הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlift 300kg BW 83kg

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
סופסוף!!

אחרי ה290 ביום ראשון, שהיה האימון הלפני אחרון בסבב, היה לי ברור שאני הולך על סינגל עם 300 באימון האחרון במקום זוג עם 280-282.5.
כבר מאז שכנעתי את עצמי שאני עושה את זה בלי בעיה, וידעתי שאין מצב שזה לא עולה.
היום התברר שיום ראשון לא מתאים לשיא, בגלל כמה בעיות בעבודה לכן החלטתי להזיז את האימון סקוואט לראשון והיום ללכת על ה300.
לאחר חימום עם משקלים עד 260, כאשר ניגשתי להרים את ה300 והזזתי את המוט טיפה בשביל להתמקם, הרגשתי כמה זה כבד וזה הלחיץ אותי ממש, אשכרה הלב פעם במהירות והייתי צריך לעמוד דקה ולהרגע, אחרי ניסיון ארוך להרגיע את עצמי הלכתי על זה, עלה לאט אבל העיקר שעלה!
לאחר הסינגל אשכרה רצתי לראות בסרטון שננעל ושהכל תקין, וכמובן חישבתי את המשקל כמה פעמים שלא יהיה פאדיחות 😃

כמו שאתם רואים נגמר המקום בשרוול ולכן נאלצתי לקשור פלטה של 2.5 בכל צד, אבל החלטתי לפנק את עצמי בזוג פלטות של 20/25 בקרוב 😃
התכנון עכשיו הוא לעשות חודש+- נפח ואז להתחיל עוד סבב דדליפט של 12 שבועות.
עכשיו נשארו 4/5 מטרות שהצבתי לעצמי לשנת 2016.
משקל גוף בבוקר 83 ובזמן אימון 85.
תודה לרון וקנין על העריכה.

כמובן ששמתי כתמונת רקע במחשב את הרגע בו הבסתי את כוח הכבידה עם ה300 ק''ג.

קבצים מצורפים

• ללא שםdddddddd.jpg
    ללא שםdddddddd.jpg
    KB 50 · צפיות: 204
נערך לאחרונה:
הרשה לי לצטט אותך
וה300 עוד מרגיש רחוק כרגע.
אתה זבל 🤬🤬🤬

עכשיו תאכלס מה הסיכוי שעד סוף 2016 נראה אותך מרים 4 פעמים משקל גוף או שנראה לך תוכל להגיע לזה כבר באימון הבא?

סחטיין על ההרמה!,אבל מיכוון שראיתי שפירסתה גם בקבוצה ''ההיא '' בפסייבוק ,אני חייב להזהיר אותך מגל של תגובות מפגרות
על איך אתה ''מז!י1יק עחי!'' ,ושלל אנשים האחרים שלא יודעים לעשות חשבון פשוט ויגידו לך שזה מזויף149eg:

• פותח/ת השרשור
תודה אנשים, קיבלתי מוטיבציה מהתגובות 😃

האמת שאני לא מבין למה כולם בטוחים שההתקדמות כל כך מהירה.
לפני 9 חודשים ( אם אני זוכר נכון) הרמתי כבר 275 ל3 חזרות.
ולאחרונה עשיתי עוד סבב של מגנוסון/אורטמייר לדדליפט.
התוכנית בנוייה כך שכל אימון מרימים סט עצים כבד יותר מהאימון הקודם, ככה שבגלל זה היו הרבה שיאים לאחרונה, כי זה סוף התוכנית.
וגם שאר השיאים בוצעו אחרי הסטים של התוכנית, ה300 בוצע בלי שום סט עבודה לפני.
ושוב תודה 😃

תודה אנשים, קיבלתי מוטיבציה מהתגובות 😃

האמת שאני לא מבין למה כולם בטוחים שההתקדמות כל כך מהירה.
לפני 9 חודשים ( אם אני זוכר נכון) הרמתי כבר 275 ל3 חזרות.
ולאחרונה עשיתי עוד סבב של מגנוסון/אורטמייר לדדליפט.
התוכנית בנוייה כך שכל אימון מרימים סט עצים כבד יותר מהאימון הקודם, ככה שבגלל זה היו הרבה שיאים לאחרונה, כי זה סוף התוכנית.
וגם שאר השיאים בוצעו אחרי הסטים של התוכנית, ה300 בוצע בלי שום סט עבודה לפני.
ושוב תודה 😃
מעריך את הצניעות שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית