ייעוץ כאב בשריר ברגל בסקוואט (יש תמונה)

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שלום
אני עושה סקוואטים קבוע ותמיד יש לי כאב בשריר (הקפתי בתמונה) רק ברגל שמאל
לא משנה מה המשקל ברגע שאני מתחיל לשבור מקביל אני מרגיש מתיחה שם (מזכיר קצת כמו שלא מתאמנים חודש ואז שחוזרים להתאמן השריר נתפס)
זה קורה רק בזמן הסקוואטים
סקוואט HB

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 30.1 · צפיות: 245
גם לי זה ככה בסקוואט
שאני יורד זה אני מרגיש מתיחה שם ושאני עולה אני לא מרגיש כלום
ובמקום לפתוח אשכול חדש אני כבר יפרסם פה
איך הפרס

@Beast and cheat @White Walker @stitch

בהחלט צפה בוידאו שצורף ותעלה שוב.

המוט אמור להיות מעל אמצע קו הראש.. מעל האוזניים בערך.
המוט בטופ פוזישן צריך להיות במקום בו צריך להשקיע מינימום כוח כדי לאזן אותו מבחינה אופקית, שזה אומר מעל הציר - מעל מפרק הכתף.

המוט בטופ פוזישן צריך להיות במקום בו צריך להשקיע מינימום כוח כדי לאזן אותו מבחינה אופקית, שזה אומר מעל הציר - מעל מפרק הכתף.
שזה לא שולל את מה שכתבתי- זה יהיה מעל האוזניים. גם עפ"י האיור הבא וגם עפ"י ריפטו ואני מצטט ממאמר שלו בנושא הפרס-

In the lockout position, most people will have the bar slightly in front of the head at first, so make sure that your bar is over your neck, the highest point on your skull, right over your ears

Overhead-Press-Form-Stance.jpg

שזה לא שולל את מה שכתבתי- זה יהיה מעל האוזניים. גם עפ"י האיור הבא וגם עפ"י ריפטו ואני מצטט ממאמר שלו בנושא הפרס-

In the lockout position, most people will have the bar slightly in front of the head at first, so make sure that your bar is over your neck, the highest point on your skull, right over your ears

Overhead-Press-Form-Stance.jpg
אני לא אומר שזה לא יכול להיות המקום, אבל מעל אמצע הראש ומעל האוזניים אלה מקומות שונים, ובלי קשר הם לא המדד אלא מפרק הכתף.

הציטוט נותן הנחייה, לא ניתוח, וריפטו מכניס גם את ניתוח התרגיל בספר - שם הוא מדבר על מוט מעל מפרק הכתף. לתת הנחייה כדי שיהיה קל לקלוט משהו זה שונה לגמרי.

בלי קשר, מאיזה מאמר לקוח הציטוט?

אבל מעל אמצע הראש ומעל האוזניים אלה מקומות שונים
התכוונתי לנקודה הכי גבוהה בגולגולת אבל ההתנסחות שלי לא הייתה נכונה, מקבל.

הציטוט נותן הנחייה, לא ניתוח,
אז תתנסח אחרת, כי כשאני כותב משהו ואתה מצטט אותי בצורה כזאת, זה נראה ונקרא כמו ניסיון לתקן.

בלי קשר, מאיזה מאמר לקוח הציטוט?
תהנה
http://library.crossfit.com/free/pdf/45_06_press.pdf

ניסיתי כמו בסרטון של ריפטו, זה לא עזר
גם בבנץ הכף יד ככה מתעקמת

תיישר את מפרק כף היד ומיד אחר כך קרב את המוט לכיוון הצוואר. אתה אפילו לא מנסה להלחם על שורש כף היד בצורה רצינית.

בנוסף תכניס את המרפקים יותר פנימה מתחת למוט, המיקום שלהם כרגע גורם לכך שהמוט יתרחק ממך בזמן הדחיפה הראשונית. האמה צריכה להיות מאונכת לרצפה בכל רגע בתרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית