הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה

netanel96

משתמש מתחיל
173
12
נק' מוניטין:
68
173
12
מתאמן מתחיל

מתכנן להתחיל SS אבל בנתיים עובד על טכניקה (מפחד מפציעה)

העלתי סרטונים של הטכניקות (פעם ראשונה מעלה תהיו עדינים חח)

דדליפט (2 סטים השאר לא הספיק לצלם)
בקשר לדדליפט שמתי לב מצפייה בסרטון שהמוט לא כ"כ צמוד לרגליים ולמותניים זה חמור?
ואיך מנח הגב

וסקוואט

איתו אני תקוע כבר הרבה זמן

סט אחר

דדליפט - המוט רחוק וזה קריטי, הסטאפ לא טוב, אתה לא מיישר את הגב לפני כל חזרה והירידה שלך גם לא טובה.
סקוואט - אתה לא יציב, עושה גוד מורנינג (מרים את התחת ואז את החזה). זה מה שהצלחתי לראות מהזווית הזו.
באופן כללי הייתי ממליץ לך ללמוד את התרגילים מחדש. מאיזה מקור למדת עליהם עד עכשיו?

הדדליפט לא נורא, אבל במשקל הזה אין מספיק התנגדות מהמוט וקשה לראות.
הסקווט מאוד בעייתי, העמידה לא נכונה, אין יציבות, באחת החזרות נפלת בזמן העליה.
כדאי שתצפה שוב בסרטי הדרכה של ריפטו או תבקש הדרכה.
לא הייתי ממשיך עם התרגילים מהמצב הנוכחי

• פותח/ת השרשור
דדליפט - המוט רחוק וזה קריטי, הסטאפ לא טוב, אתה לא מיישר את הגב לפני כל חזרה והירידה שלך גם לא טובה.
סקוואט - אתה לא יציב, עושה גוד מורנינג (מרים את התחת ואז את החזה). זה מה שהצלחתי לראות מהזווית הזו.
באופן כללי הייתי ממליץ לך ללמוד את התרגילים מחדש. מאיזה מקור למדת עליהם עד עכשיו?

מה הכוונה בסטאפ , במה מתבטא יישור הגב גב תחתון או עליון מכווץ ,
ומה הבעיה בירידה בבקשה?

בקשר לסקוואט
נאמר שהתנועה צריכה להתחיל מהאגן ומסתיימת מהאגן זה מה שיוצר את הגוש מורנינג אננ חושב

מקור מקילוגרם וסרטונים של ריפטו

תודה רבה על העזרה

הדדליפט לא נורא, אבל במשקל הזה אין מספיק התנגדות מהמוט וקשה לראות.
הסקווט מאוד בעייתי, העמידה לא נכונה, אין יציבות, באחת החזרות נפלת בזמן העליה.
כדאי שתצפה שוב בסרטי הדרכה של ריפטו או תבקש הדרכה.
לא הייתי ממשיך עם התרגילים מהמצב הנוכחי
צפיתי אין ספור בסרטונים של ריפטו זה כבר מתחיל להיות מתסכל

תודה רבה על העזרה

תראה את הסרט של ריפטו, קח מקל מטאטא בבית, ותתרגל עם האנשים שמתרגלים שם, זה שעתיים וחצי לדעתי.
תקרא את הספר של ריפטו, יש שם תמונות והסברים מפורטים על כל תנועה (אני בדיוק הזמנתי אותו, אבל יש גם פיראטי באינטרנט אם בא לך).
בכל מקרה :
דדליפט - גב לא ישר לפני כל חזרה, אתה יורד עם הגב כפוף, ומוט לא צמוד לרגליים, תוציא חזה.
סקוואט - אתה מסתכל קדימה, תעיף את הראש מהמראה (לא יודע מה יש שם אבל כנראה זה מראה) ותסתכל מטר וחצי לרצפה, גוד מורנינג כמו שזה מעליי ציין, בנוסף, אתה בטוח רואה את זה שאתה נשאר למטה כמה שניות בסוף החזרה, ורק אז עולה, תשתדל שהתנועה תהיה רציפה, לרדת ולעלות, אתה לא צריך להיות שעה למטה.

• פותח/ת השרשור
תראה את הסרט של ריפטו, קח מקל מטאטא בבית, ותתרגל עם האנשים שמתרגלים שם, זה שעתיים וחצי לדעתי.
תקרא את הספר של ריפטו, יש שם תמונות והסברים מפורטים על כל תנועה (אני בדיוק הזמנתי אותו, אבל יש גם פיראטי באינטרנט אם בא לך).
בכל מקרה :
דדליפט - גב לא ישר לפני כל חזרה, אתה יורד עם הגב כפוף, ומוט לא צמוד לרגליים, תוציא חזה.
סקוואט - אתה מסתכל קדימה, תעיף את הראש מהמראה (לא יודע מה יש שם אבל כנראה זה מראה) ותסתכל מטר וחצי לרצפה, גוד מורנינג כמו שזה מעליי ציין, בנוסף, אתה בטוח רואה את זה שאתה נשאר למטה כמה שניות בסוף החזרה, ורק אז עולה, תשתדל שהתנועה תהיה רציפה, לרדת ולעלות, אתה לא צריך להיות שעה למטה.
תודה רבה אשתדל ליישם
בקשר לספר של ריפטו יש לך אולי פתרון למתקשים באנגלית?

והאם הספר אמור לעזור לי להבין יותר טוב?

תודה רבה אשתדל ליישם
בקשר לספר של ריפטו יש לך אולי פתרון למתקשים באנגלית?

והאם הספר אמור לעזור לי להבין יותר טוב?
הספר אמור לעזור לך, אבל אם אתה לא תבין מה כתוב אז הוא לא יעזור לך 🫤 תתרגל עם הסרט שלו.

מה הכוונה בסטאפ , במה מתבטא יישור הגב גב תחתון או עליון מכווץ ,
ומה הבעיה בירידה בבקשה? סטאפ זה ההכנה שלך לתרגיל, לפני כל חזרה. יישור גב, סידור מבט, כיווץ של כל החלקים הדרושים .
בנוגע לשאלה על הגב נסה לשנות ניסוח, היא לא ברורה לי, אם זה עונה לך אז יישור הגב התחתון ישמור על בריאות עמוד השדרה ויעמיד את הגוף שלך במצב האופטימלי לביצוע התרגיל ולכן הוא הכרחי. יש איור מעולה שמסביר את "איך זה מרגיש" לכווץ את הגב בספר .SS

בקשר לסקוואט
נאמר שהתנועה צריכה להתחיל מהאגן ומסתיימת מהאגן זה מה שיוצר את הגוש מורנינג אננ חושב נסה גובלט סקוואט, זה יכריח אותך לחשוב על הטורסו כמקשה אחת.

מקור מקילוגרם וסרטונים של ריפטו

תודה רבה על העזרה

צפיתי אין ספור בסרטונים של ריפטו זה כבר מתחיל להיות מתסכל לגבי הסקוואט, הייתי ממליץ לך לקרוא את ss, אין תחליף לו. גם אם אתה גרוע באנגלית תוכל להשכיל מהאיורים ומההסברים הכללים והפחות אנטומיים. בנושא הדדליפט ישנו ספר מעולה בפורום powerlifting בשם "דדליפט - גרסת המאמינים". מומלץ ביותר למצבך!

תודה רבה על העזרה

בסקוואט התנועה שלך לא זורמת, אתה יוצר הפרדה בין התנועה של האגן לזו של הברכיים, שבפועל הן אמורות להתרחש ביחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית