנרגיה (כמו ס.ענבים/בננה).גיינר גם נוזלי ולא זקוק לעיכול כמו פרי כך שההשפעה מהירה יותר.לא?למיטב ידיעתי בגיינר הפחמימה היא לא בעלת אינדקס גלקימי גבוהה. אם אתה מחפש פחמימה זריזה אתה צריך גלוקוז. בגלל זה אני חושב שגיינר זה לא רעיון כל כך טוב למטרה הזאת.
זה שהוא נוזלי לא אומר שההשפעה מהירה יותר. ההשפעה מהירה יותר כשמדובר בפחמימה פשוטה, אבל למיטב ידיעתי גיינר הוא בעיקר פחמימה מורכבת.הרי זו כל המטרה לתת קצת סוכר כדי לתת קצת אנרגיה (כמו ס.ענבים/בננה).גיינר גם נוזלי ולא זקוק לעיכול כמו פרי כך שההשפעה מהירה יותר.לא?
ההפך, הפחמימה ברוב הגיינרים זה מלטודקסטריןזה שהוא נוזלי לא אומר שההשפעה מהירה יותר. ההשפעה מהירה יותר כשמדובר בפחמימה פשוטה, אבל למיטב ידיעתי גיינר הוא בעיקר פחמימה מורכבת.
לא ידעתי. תודה, חידשת לי 😃ההפך, הפחמימה ברוב הגיינרים זה מלטודקסטרין
בגלל זה אני נמנע, תראה למשל את המרכיבים של אופטימום שהם בין המובילות וBPI שיש עליהם הרבה רעש לאחרונהלא ידעתי. תודה, חידשת לי 😃
קפאין יעשה את העבודה - מחזיק אותי כמעט שעתיים של אימון, עם רצון לעוד שעתייםבסד
עושה כרגע טקסס והאימונים מתחילים להיות לי יותר ארוכים.חיפשתי פחמימות זמינות למהלך האימון אבל לא מצאתי משהו איכותי כשר-חשבתי בתור פיתרון לקחת גיינר 1:5 ולדלל אותו כדי לקבל בוסט
מה אומרים?
וואלה לוקח 400ג לפני אימון ואחרי הנפח של הסקוואט יש ירידה חזקה!קפאין יעשה את העבודה - מחזיק אותי כמעט שעתיים של אימון, עם רצון לעוד שעתיים
גיינר מכיל גם כמות קטנה של שומן וכמות של חלבון, אומנם ביחס נמוך אבל עדיין.זה יעלה את הסוכר מהר ובאותו מהירות יוריד אותו.מה רע בגיינר-חדש לי בבקשה
גם פרוקטוז לצורך העניין הוא פחמימה זמינה.אם אתה מחפש פחמימה זריזה אתה צריך גלוקוז
(תמרים..?)
ולכל הממורמרים, תאכלו תמרים.
תעשה ניקוי קפאין לחודש ואז תחזור לקחת.וואלה לוקח 400ג לפני אימון ואחרי הנפח של הסקוואט יש ירידה חזקה!