הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג - SS בטכניון

נכון, במיוחד בחתירה, המוח מתנתק לחלוטין ובאות תנועות מוזרות שלא בשליטתי, אפילו היה פעם שמצאתי עצמי מאונן תוך כדי חתירה, כל זה קרה בלי ששמתי לב, ואני איש עם משמעת.

חחחחחחחח מעולה. אז אולי אין לך משמעת כמו שהיית רוצה לחשוב
אבל יש מולטי טאסקינג שגם זה חשוב.

• פותח/ת השרשור
סקוואט: 105 5X3 בהתחלה ניסיתי 102.5 כי חשבתי שאצטרך לחזור אחרי הקטסטרופה של יום שני. ה-105 היה יותר קל מה-102.5 ביום שני. הכל תלוי באוכל.
פרס: 50 3 חזרות לכשל, 47.5 5,4,3. אין לי מושג מה קרה התחלתי להתעייף ולפהק באמצע למרות שמלכתחילה הייתי צריך להתחיל עם 47.5 ולא לקפוץ ל-50 אולי זו הסיבה.
מתח: 10,4,3 יותר גרוע מהמתח באימון הקודם כנראה בגלל שאני משמין בטירוף 😃

בקיצור יום שני הבא 110 בסקוואט 😃

• פותח/ת השרשור
טוב הפסדתי אימון (יום שבת) ועשיתי אתמול (יום שני) אימון "קל":

סקוואט: 100, 100 ולבסוף 105 ל-5 חזרות. רציתי לחזור עם סקוואט קל אבל בסוף הצטערתי שלא התקדמתי ל-107.5 כי זה היה קל מדי. חשבתי שאפסיד כוח כי לא התאמנתי כמעט שבוע אבל טעיתי.
בנץ': 75 5X3 היה בסדר גמור.
דדליפט: 105 5X1 אני מפסיק עם הדדליפט עד שמישהו פה לא מרגיע אותי או מסביר לי מה הכאב השורף הזה בחלק העליון של המפשעה מצד ימין שלי, הנה תמונה של המיקום בערך:

frfrfrfr.jpg

לי יש שם צביטה בערך כבר שבועיים, אין לי מושג איך מטפלים בזה אבל זה לא כאב בזמן הסקוואט או הדדליפט אלא בתנועות יום יומיות ובריצה

• פותח/ת השרשור
אצלי זה לא צביטה אלא מן הרגשה כזאת של צריבה כאילו משהו מתפוצץ בפנים והאיזור הוא בדיוק בצורה שסימנתי. זה קורה בדיוק כשאני מכניס אוויר ולוחץ לדדליפט, בנתיים אני מצליח להעלים את הכאב כשאני לא לוחץ בבטן אבל זה מפריע להתפרצות כשחושבים איך למנוע את זה ולא אוכל להמשיך ככה. בלי להתחשב בכלל בהאם זה משהו רציני או לא. מישהו יכול לעזור?

תעלה סרטון שלך עושה דדליפט או לפחות תצלם את עצמך אולי תבין לבד מה המקור של הכאב.

• פותח/ת השרשור
למה יש לי מצלמת רנטגן? מה יעזור לך או לי סרטון?

יכול להיות שיש בעיה בטכניקה למרות שזה לא נראה לי סביר במקום שסימנת, אבל גם לא נראה לי סביר שהדדליפט גורם לכאב הזה, כדאי להעלות סרטון לבדיקה של הטכניקה בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
אימון קשה.

סקוואט: 107.5 5X3 זייפתי קצת בחזרה ה-15 כי כמעט הגעתי לכשל, שברתי מקביל אבל עליתי מגעיל.
פרס: 50 5X3 היה קשה בטירוף סיימתי את הסט האחרון רק בעזרת קצת צ'יט בהקפצה עם הרגליים.
מתח: 6,4,4 כשלון אדיר פשוט לא הצלחתי לעלות.
משקל גוף: 86 קילו

110 בשבת? 😵

• פותח/ת השרשור
אימון קשה מאוד.

סקוואט: 110 5X3 בסט האחרון כמעט לא עליתי בחזרה האחרונה. שני הסטים הקודמים היו בסדר. 110 קילו 👏
בנץ' פרס: 75 5X3 אני שכחתי שכבר עשיתי 75 ושהייתי צריך להתקדם ל-77.5!! איזה פספוס! לא נורא.
דדליפט: 110 5 היה קל ביותר התפתתי לעשות 125.

חבר שלי שלגביו שאלתי בקשר לתכנית אימונים התחיל SS השבוע. האימון הזה הוא עשה 95 לסקוואט, 92.5 לחזה ו-125 לדדליפט.

הא וכרגיל - אני שוקל 88 קילו. WTF.

• פותח/ת השרשור
פספסתי 2 אימונים, ז"א עבר שבוע ללא מעש. אתמול עשיתי אימון חזרה למסלול (שהיה גרוע).

סקוואט: 105,100,100 - היה קשה. לא יאומן עד כמה הפסקה של שבוע מפילה את הכוח לגמרי.
פרס: 40,45,45 - היה קשה מאוד את החזרה האחרונה השלמתי בקושי.
מתח: 8,6,4

משקל גוף: 86 - כאן התקדמתי לפחות.

בסוף הסקוואט והפרס היו לי שחור וכוכבים בעיניים. אימון הבא אחזור ל-110 סקוואט ואמשיך כרגיל. אני לא מפספס יותר אימונים זה פשוט לא שווה את הירידה הדרסטית בביצועים.

• פותח/ת השרשור
לא אני בטכניון אין לי זמן לרופא. אולי אלך למרפאה של הטכניון בשבוע הבא גם ככה חג עכשיו.

היום עשיתי עוד אימון מבוזבז אני התחרטתי לגמרי שפספסתי שבוע 😵
סקוואט: 105,102.5,102.5 - היה קשה מאוד בחלק מהחזרות אני נחלשתי לגמרי :😃(
חזה: 75 קילו 5X3 ובסט האחרון עשיתי 6 כי זה עצבן אותי :(

לא עשיתי דדליפט :( עשיתי כפיפות בטן במקום מהדבר הזה שנתלים ממנו ומרימים את הרגליים למעלה.

• פותח/ת השרשור
אימון בסדר, חזרתי לעצמי והסקוואט היה קל ונשמתי לרווחה.

סקוואט: 105 קילו 5X3 היה בסדר גמור בסט האחרון עשיתי עוד חזרה אקסטרא.
פרס: 47.5 קילו 5X3
מתח: 8,4,2 אני בקושי מרים את עצמי (86 קילו).

אתה יכול לעשות פשיטות גב עד שתברר את העניין עם הדדליפט כדי לא לאבד את הCORE STABILITY XDD

• פותח/ת השרשור
מחר אני עושה דדליפט כי אני אוכל להשיג חגורה מחבר ועם חגורה זה מרגיש בסדר.

• פותח/ת השרשור
אימון קליל והלך די טוב.

סקוואט: 110 קילו 5X3 ובסוף עשיתי גם 6 חזרות בסט האחרון וסה"כ אני מרגיש שאוכל להתקדם ל-112.5 בלי בעיה

חזה: 80 קילו 5X3 הופתעתי מכמה קל זה היה. ממש הצטערתי שלא הלכתי על 82.5-85.

דדליפט: 120 קילו 6 חזרות היה קל (עשיתי עם חגורה והרגשתי את הבליטה ממש אבל בלי כאבים) ✌️

חזרתי לדרך המלך. אוכל, קדימה אוכל.

• פותח/ת השרשור
אימון קשה מאוד מאוד.

סקוואט: 112.5 קילו 5,5,4F היה קשה וכבד מאוד מההתחלה. עשיתי עוד סט של 100 לנחמה.
פרס: 50 קילו 5X3 סוף סוף הגעתי ל-50! (הגעתי גם מקודם אבל זה היה מכוער)
מתח: 8,6,4,4 (פרונציה וסופינציה לחלופין).

נערך לאחרונה:
האימון הכי גרוע עד כה היה ביום רביעי. באתי בלי מצב רוח וממש לא יכולתי להגיע למצב של התפרצות כוח והסקוואט הרגיש כמו טון ולא דחפתי את עצמי כמו שצריך בכלל.

סקוואט: 110 5,5,4F - נכשלתי במשקל שעשיתי כבר 3 פעמים! אחרי שנכשלתי כבר ב-112.5! לא יודע מה זה אמור לרמוז.
בנץ': 82.5 3F וויתרתי. לא יודע מה התפקשש לי.

אימון בסדר (יום שישי).

סקוואט: 110 קילו 5X3 - אחרי הכשלונות הקטסטרופליים האחרונים החלטתי לאגור כוח לקראת יום שני שבו אנסה 112.5.
פרס: 50 קילו 5X3
מתח: 8,6,3

משקל גוף: 88 קילו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית