הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlift 300kg BW 83kg

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
סופסוף!!

אחרי ה290 ביום ראשון, שהיה האימון הלפני אחרון בסבב, היה לי ברור שאני הולך על סינגל עם 300 באימון האחרון במקום זוג עם 280-282.5.
כבר מאז שכנעתי את עצמי שאני עושה את זה בלי בעיה, וידעתי שאין מצב שזה לא עולה.
היום התברר שיום ראשון לא מתאים לשיא, בגלל כמה בעיות בעבודה לכן החלטתי להזיז את האימון סקוואט לראשון והיום ללכת על ה300.
לאחר חימום עם משקלים עד 260, כאשר ניגשתי להרים את ה300 והזזתי את המוט טיפה בשביל להתמקם, הרגשתי כמה זה כבד וזה הלחיץ אותי ממש, אשכרה הלב פעם במהירות והייתי צריך לעמוד דקה ולהרגע, אחרי ניסיון ארוך להרגיע את עצמי הלכתי על זה, עלה לאט אבל העיקר שעלה!
לאחר הסינגל אשכרה רצתי לראות בסרטון שננעל ושהכל תקין, וכמובן חישבתי את המשקל כמה פעמים שלא יהיה פאדיחות 😃

כמו שאתם רואים נגמר המקום בשרוול ולכן נאלצתי לקשור פלטה של 2.5 בכל צד, אבל החלטתי לפנק את עצמי בזוג פלטות של 20/25 בקרוב 😃
התכנון עכשיו הוא לעשות חודש+- נפח ואז להתחיל עוד סבב דדליפט של 12 שבועות.
עכשיו נשארו 4/5 מטרות שהצבתי לעצמי לשנת 2016.
משקל גוף בבוקר 83 ובזמן אימון 85.
תודה לרון וקנין על העריכה.

כמובן ששמתי כתמונת רקע במחשב את הרגע בו הבסתי את כוח הכבידה עם ה300 ק''ג.

קבצים מצורפים

• ללא שםdddddddd.jpg
    ללא שםdddddddd.jpg
    KB 50 · צפיות: 204
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה יכול לתת כמה מילים על התוכנית?
כן,
התוכנית כוללת 3 אימוני דדליפט בחודש, ומשך התוכנית 12 שבועות.
בכל אימון מבצעים נפח של 4X4 עם 70%.
לאחר מכן זוג עם 80%
ועוד זוג עם 90%
ובסוף שמינייה+ עם 70%
שבוע ראשון הוא שבוע "קל", הוא לא כולל את הזוג עם ה90%.
אם הכל עלה ללא כשל, מעלים משקל לכל הסטים.
במקרה של כשל, חוזרים על האימון.
לאחר חודש (ז''א 3 אימונים ושבוע מנוחה מדדליפט), חוזרים על האימון האחרון שבוצע, ולאחר שבוע מתקדמים רגיל.
אני אישית עשיתי סבב ראשון כמו שכתוב באקסל, ורק לאחר מכן התחלתי לשחק עם זה איך שנראה לי.
די קל למצוא קובץ אקסל באינטרנט, מי שלא מוצא תפנו אלי ואשלח לכם.
@RussianHotGirl אם אני לא טועה אתה גם פעם שאלת על התוכנית, אז הנה הבסיס.
שמע
אתה עובר כל גבול
אם תמשיך כך אאלץ להשעות אותך

בקנאה רבה וחיבה עזה,
מוניטין.

ביי
תנו לו באן או ששבוע הבא יהיה כאן 310
טוב נו, לא מעלה יותר שיאים בדדליפט.
רק בגלל החשש לבאן, ממש לא כי אני יוצא למנוחה ואז נפח 😛

נערך לאחרונה:
כן,
התוכנית כוללת 3 אימוני דדליפט בחודש, ומשך התוכנית 12 שבועות.
בכל אימון מבצעים נפח של 4X4 עם 70%.
לאחר מכן זוג עם 80%
ועוד זוג עם 90%
ובסוף שמינייה+ עם 70%
שבוע ראשון הוא שבוע "קל", הוא לא כולל את הזוג עם ה90%.
אם הכל עלה ללא כשל, מעלים משקל לכל הסטים.
במקרה של כשל, חוזרים על האימון.
לאחר חודש (ז''א 3 אימונים ושבוע מנוחה מדדליפט), חוזרים על האימון האחרון שבוצע, ולאחר שבוע מתקדמים רגיל.
אני אישית עשיתי סבב ראשון כמו שכתוב באקסל, ורק לאחר מכן התחלתי לשחק עם זה איך שנראה לי.
די קל למצוא קובץ אקסל באינטרנט, מי שלא מוצא תפנו אלי ואשלח לכם.
תודה על ההסבר, הייתי משלב את זה גם כששאר האי ונים עצימים?

• פותח/ת השרשור
עלה מצוין! כמעט פי 4 משקל גוף ועוד בלי קוקטייל ממתקים 😲 אתה ההוכחה שפווארליפטינג לא חייב להיות תחרותי או ממוסחר.
בהזדמנות כשיהיה לך משעמם תעלה סרטון משיכת משאית\הפיכת רכב(קטן עליך ;))
אגב באיזה משקל בערך עשית פעם ראשונה את התוכנית(מגנוסון אור) כי הבנתי שצריך ותק מסוים(מספר שנים) עד שמומלץ להתחיל אותה.

עלה מצוין! כמעט פי 4 משקל גוף ועוד בלי קוקטייל ממתקים 😲 אתה ההוכחה שפווארליפטינג לא חייב להיות תחרותי או ממוסחר.
אגב באיזה משקל בערך עשית פעם ראשונה את התוכנית(מגנוסון אור) כי הבנתי שצריך ותק מסוים(מספר שנים) עד שמומלץ להתחיל אותה.

אלברו לא מדגם מייצג של כלום.
הוא שייך ל 0.01 אחוז מהאנשים שיכולים למשוך 300 דדליפט על 83 קג טבעי... שלא לדבר על זה שהוא רק בן 22.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חבר 😃
ממש כיף לקרוא, אבל אין מה לעשות בשביל להגיע לטופ העולמי חייב להשתמש, לפחות ברוב תחומי הספורט הקיימים כיום.
אני חושב שבאיזור ה260 ק''ג, אבל בכלל לא בטוח.
אלברו לא מדגם מייצג של כלום.
הוא שייך ל 0.01 אחוז מהאנשים שיכולים למשוך 300 דדליפט על 83 קג טבעי... שלא לדבר על זה שהוא רק בן 22.
אני חושב שהרבה מתאמנים יכולים להגיע רחוק לאחר שנים של עבודה קשה ונכונה, אולי לא 300, אבל למשקלים מאוד מכובדים.
חשבת להתחרות פעם?
חשבתי, לא כרגע.
וואו, פשוט וואו
תודה 😃

תודה רבה חבר 😃
ממש כיף לקרוא, אבל אין מה לעשות בשביל להגיע לטופ העולמי חייב להשתמש, לפחות ברוב תחומי הספורט הקיימים כיום.
אני חושב שבאיזור ה260 ק''ג, אבל בכלל לא בטוח.

אני חושב שהרבה מתאמנים יכולים להגיע רחוק לאחר שנים של עבודה קשה ונכונה, אולי לא 300, אבל למשקלים מאוד מכובדים.

חשבתי, לא כרגע.

תודה 😃
ראיתי באשכול ישן שלך שחשבת להתחרות, היית בן 16 או 17 ושקלת 70, Life goes on.

איזה יופי. הזיה של ממש.
לא יודע איך אין לך חשק לעשות את זה במסגרות יותר פורמליות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית