גיל 18 גובה 1.82 משקל 71 קילו התחלתי את התפריט לא מזמן תגידו לי מה דעתכם התחלתי את התפריט על 10 אחוז שומן
ארוחת בוקר: בדרך כלל קורנפלס כמות גדולה או 4 פרוסות לחם (במצנם) עם קוטג/ביצים/גבינה לבנה
ארוחה בעבודה אחרי 3 שעות בערך: 250 גרם פסטה עם טונה +סלט קטן בצד או בגט עם שקשוקה
ארוחת צהריים : בדרך כלל בולונז /אורז/פסטה עם קציצות/חזה עוף / פרגיות / קציצות על האש לפעמים מסתפק רק בבגט עם חומוס סלט וחזה עוף/קציצות
ארוחה אחרי אימון : 2 לחמניות עם טונה / מרק עדשים
ארוחת ערב/לילה : 4 פרוסות לחם עם 2 ביצים וקוטג / קורנפלקס בכמות יחסית גדולה/ סטייק אנטריקוט או חזה עוף בבגט או לאפה
בין לבין הארוחות תמיד אני אוכל פירות וירקות לפחות 4-5 כל יום (בננה/עגבניה/קיווי/תפוז/תפוח/אגס כל מיני ..)
מה דעתכם על התפריט הוא יעיל לעלות במשקל יש משהו להוסיף/להוריד?
עוד שאלה קטנה התחלתי עם 10 אחוז שומן על משקל 66-67 בערך כשאני אגיע למשקל 75-78 על כמה אחוזי שומן אני אהיה בערך לדעתכם?
התכנית אימונים שלי היא לכל הגוף ואני מתאמן על משקל גוף בינתיים אין זמן לחדר כושר כרגע היא כזו:
3 פעמים בשבוע יום מנוחה בין כל אימון
מתח רגיל - מתח צמוד - מתח הפוך (3 סטים מכל אחד מהם)
שכיבות סמיכה רגיל 2 סטים
שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי 2 סטים
שכיבות סמיכה יהלום 3 סטים
שכיבות סמיכה רחב 2 סטים
עמידת ידיים הרגליים נשענות על הקיר ויורד ועולה (לא יודע איך קוראים לזה) 3 סטים
מקבילים 3 סטים
סקוואט 3 סטים
לאנצ'ים 3 סטים
הרמת רגליים על המתח 2 סטים
הרמת רגליים בשכיבה 3 סטים
פלאנק 3 סטים
וcalf raises לא יודע את השם בעברית 3 סטים
מה דעתכם על התכנית ועל התפריט? יש משהו להוסיף/לשנות ?
המטרה הכללית שלי היא לעלות קצת במשקל להתחטב קצת ולשמור על כושר עכשיו הבעיה היא שאני רץ רק פעם אחת בשבוע כרגע כי אני לא רוצה שזה יעכב את העלייה במשקל .. אם אני ארוץ 3 פעמים בשבוע בימי מנוחה מהאימונים זה יפגע בעלייה במשקל ?
ארוחת בוקר: בדרך כלל קורנפלס כמות גדולה או 4 פרוסות לחם (במצנם) עם קוטג/ביצים/גבינה לבנה
ארוחה בעבודה אחרי 3 שעות בערך: 250 גרם פסטה עם טונה +סלט קטן בצד או בגט עם שקשוקה
ארוחת צהריים : בדרך כלל בולונז /אורז/פסטה עם קציצות/חזה עוף / פרגיות / קציצות על האש לפעמים מסתפק רק בבגט עם חומוס סלט וחזה עוף/קציצות
ארוחה אחרי אימון : 2 לחמניות עם טונה / מרק עדשים
ארוחת ערב/לילה : 4 פרוסות לחם עם 2 ביצים וקוטג / קורנפלקס בכמות יחסית גדולה/ סטייק אנטריקוט או חזה עוף בבגט או לאפה
בין לבין הארוחות תמיד אני אוכל פירות וירקות לפחות 4-5 כל יום (בננה/עגבניה/קיווי/תפוז/תפוח/אגס כל מיני ..)
מה דעתכם על התפריט הוא יעיל לעלות במשקל יש משהו להוסיף/להוריד?
עוד שאלה קטנה התחלתי עם 10 אחוז שומן על משקל 66-67 בערך כשאני אגיע למשקל 75-78 על כמה אחוזי שומן אני אהיה בערך לדעתכם?
התכנית אימונים שלי היא לכל הגוף ואני מתאמן על משקל גוף בינתיים אין זמן לחדר כושר כרגע היא כזו:
3 פעמים בשבוע יום מנוחה בין כל אימון
מתח רגיל - מתח צמוד - מתח הפוך (3 סטים מכל אחד מהם)
שכיבות סמיכה רגיל 2 סטים
שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי 2 סטים
שכיבות סמיכה יהלום 3 סטים
שכיבות סמיכה רחב 2 סטים
עמידת ידיים הרגליים נשענות על הקיר ויורד ועולה (לא יודע איך קוראים לזה) 3 סטים
מקבילים 3 סטים
סקוואט 3 סטים
לאנצ'ים 3 סטים
הרמת רגליים על המתח 2 סטים
הרמת רגליים בשכיבה 3 סטים
פלאנק 3 סטים
וcalf raises לא יודע את השם בעברית 3 סטים
מה דעתכם על התכנית ועל התפריט? יש משהו להוסיף/לשנות ?
המטרה הכללית שלי היא לעלות קצת במשקל להתחטב קצת ולשמור על כושר עכשיו הבעיה היא שאני רץ רק פעם אחת בשבוע כרגע כי אני לא רוצה שזה יעכב את העלייה במשקל .. אם אני ארוץ 3 פעמים בשבוע בימי מנוחה מהאימונים זה יפגע בעלייה במשקל ?
נערך לאחרונה: