הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לפני סגירת הזמנה מ BB מה ידוע לכם על המוצרים הבאים [כותרת ערוכה]

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אהלן אני עושה ברגעים האלה הזמנה מBB
מזמין opti-men וjack3d(חוץ מזה יש לי גם אבקת חלבון, קריאטין כמובן, אומגה 3 וbcaa כולם של חברות איכותיות כמובן וזהו).
זרקתי גם כמה דוגמיות.
פרט לזה סתם מבדיקה קצרה ראיתי שיש שם כמה מוצרים די זולים, ולא הבנתי בדיוק למה הם טובים, אז חשבתי לשאול פה ואולי לזרוק אותם גם בהזמנה, אז ככה-
Chromium Picolinate- הדבר הזה עולה איזה 6-7$, משהו יכול להסביר לי מה זה הדבר הזה? והאם משתלם לקנות אותו בכלל? כי תאכלס זה גרושים מה שהוא עולה...
tribulus- גם כן איזה 10-9$, מה זה הדבר הזה בדיוק? שווה משהו?

בקיצור, אם יש לכם המלצות למשהו טוב במחיר סביר לזרוק, תרגישו חופשי לשתף:)

משעמם לך בחיים שאתה מחפש מה לקנות ב BB סתם ? 😃
כרום זה כרום הוא כביכול יכול לעזור במטבוליזם של שומן
טריבולוס כביכול מעלה חשק מיני ע"י העלאת הטסטוסטרון למרות שאף אחד מהדברים לא ממש מוכח

• פותח/ת השרשור
אני לא מחש מה לקנות רק הדברים האלה נפלו לי לעיין גם הם נורא זולים, ולא חשפתי לקנות אותם, יותר בקטע של מתעניין מה זה בכלל הדברים הללו...

• פותח/ת השרשור
אני כבר סיימתי תקופסא הראשונה שלי של jack3d ועכשיו אני מזמין תשניה בוא נגיד שזה לוקח כל מוצר preworkout שיש היום בהרבה, ומה עוד שהוא עולה פשוט גרושים בהשוואה לשאר, זה אחד הדברים המשתלמים...
מה עשיתם מזה סטארוידים? ברור שיכניסו את זה.

מה שאני אוהב בו זה לא רק שהוא חזק בטרוף, גם הגוף לא מתרגל אליו, הדבר הזה פשוט מדהים...

אני עכשיו לפני אימונים עם נאנו ואפור וזה סבבה לגמרי אבל כמו לכל דבר הגוף תמיד מתרגל..
ואת הנאנו ואפור לא מכניסים לארץ בגלל שיש בו קצת יהומבין. וצריך לשלוח אישורים מרופא ספורט שהוא לוקח אחריות ומאשר שזה לצורכי טיפול לא סתם אמרתי את זה
אני לא יודע ממה ה jack3d מורכב אז בגלל זה אני שואל אם מישהו הזמין וקיבל בלי בעייה...

אני כבר סיימתי תקופסא הראשונה שלי של jack3d ועכשיו אני מזמין תשניה בוא נגיד שזה לוקח כל מוצר preworkout שיש היום בהרבה, ומה עוד שהוא עולה פשוט גרושים בהשוואה לשאר, זה אחד הדברים המשתלמים...
מה עשיתם מזה סטארוידים? ברור שיכניסו את זה.

מה שאני אוהב בו זה לא רק שהוא חזק בטרוף, גם הגוף לא מתרגל אליו, הדבר הזה פשוט מדהים...

תן קצת פירוט על המוצר והאימונים

אני עכשיו לפני אימונים עם נאנו ואפור וזה סבבה לגמרי אבל כמו לכל דבר הגוף תמיד מתרגל..
ואת הנאנו ואפור לא מכניסים לארץ בגלל שיש בו קצת יהומבין. וצריך לשלוח אישורים מרופא ספורט שהוא לוקח אחריות ומאשר שזה לצורכי טיפול לא סתם אמרתי את זה
אני לא יודע ממה ה jack3d מורכב אז בגלל זה אני שואל אם מישהו הזמין וקיבל בלי בעייה...

אתה רציני?!

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה הבעיה לי הכניסו כל מה שהזמנתי לארץ בלי שום בעיות.
ומניסיון אישי שלי הגוף לא מתרגל לjack3d, סייתמי פוקסא וכל פעם היתה כמו הפעם הראשונה.

ומניסיון אישי שלי הגוף לא מתרגל לjack3d, סייתמי פוקסא וכל פעם היתה כמו הפעם הראשונה.

אני מאוד, מאוד מקווה חח
כי עשיתי הזמנה מBB, רציתי להזמין JACK3D, אבל לא היה במלאי אז התפשרתי על נאנו ואפור.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אחי, לי אישית בחיים לא נעצר שום דבר במכס, ואני מזמין הרבה(לא רק תוספי תזונה, בכללי, אפילו psp הזמנתי מebay, והמכס לא בדק לי אותו...).

הJACK3D מכיל אמפיטמינים די חזקים כך שאין סיכוי שזה עובר במכס,אם זה נתקע...
מצחיק שאתה לוקח דברים ולא מודע אפילו מה אתה מכניס לגוף

מה אתה רוצה ממנו זה אשמתו שיש לך מדינה של נוכלים וגנבים שצריכים לקחת כסף מאנשים על כל פיפס?

אם JACK3D מכיל אמפיטמינים אז הוא גם לא היה מאושר בארה"ב, אמפיטמינים הם סם ממריץ לכל דבר. אפשר להגיד שאפדרין זה הבן דוד הקצת יותר עילג של המשפחה בגלל שהוא לא מגיע כמעט למוח ובגלל זה הוא הרבה פחות ממכר מהם

• פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שמצחיק פה זה השטויות שאתה מדבר כי-
1)כבר הזמנתי jack3d והוא עבר
2)לא מזמן היתה פשיטה של הfda, על כל עניין של תוספי המזון, ואולי 50% ממה שיש בBB.COM ירד, וjack3d נשאר, סימן שזה מוצר יחסית בטוח, אין לי שום ספק שהוא הרבה יותר בטוח מכל הפרוהורמונים והטסט בוסטרים שמכרו שם.

• פותח/ת השרשור
אם JACK3D מכיל אמפיטמינים אז הוא גם לא היה מאושר בארה"ב, אמפיטמינים הם סם ממריץ לכל דבר. אפשר להגיד שאפדרין זה הבן דוד הקצת יותר עילג של המשפחה בגלל שהוא לא מגיע כמעט למוח ובגלל זה הוא הרבה פחות ממכר מהם

בדיוק, הסברת יפה:)

הדבר היחיד שמצחיק פה זה השטויות שאתה מדבר כי-
1)כבר הזמנתי jack3d והוא עבר
2)לא מזמן היתה פשיטה של הfda, על כל עניין של תוספי המזון, ואולי 50% ממה שיש בBB.COM ירד, וjack3d נשאר, סימן שזה מוצר יחסית בטוח, אין לי שום ספק שהוא הרבה יותר בטוח מכל הפרוהורמונים והטסט בוסטרים שמכרו שם.
עסר במכס כי הם לא בדקו את החבילה ,הo לא בודקים את כל החבילות מה מכיל fk דבר.
בארצות הברית זה כן חוקי בגלל לא הורידו אותו גם אפדרין חוקי בארה"ב.הורידו מוצרים רק שמכילים את הסטרואיד טרן והJACK3D לא מכיל .אתה מוזן לקורא על theophyline

עבר במכס כי הם לא בדקו את החבילה ,הo לא בודקים את כל החבילות מה מכיל fk דבר.
בארצות הברית זה כן חוקי בגלל לא הורידו אותו גם אפדרין חוקי בארה"ב.הורידו מוצרים רק שמכילים את הסטרואיד טרן והJACK3D לא מכיל .אתה מוזן לקורא על theophyline
...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית