עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה פשוט עושה לי בחילה כל פעם שאני מכניס מלפפון או עגבניה לפה, לפעמים אני אפילו מקיא... זה לא אפשרי לדעתי.מה שאמרה נשמת האומגה האפלה....
בכל מקרה תתחיל בלתסף במולטי.
ואל תוותר על ירקות!
תודה, אנסה. אתחיל כבר עכשיו בלנסות איזה פלפל קטן שאמא שלי הביאה.תנסה מגוון ירקות, אולי תמצא כאלו שתאהב.. אפשר גם לבשל/בתנור או תאהב יותר.
אתחיל לנסות ירקות, יש איזה מולטי ויטמין מומלץ ?אחי זה רע מאוד... בפירות וירקות יש מעבר לויטמינים כמות מכובדת של סיבים תזונתיים שחשובים מאוד בדיוק כמו הויטמינים.
תתחיל לאכול ירקות!!
מולטיויטמין זה לא פיתרון קסם.. הספיגה לא אופטימלית. אבל עדיף מכלום.
3 ירקות ביום ואתה מסודר.
אין לא רוצה, יש לא יכול (לאכול)אני לא אוכל ירקות, ואוכל בננה פעם ביום בערך, זה סך כל הפירות והירקות שאני אוכל.
יש המלצה לצרוך איזה שהם ויטמינים ? אם כן איזה ? תודה.
אחי זה רע מאוד... בפירות וירקות יש מעבר לויטמינים כמות מכובדת של סיבים תזונתיים שחשובים מאוד בדיוק כמו הויטמינים.
תתחיל לאכול ירקות!!
מולטיויטמין זה לא פיתרון קסם.. הספיגה לא אופטימלית. אבל עדיף מכלום.
3 ירקות ביום ואתה מסודר.
מה שאמרה נשמת האומגה האפלה....
בכל מקרה תתחיל בלתסף במולטי.
ואל תוותר על ירקות!
תנסה מגוון ירקות, אולי תמצא כאלו שתאהב.. אפשר גם לבשל/בתנור או תאהב יותר.
אין לא רוצה, יש לא יכול (לאכול)
נסה לאט לאט, גם אם זה לא הכי טעים ונוח.
זה ישתלם לך.
תקשיב אני פעם הייתי כמוך.. לא אהבתי ירקות.. והתחלתי בקטן.. כל פעם בסופר עברתי ליד ירק ואמרתי נקנה ונטעם..
היום אני מת על ירקות.. ואין ארוחה שאני לא מכניס בה ירק. אני אוכל הכל..
פלפלים אדומים וכתומים , מלפפונים , חצילים , קישואים , תרד , ברקולי , במיה , פיטריות , עגבניות.
מאוד אוהב בצל גזר וסלק אבל אוכל מהם ממש מעט כי הם מאוד עשירים בסוכר.
לגבי מולטי ויטמין אני אישית אוהב את של VM2000 של סולגר. אבל שוב מולטי ויטמין זה השלמה במקרה הטוב.. זה לא תחליף לאכילה נכונה!!
אני אנסה קודם לאכול ירקות, נראה לי שזה לא משימה בלתי אפשרית, ואולי זה טעם שירכש אצלי עם הזמן. בסוף אני אהיה חייב למצוא ירק שאני אוהב.תאכל חלקים פנימיים בבשר (כבד קורקבן לבבות וכו')
😋🍴😋🍴🤤🤤תאכל חלקים פנימיים בבשר (כבד קורקבן לבבות וכו')
יש פלפלים קטנים שמגיעיפ בקופסא הם מתוקים ממש.אכלתי פלפל קטן כתום היה סביר.
תודה גבר. יש המלצה על איזה מולטי ויטמין כתוספת ? בכל מקרה אני מתחיל SS איך שאני חוזר מפציעה, יש תוספים שצריך לקנות כהכנה ? צריך מגנזיום כמתחיל עם משקלים לא כאלה מטורפים ? אני מרגיש שהפציעה שלי זה הזמן ללמוד. למדתי הרבה אבל אין גבול לכמה שאפשר.יש פלפלים קטנים שמגיעיפ בקופסא הם מתוקים ממש.
חוץ מזה נסה גם ברוקולי כרובית גזר סלק
יכול להיות שתאהב
הייתי ממליץ אבל אסור לדבר על הזמנת תוספים מחו"ל בפורום. נסה לדבר עם @AminoShopתודה גבר. יש המלצה על איזה מולטי ויטמין כתוספת ?
מגנזיום ציטראט ואבץ פיקולינט תמיד מומלץ (בלילה לפני השינה) ואומגה 3 גם תמיד מומלץצריך מגנזיום כמתחיל עם משקלים לא כאלה מטורפים ? אני מרגיש שהפציעה שלי זה הזמן ללמוד. למדתי הרבה אבל אין גבול לכמה שאפשר.
דיברתי על מגנזיום לשיפור האחיזה. פתחתי בפורום תזונה ותוספים אשכול על איזה תוספים אני צריך, אשמח אם תעזור לי שם. לא הזמנת תוספים מחול, רק את השם של המולטי ויטמין, של כדור ביום, משם אני אסתדרהייתי ממליץ אבל אסור לדבר על הזמנת תוספים מחו"ל בפורום. נסה לדבר עם @AminoShop
מגנזיום ציטראט ואבץ פיקולינט תמיד מומלץ (בלילה לפני השינה) ואומגה 3 גם תמיד מומלץ