הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור IceTime
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

IceTime

משתמש מתחיל
21
3
נק' מוניטין:
3
21
3
אני רוצה לקנות קריאטין אך לא יודע כמה פעמים לצרוך אותו ביום .
אני גם מתחיל לשתות חלבון עכשיו איך אפשר לשלב ביניהם ? אני קונה קריאטין שעולה 150 שקל .
האם זה טבעי קריאטין ? זה מזיק לגוף ?
כל השאלות האלה כי בחיים לא התנסתי בזה אלא רק בחלבון וגיינר .

קריאטין אתה לוקח כל יום 5 גרם.

המטרה היא להרוות את הגוף בקריאטין. יש כאלו שעושים העמסה של קריאטין של 20 גרם ביום אבל אין צורך מה גם שאתה בסוף תשתמש במוצר ותרוקן ת'ארנק בגלל תדירות השימוש.

לא מזיק לגוף, יש לך קריאטין בגוף בכמות קטנה.

קנה קריאטין מונו(מונואידרט זה השם המלא) - שזה הקריאטין הנפוץ והפשוט ביותר. אין אפשרות להתבלבל איתו ולא משנה של איזה חברה.

• פותח/ת השרשור
קריאטין אתה לוקח כל יום 5 גרם.

המטרה היא להרוות את הגוף בקריאטין. יש כאלו שעושים העמסה של קריאטין של 20 גרם ביום אבל אין צורך מה גם שאתה בסוף תשתמש במוצר ותרוקן ת'ארנק בגלל תדירות השימוש.

לא מזיק לגוף, יש לך קריאטין בגוף בכמות קטנה.

קנה קריאטין מונו(מונואידרט זה השם המלא) - שזה הקריאטין הנפוץ והפשוט ביותר. אין אפשרות להתבלבל איתו ולא משנה של איזה חברה.
מציעים לי את הקריאטין INNER ARMOUR
2833976-5232.jpg

ב100 שקל האם כדי לי ?

מה הגודל של הקופסא ? אתה קונה קפסולות ? עדיף לך רגיל.

• פותח/ת השרשור
מה הגודל של הקופסא ? אתה קונה קפסולות ? עדיף לך רגיל.
זה רגיל לא קפסולות ..
אבל איך אני משלב את זה עם חלבון ? ואמרו לי שכל הגוף רועד כששותים את זה שכל הדם זורם אתה מרגיש תמוח אפילו זה נכון?

מה עם להריץ חיפוש?
ולא מדברים על קניית תוספים על גבי הפורום.

וואו, הדבר הזה נשאל כל כך הרבה פעמים כאן בפורום שחיפוש קצר אפילו בגוגל היה שולח אותך לכאן.
להבא, הרץ חיפוש לפני שתחליט לשאול.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית