הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שיא ישראלי ב-PL למשקל 56 - 60 ק"ג (גיל 16)

• פותח/ת השרשור LiorB
  • פורסם בתאריך

LiorB

מושעה
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
אהלן,
מישהו יכול בבקשה לרשום את השיא הישראלי ב-PL למשקל 56 - 60 ק"ג (גיל 16)?

תודה רבה מראש.

אני חושב שאם אתה לא ממש נמוך אין לך מה לחפש במשקלים האלו
בכל אופן מקובץ IPC שנמצא בקבוצה של פאוורליפטינג בפייסבוק, ומעודכן לתאריך 5.4.2015
עד 56
סקוואט 150
דדליפט 200
בנצ 103

עד 60
סקוואט 165
בנצ פרס 112.5
דדליפט 210

ללא רצועות כמובן

• פותח/ת השרשור
בכל אופן מקובץ IPC שנמצא בקבוצה של פאוורליפטינג בפייסבוק, ומעודכן לתאריך 5.4.2015
עד 56
סקוואט 150
דדליפט 200
בנצ 103

עד 60
סקוואט 165
בנצ פרס 112.5
דדליפט 210

ללא רצועות כמובן
דאם חתיכת משקלים.
ואני יחסית נמוך חח, 1.64 - 1.65 על 58 ק"ג. אומנם לא ממש מגיע למשקלים האלה אבל קרוב (רק מתחיל). עם זאת, בבנץ' אני עשוי לתת פייט רציני בעוד תקופה ;)

דאם חתיכת משקלים.
ואני יחסית נמוך חח, 1.64 - 1.65 על 58 ק"ג. אומנם לא ממש מגיע למשקלים האלה אבל קרוב (רק מתחיל). עם זאת, בבנץ' אני עשוי לתת פייט רציני בעוד תקופה ;)

מטר 64 65 זה לא כזה נמוך...
אני 167-170 ושוקל 70 קילו, ורק מתחיל מסה.

• פותח/ת השרשור
מטר 64 65 זה לא כזה נמוך...
אני 167-170 ושוקל 70 קילו, ורק מתחיל מסה.
המשקלים שלי לא ממש גבוהים, אבל אני מתאמן רק חודשיים ב-SS. אם אמשיך ב-PL, יש מצב שאוכל לקבוע שיא ישראלי אבל לא יודע אם אני רוצה להמשיך בתחום הספציפי הזה.
אלה שאני מרים ל-5 חזרות (חוץ מהדדליפט הם בשלושה סטים):

סקוואט - 77.5
דדליפט - 90
בנץ' פרס - 70
מילטרי פרס - 41.
צ'ין אפס - תוספת של 22.5

המשקלים שלי לא ממש גבוהים, אבל אני מתאמן רק חודשיים ב-SS. אם אמשיך ב-PL, יש מצב שאוכל לקבוע שיא ישראלי אבל לא יודע אם אני רוצה להמשיך בתחום הספציפי הזה.
אלה שאני מרים ל-5 חזרות (חוץ מהדדליפט הם בשלושה סטים):

סקוואט - 77.5
דדליפט - 90
בנץ' פרס - 70
מילטרי פרס - 41.
צ'ין אפס - תוספת של 22.5

יש עוד זמן עד לשיאי ישראל, אבל בכל מקרה בהצלחה 😃

יש כרגע 2 איגודים מרכזיים, ועוד 1 שמגרד.. פה מופיעים שיאים של EU ו WR Records | Powerlifting Israel , לצערי אין לי מקור מידע אמין לשיאים ישראליים עדכניים. יש לי מכר שלחץ 200 RAW, בגיל 23 והשיא הישראלי הזה נעלם כאילו לא היה. זה מה שמופיע באתר פווארליפינג ישראל אבל לפי הבנתי לא הכל מעודכן: אתר הפאוורליפטינג הישראלי - תוצאות תחרויות

זה השיאים מהתחרות האחרונה: http://www.powerliftingisrael.com/wp-content/uploads/2013/05/GPC-National-PL-Raw-12.2015.xlsx
טוטאל 502 בשביל גיל 16 זה לא קצת...

נערך לאחרונה:
יש כרגע 2 איגודים מרכזיים, ועוד 1 שמגרד.. פה מופיעים שיאים של EU ו WR Records | Powerlifting Israel , לצערי אין לי מקור מידע אמין לשיאים ישראליים עדכניים. יש לי מכר שלחץ 200 RAW, בגיל 23 והשיא הישראלי הזה נעלם כאילו לא היה. זה מה שמופיע באתר פווארליפינג ישראל אבל לפי הבנתי לא הכל מעודכן: אתר הפאוורליפטינג הישראלי - תוצאות תחרויות

זה השיאים מהתחרות האחרונה: http://www.powerliftingisrael.com/wp-content/uploads/2013/05/GPC-National-PL-Raw-12.2015.xlsx
טוטאל 502 בשביל גיל 16 זה לא קצת...

בשביל שום גיל זה לא קצת.

בשביל שום גיל זה לא קצת.
חוב לראק כרגע לא עומד בסולם העדיפויות שלי 😛 אבל מסכים איתך לגמרי שמעל 500 זה כח שלא רק מועיל אלא גם מראה על השקעה בכל גיל 🙄
עריכה: בתחרות האחרונה פגשתי בחור שמשך(דד) 280 בחזרה הראשונה בגיל 17(או 19?), בכל מקרה הוא משך הכי הרבה, 30 קילו מעל כל השאר :OO.. למרות שימוש והכל זה עדיין מרשים.

חוב לראק כרגע לא עומד בסולם העדיפויות שלי 😛 אבל מסכים איתך לגמרי שמעל 500 זה כח שלא רק מועיל אלא גם מראה על השקעה בכל גיל 🙄
עריכה: בתחרות האחרונה פגשתי בחור שמשך(דד) 280 בחזרה הראשונה בגיל 17(או 19?), בכל מקרה הוא משך הכי הרבה, 30 קילו מעל כל השאר :81zq:O.. למרות שימוש והכל זה עדיין מרשים.
אוי שיט זה לא הבחור הזה מהתחרות של ולארי שהרים בטכניקה הכי מכוערת עלי אדמות? ראיתי את הסרטון שלו וזה נראה כאילו עוד שניה הוא פורץ 3 דיסקים.

עד 56
סקוואט 150
דדליפט 200
בנצ 103

עד 60
סקוואט 165
בנצ פרס 112.5
דדליפט 210

ללא רצועות כמובן

זה שיאים לכל הגילאים לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית