הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיא העולם בבנצ'

WhiteNigga

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום,
לפני כמה ימים ראיתי ראיון עם איזה ישראלי בן 17 שאומר שהוא שבר שיא עולם בפאוורליפטינג בכמה דברים ומתוכם בבנצ' פרס.
ואז ראיתי שהוא בדיוק באותה קטגוריה כמו שלי(גיל ומשקל) וראיתי שהמשקל שלו לא כל כך רחוק משלי...
אז התעניינתי ופתחתי את השיאי עולם של הgpa ופה טיפה הסתבכתי, ראיתי גם שכמה שהוא הרים זה פחות משיא העולם אבל הוא עדיין שבר אותו(?), אז יש לי כמה שאלות:
1. אם נגיד אני רוצה להתחרות רק בבנצ', השיא עולם כשאני מתחרה רק בבנצ' שונה מהשיא כאשר אני מתחרה בשלושת ההרמות?
2. ראיתי שבאתר יש גם שיא עולם, וגם שיא אירופה, כשאני מתחרה בארץ אני יכול לשבור את שניהם או רק אחד מהם? או בהנחה נגיד שהשיא עולם גבוה מדי בשבילי אבל אני יכול לעבור את שיא אירופה זה אפשרי להתחרות ולשבור רק אותו?
3. מתי התחרות הבאה שבה ניתן לשבור שיאי עולם בארץ מתקיימת?
ואם מישהו שמבין יכול לבדוק בשבילי מה השיא בבנצ' לקטגורייה שלי (16-17, מתחת ל75 קילו) זה יכול לעזור מאוד!
סליחה, על החפירה ותודה לעוזרים!

שלום,
לפני כמה ימים ראיתי ראיון עם איזה ישראלי בן 17 שאומר שהוא שבר שיא עולם בפאוורליפטינג בכמה דברים ומתוכם בבנצ' פרס.
ואז ראיתי שהוא בדיוק באותה קטגוריה כמו שלי(גיל ומשקל) וראיתי שהמשקל שלו לא כל כך רחוק משלי...
אז התעניינתי ופתחתי את השיאי עולם של הgpa ופה טיפה הסתבכתי, ראיתי גם שכמה שהוא הרים זה פחות משיא העולם אבל הוא עדיין שבר אותו(?), אז יש לי כמה שאלות:
1. אם נגיד אני רוצה להתחרות רק בבנצ', השיא עולם כשאני מתחרה רק בבנצ' שונה מהשיא כאשר אני מתחרה בשלושת ההרמות?
2. ראיתי שבאתר יש גם שיא עולם, וגם שיא אירופה, כשאני מתחרה בארץ אני יכול לשבור את שניהם או רק אחד מהם? או בהנחה נגיד שהשיא עולם גבוה מדי בשבילי אבל אני יכול לעבור את שיא אירופה זה אפשרי להתחרות ולשבור רק אותו?
3. מתי התחרות הבאה שבה ניתן לשבור שיאי עולם בארץ מתקיימת?
ואם מישהו שמבין יכול לבדוק בשבילי מה השיא בבנצ' לקטגורייה שלי (16-17, מתחת ל75 קילו) זה יכול לעזור מאוד!
סליחה, על החפירה ותודה לעוזרים!
"שיא עולם" בפווארליפטינג זה לא באמת שיא עולם, זה שיא איגוד.
יש טבלה של all time world record שזה כן שיאי עולם אמיתיים.

אם אתה רוצה לדעת שיאי עולם אמיתיים ולא שיאי איגוד תקרא פה
Men's Raw World Records | Powerlifting Watch
המשקלים בפאונדים אז תשתמש במחשבון
pounds to kg - lbs to Kilograms converter
שיאי העולם הרלוונטיים לגביך:

All Bench Press
Class Lift Lifter Country Year Fed

123 455 Sheriff Othman EGY 02/23/12 IPC
132 462 Sherif Othman EGY 03/16/15 IPC
148 498 Lei liu CHN 06/02/12 IPC
165 529 Haidong Zhang CHN 10/26/00 IPC
181 556 Rick Weil USA 1986 APF
198 565 Larry Danaher USA 1986 USPF/APF
220 592 Vadim Kakhuta Russia 05/03/15 WRPF
242 661 Jeremy Hoornstra USA 04/21/12 APA
275 675 Jeremy Hoornstra USA 07/12/14 Hardcore
308 701 Scot Mendelson USA 2002 APF
SHW 738 Kirill Sarychev Russia 11/22/15 WRPF

לא יודע כמה אתה שוקל. תבדוק כמה אתה שוקל בפאונדים וכמה אתה לוחץ בפאונדים ותראה כמה אתה רחוק משיא העולם

• פותח/ת השרשור
"שיא עולם" בפווארליפטינג זה לא באמת שיא עולם, זה שיא איגוד.
יש טבלה של all time world record שזה כן שיאי עולם אמיתיים.

בסדר ברור, זה לא מה שהתכוונתי אליו, ברור שהשיאי עולם הכללים הם הרבה יותר גבוהים, התכוונתי לשיאים ב gpa (שלפי מה שהבנתי זה האיגוד שמתחרים בו בארץ) .

הוא מדבר פה גם על קטג גיל. בכל מקרה בתחרות האחרונה זה היה "איגוד בן" של gpa - gpa ללא רצועות ולכן השיאים שונים. זה איגוד חדש יחסית ולכן השיאים מאד נמוכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית