עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחרי חיסורים רבים (התאמנתי רק פעמיים בשבוע וחצי) אתמול חזרתי שוב. לא אפרט מה עשיתי מקודם כי אני לא זוכר.
סקוואט: 110 5X3 - היה קצת קשה, באופן כללי הלכתי לשם מאוד מאוד עייף ב-20:30 כשהתעוררתי ב-04:30 בבוקר. כנראה שגם לא אכלתי נכון וממש הרגשתי חלש וחסר כוח. ניסיתי לתרגל LB מלא אבל זה מאוד מבלבל ולא נוח. אני חושב שזה אפילו הפריע לי להתפרץ בתחתית, אולי בגלל חוסר האיזון וההתרגלות הדרושה.
פרס: 45 5X3 - ירדתי גם פה כי כבר התחלתי להיעזר בפושים מקודם וזה לא טוב.
מתח: משקל גוף+10 5X1 משקל גוף+7.5 5X1 משקל גוף+5 5X1 - נחלשתי מאוד וירדתי ממשקל גוף+10 5X3.
נחלשתי ממש ואני לא אחזור על דבר כזה יותר. ירדתי להתאמן עם האולסטארס וכן הרגשתי הרבה יותר נוח ובטוח ביציבה מאשר עם הנעליים הקודמות (נעלי קטרגל של פומה). עזר לי לדחוף מהעקב.
אימון די נחמד ואכלתי די טוב היום 😃
סקוואט: 120 5X3 התחלתי לרעוד מחוסר אנרגיה בסוף ונחלשתי. כנראה בגלל שלא אכלתי כמו שצריך לפני האימון. אבל באופן כללי היה קל.
פרס: 47.5 5X3
מתח: משקל גוף+10 5X3
בסוף הייתי צריך לחכות לחברים שיסיימו את האימון כי הייתי צריך לחזור איתם (עושים תכנית לא מובנת מהמדריך עם מליון תרגילים וסטים) אז תרגלתי כל מני דברים:
פאוורקלין: 65 5X3 היה קל אבל התנועה שלי היתה מסורבלת. פעם ראשונה שאני מנסה.
קלין&פרס: 60 ניסיון אחד. בעצם ה-PR שלי בפרס 🤡
היום עשיתי שטיפות מוח לכל מני חברים שלי שמתאמנים שם שיעשו סקוואט "מלא וחופשי" והראתי למישהו איך עושים (אני לא מתיימר לדעת איך עושים זאת בצורה מושלמת אבל הסברתי להם את התנועה הכללית). המדריך ביקש ממני אח"כ בשיחה פרטית לא להמליץ לאנשים לעשות סקוואט "מתחת ל-90 מעלות" ולא להראות להם את התרגיל 🤡
האהאהא 😃 לא זה מדריך מהחד"כ בכפר 😃 הוא דווקא בסדר אבל הוא מושפע מכל הדברים שהוא לומד ב"מכללה" שלו.
איפה מוצאים ג'ינסים בגזרות נורמליות במידה 48 ומעלה? 😵
איפה מוצאים ג'ינסים בגזרות נורמליות במידה 48 ומעלה? 😵
הגעת למידה 48 כבר? ה-44 לוחץ עלי רצח, הגיע הזמן לעבור ל-46, אבל 48 זה כבר הישג.
51 הכי טוב
levis
הגעת למידה 48 כבר? ה-44 לוחץ עלי רצח, הגיע הזמן לעבור ל-46, אבל 48 זה כבר הישג.
זה ממש מדכא חחחח צריך להתחיל לעשות מכפלות לג'ינסים כי הם פשוט ארוכים מדי 😛
51? מה ההיקף של הרגל שלך? ואיך אתה מסתדר עם הגזרה מבחינת המותן, זה בטח גדול עליך רצח במותניים.