הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות זמינות

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
בסד
עושה כרגע טקסס והאימונים מתחילים להיות לי יותר ארוכים.חיפשתי פחמימות זמינות למהלך האימון אבל לא מצאתי משהו איכותי כשר-חשבתי בתור פיתרון לקחת גיינר 1:5 ולדלל אותו כדי לקבל בוסט
מה אומרים?

זה יעלה את הסוכר מהר ובאותו מהירות יוריד אותו.מה רע בגיינר-חדש לי בבקשה
למיטב ידיעתי בגיינר הפחמימה היא לא בעלת אינדקס גלקימי גבוהה. אם אתה מחפש פחמימה זריזה אתה צריך גלוקוז. בגלל זה אני חושב שגיינר זה לא רעיון כל כך טוב למטרה הזאת.

• פותח/ת השרשור
למיטב ידיעתי בגיינר הפחמימה היא לא בעלת אינדקס גלקימי גבוהה. אם אתה מחפש פחמימה זריזה אתה צריך גלוקוז. בגלל זה אני חושב שגיינר זה לא רעיון כל כך טוב למטרה הזאת.
הרי זו כל המטרה לתת קצת סוכר כדי לתת קצת אנרגיה (כמו ס.ענבים/בננה).גיינר גם נוזלי ולא זקוק לעיכול כמו פרי כך שההשפעה מהירה יותר.לא?

הרי זו כל המטרה לתת קצת סוכר כדי לתת קצת אנרגיה (כמו ס.ענבים/בננה).גיינר גם נוזלי ולא זקוק לעיכול כמו פרי כך שההשפעה מהירה יותר.לא?
זה שהוא נוזלי לא אומר שההשפעה מהירה יותר. ההשפעה מהירה יותר כשמדובר בפחמימה פשוטה, אבל למיטב ידיעתי גיינר הוא בעיקר פחמימה מורכבת.

זה שהוא נוזלי לא אומר שההשפעה מהירה יותר. ההשפעה מהירה יותר כשמדובר בפחמימה פשוטה, אבל למיטב ידיעתי גיינר הוא בעיקר פחמימה מורכבת.
ההפך, הפחמימה ברוב הגיינרים זה מלטודקסטרין

לא ידעתי. תודה, חידשת לי 😃
בגלל זה אני נמנע, תראה למשל את המרכיבים של אופטימום שהם בין המובילות וBPI שיש עליהם הרבה רעש לאחרונה
Bulk Muscle Choc Panel.gif
sp-14-nutrition-panel.jpg

לMy Protein הבריטית היה ליין של גיינרים שעיקרם היה Ground Oats שזה מצוין אבל כנראה נהיה להם יקר העסק היום יש להם ליין אחד עם שעורה ואחד עם מלטו'

בסד
עושה כרגע טקסס והאימונים מתחילים להיות לי יותר ארוכים.חיפשתי פחמימות זמינות למהלך האימון אבל לא מצאתי משהו איכותי כשר-חשבתי בתור פיתרון לקחת גיינר 1:5 ולדלל אותו כדי לקבל בוסט
מה אומרים?
קפאין יעשה את העבודה - מחזיק אותי כמעט שעתיים של אימון, עם רצון לעוד שעתיים

זה יעלה את הסוכר מהר ובאותו מהירות יוריד אותו.מה רע בגיינר-חדש לי בבקשה
גיינר מכיל גם כמות קטנה של שומן וכמות של חלבון, אומנם ביחס נמוך אבל עדיין.
סוכר ענבים או מיץ כלשהו הוא נטו סוכר שיתפרק מהר יותר בגלל הערך הגליקמי שלו.

אם אתה מחפש פחמימה זריזה אתה צריך גלוקוז
גם פרוקטוז לצורך העניין הוא פחמימה זמינה.
(תמרים..?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית