עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכיף.אסתכל אחר כך
תודה 😃
גם לי זה ככה בסקוואט
שאני יורד זה אני מרגיש מתיחה שם ושאני עולה אני לא מרגיש כלום
ובמקום לפתוח אשכול חדש אני כבר יפרסם פה
איך הפרס
@Beast and cheat @White Walker @stitch
המוט בטופ פוזישן צריך להיות במקום בו צריך להשקיע מינימום כוח כדי לאזן אותו מבחינה אופקית, שזה אומר מעל הציר - מעל מפרק הכתף.המוט אמור להיות מעל אמצע קו הראש.. מעל האוזניים בערך.
שזה לא שולל את מה שכתבתי- זה יהיה מעל האוזניים. גם עפ"י האיור הבא וגם עפ"י ריפטו ואני מצטט ממאמר שלו בנושא הפרס-המוט בטופ פוזישן צריך להיות במקום בו צריך להשקיע מינימום כוח כדי לאזן אותו מבחינה אופקית, שזה אומר מעל הציר - מעל מפרק הכתף.
אני לא אומר שזה לא יכול להיות המקום, אבל מעל אמצע הראש ומעל האוזניים אלה מקומות שונים, ובלי קשר הם לא המדד אלא מפרק הכתף.שזה לא שולל את מה שכתבתי- זה יהיה מעל האוזניים. גם עפ"י האיור הבא וגם עפ"י ריפטו ואני מצטט ממאמר שלו בנושא הפרס-
In the lockout position, most people will have the bar slightly in front of the head at first, so make sure that your bar is over your neck, the highest point on your skull, right over your ears
![]()
התכוונתי לנקודה הכי גבוהה בגולגולת אבל ההתנסחות שלי לא הייתה נכונה, מקבל.אבל מעל אמצע הראש ומעל האוזניים אלה מקומות שונים
אז תתנסח אחרת, כי כשאני כותב משהו ואתה מצטט אותי בצורה כזאת, זה נראה ונקרא כמו ניסיון לתקן.הציטוט נותן הנחייה, לא ניתוח,
תהנהבלי קשר, מאיזה מאמר לקוח הציטוט?
ניסיתי כמו בסרטון של ריפטו, זה לא עזר
גם בבנץ הכף יד ככה מתעקמת