הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג - SS בטכניון

אל תהיה שבוז שירדת במשקלי עבודה...
בכל זאת תקופת מבחנים לא תקופה סימפטית....

תאכל הרבה....ותשבור שיאים הסמסטר.
בהצלחה.

אחרי חיסורים רבים (התאמנתי רק פעמיים בשבוע וחצי) אתמול חזרתי שוב. לא אפרט מה עשיתי מקודם כי אני לא זוכר.

סקוואט: 110 5X3 - היה קצת קשה, באופן כללי הלכתי לשם מאוד מאוד עייף ב-20:30 כשהתעוררתי ב-04:30 בבוקר. כנראה שגם לא אכלתי נכון וממש הרגשתי חלש וחסר כוח. ניסיתי לתרגל LB מלא אבל זה מאוד מבלבל ולא נוח. אני חושב שזה אפילו הפריע לי להתפרץ בתחתית, אולי בגלל חוסר האיזון וההתרגלות הדרושה.

פרס: 45 5X3 - ירדתי גם פה כי כבר התחלתי להיעזר בפושים מקודם וזה לא טוב.

מתח: משקל גוף+10 5X1 משקל גוף+7.5 5X1 משקל גוף+5 5X1 - נחלשתי מאוד וירדתי ממשקל גוף+10 5X3.

נחלשתי ממש ואני לא אחזור על דבר כזה יותר. ירדתי להתאמן עם האולסטארס וכן הרגשתי הרבה יותר נוח ובטוח ביציבה מאשר עם הנעליים הקודמות (נעלי קטרגל של פומה). עזר לי לדחוף מהעקב.

אם אתה עייף אל תלך
כולנו כמעט ולא מתאמנים בתקופת בחינות (אני ירדתי ל1-2 בקושי בשבוע)

יוסי לא רק שירדתי במשקלי עבודה ירדתי במשקל גוף!! מ-90.5 ל-88.9!! :( ורן אני כבר רוצה להתחיל להתקרב למיצוי התכנית עד הקיץ...

אימון היום:

סקוואט: 115 5X3 היה קל...התאוששתי.
בנץ': 85 5X3 היה קל.
דדליפט: 120 5X1 היה קל מאוד.

אימון די נחמד ואכלתי די טוב היום 😃

סקוואט: 120 5X3 התחלתי לרעוד מחוסר אנרגיה בסוף ונחלשתי. כנראה בגלל שלא אכלתי כמו שצריך לפני האימון. אבל באופן כללי היה קל.
פרס: 47.5 5X3
מתח: משקל גוף+10 5X3

בסוף הייתי צריך לחכות לחברים שיסיימו את האימון כי הייתי צריך לחזור איתם (עושים תכנית לא מובנת מהמדריך עם מליון תרגילים וסטים) אז תרגלתי כל מני דברים:

פאוורקלין: 65 5X3 היה קל אבל התנועה שלי היתה מסורבלת. פעם ראשונה שאני מנסה.
קלין&פרס: 60 ניסיון אחד. בעצם ה-PR שלי בפרס 🤡

היום עשיתי שטיפות מוח לכל מני חברים שלי שמתאמנים שם שיעשו סקוואט "מלא וחופשי" והראתי למישהו איך עושים (אני לא מתיימר לדעת איך עושים זאת בצורה מושלמת אבל הסברתי להם את התנועה הכללית). המדריך ביקש ממני אח"כ בשיחה פרטית לא להמליץ לאנשים לעשות סקוואט "מתחת ל-90 מעלות" ולא להראות להם את התרגיל 🤡

אימון די נחמד ואכלתי די טוב היום 😃

סקוואט: 120 5X3 התחלתי לרעוד מחוסר אנרגיה בסוף ונחלשתי. כנראה בגלל שלא אכלתי כמו שצריך לפני האימון. אבל באופן כללי היה קל.
פרס: 47.5 5X3
מתח: משקל גוף+10 5X3

בסוף הייתי צריך לחכות לחברים שיסיימו את האימון כי הייתי צריך לחזור איתם (עושים תכנית לא מובנת מהמדריך עם מליון תרגילים וסטים) אז תרגלתי כל מני דברים:

פאוורקלין: 65 5X3 היה קל אבל התנועה שלי היתה מסורבלת. פעם ראשונה שאני מנסה.
קלין&פרס: 60 ניסיון אחד. בעצם ה-PR שלי בפרס 🤡

היום עשיתי שטיפות מוח לכל מני חברים שלי שמתאמנים שם שיעשו סקוואט "מלא וחופשי" והראתי למישהו איך עושים (אני לא מתיימר לדעת איך עושים זאת בצורה מושלמת אבל הסברתי להם את התנועה הכללית). המדריך ביקש ממני אח"כ בשיחה פרטית לא להמליץ לאנשים לעשות סקוואט "מתחת ל-90 מעלות" ולא להראות להם את התרגיל 🤡

תן לי לנחש זה היה המדריך הגבוהה והצפלון שעונה לשם עידן....גם ככה אף אחד לא מקשיב לצפלון הזה.
תראה אותו עושה סקוואט - רבע תנועה והברכיים עוברות את קו הבהונות...
תגיד לו שאמרתי שילך לעזאזל...

יאללה קדימה להתקדם במשקל הסקוואט....

האהאהא 😃 לא זה מדריך מהחד"כ בכפר 😃 הוא דווקא בסדר אבל הוא מושפע מכל הדברים שהוא לומד ב"מכללה" שלו.

האהאהא 😃 לא זה מדריך מהחד"כ בכפר 😃 הוא דווקא בסדר אבל הוא מושפע מכל הדברים שהוא לומד ב"מכללה" שלו.

חחחח...טוב...אז אל תגיד לו שאמרתי שילך לעזאזל 😃

פשוט פעם הבחור שהזכרתי למעלה נתן הרצאה על כמה ניוטון מופעל על הברכיים בדיפ סקוואט...

מי זה המדריך בכפר?

ד,א פעם המדריך הציפלון רצה לעשות עליי פלברה וביקש לעבוד איתי בסקווטים
אני חושב עשיתי דיפים ל130 אבל התחלתי מ80 או משהו אז הוא נכנס איתי עשה סט 1 של רבעים ל6 ,העלתי משקל ל 110 והוא ברח חחח

אוכל:

200 גרם שווארמה
פסטה
צ'יפס
חומוס
שעועית

המבורגר 200 גרם + צ'יפס + סלט יווני (של מישהו אחר)
3 פנקייקים וגלידה

איפה מוצאים ג'ינסים בגזרות נורמליות במידה 48 ומעלה? 😵

זה ממש מדכא חחחח צריך להתחיל לעשות מכפלות לג'ינסים כי הם פשוט ארוכים מדי 😛

אה שכחתי לציין, מבלי לשלם על זה 700+. אני סטודנט עני מרוד.

הגעת למידה 48 כבר? ה-44 לוחץ עלי רצח, הגיע הזמן לעבור ל-46, אבל 48 זה כבר הישג.

גם 48 לוחץ בירך אבל מה לעשות במתניים זה כבר בדיחה עצובה אז אני לא אומר 50 או לא יודע מה, המידה הבאה.

זה ממש מדכא חחחח צריך להתחיל לעשות מכפלות לג'ינסים כי הם פשוט ארוכים מדי 😛

לא רק שהם ארוכים מדי, הבעיה העיקרית היא שהמידה משקפת בעיקר את היקף המתניים, ואצלנו הבעיה היא בירך :S

51? מה ההיקף של הרגל שלך? ואיך אתה מסתדר עם הגזרה מבחינת המותן, זה בטח גדול עליך רצח במותניים.

זה הקטע, ג'ינסים כבר נראים כמו שק שקשור למעלה.

---------- התגובה התווספה ב 21:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:14 ----------

אימון היום:

היום היה איום ונורא כי אכלתי יותר מדי (ז"א יותר מדי צמוד לזמן האימון). אכלתי 3 ביצים ו-4 פרוסות וחצי לאחר מכן הזמינו אותי לדאבל מקרויאל וגלידה ואח"כ גם עוגה ונסקפה. שעה לאחר מכן הלכתי לחד"כ 😳

סקוואט: 122.5 5X3 היה קשה מאוד ממש הייתי כבד.
חזה: 90 5X1 ואח"כ 85 5X2 נחלשתי :\
דדליפט: 130 5X1
סתם משחקים עם פאוורקלין & פרס 60 קילו עד שחבר שלי סיים אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית