הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקשר שבין הפרעות קשב וריכוז לעודף משקל

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך
אותי מעניין למה מחפשים קשר של השמנה לכל דבר ביקום כשברור שהסיבה היחידה לזה היא אכילת יתר.

• פותח/ת השרשור
אותי מעניין למה מחפשים קשר של השמנה לכל דבר ביקום כשברור שהסיבה היחידה לזה היא אכילת יתר.
ספציפית עם הפרעות קשב וריכוז אפשר להבין את הקשר.
הפרעות קשב וריכוז - אימפולסיביות - חוסר שליטה עצמית - בולמוסים
בנוסף, הגוף מנסה לפצות על החוסר בדופמין באכילה מוגברת, זה באמת פשוט עד כדי כך

• פותח/ת השרשור
זה אחד הדברים הכי לא נכונים שאפשר להגיד על מערכות בגוף
ברור שלא, אבל ההסבר של זה די פשוט. מה קורה באמת בגוף זה מורכב וצריך תרשים בגודל 20 מטר בשביל להראות. אבל בת'כלס ההסבר פשוט.

מה אתה רוצה, זה מאד הגיוני. אני מנסה להזכר אם אכלתי כבר, יש לי הפרעת ריכוז אז אני לא מצליח להזכר, אז אני אוכל שוב. הגיוני.

• פותח/ת השרשור
מה אתה רוצה, זה מאד הגיוני. אני מנסה להזכר אם אכלתי כבר, יש לי הפרעת ריכוז אז אני לא מצליח להזכר, אז אני אוכל שוב. הגיוני.
אמרנו הפרעות קשב וריכוז, לא אלצהיימר.
קשה להתרכז כשכל מה שאתה חושב עליו זה אוכל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

90% מהילדים היום שיש להם הפרעות למיניהם הם ילדים רגילים. וכן, כל ילד יכול להתנתק ל5 דקות מהשיעור כי לא מזיז לו הביצה אנליטית ואז לא להבין כלום ולקרוא לזה הפרעת קשב

90% מהילדים היום שיש להם הפרעות למיניהם הם ילדים רגילים. וכן, כל ילד יכול להתנתק ל5 דקות מהשיעור כי לא מזיז לו הביצה אנליטית ואז לא להבין כלום ולקרוא לזה הפרעת קשב
אתה צודק אבל לאנשים עם ADHD יש כמות דופאמין נמוכה מהרגיל במוח,לכן תרופה שתביא בן אדם עם ADHD לרמה נורמלית,תביא בן אדם נורמלי למכונה.

• פותח/ת השרשור
אני מאובחן עם הפרעות קשב וריכוז די קשות
ועדיין, לא ברור לי אם זה באמת קיים
כשאני מנסה ללמוד אני לא מצליח להתרכז. למרות שיש נושאים שפתאום מעניינים וגם אז קצת קשה להתרכז
אבל כשאני בנושא שמעניין אותי אני בהיפרפוקוס כל היום יכול להיות מרוכז לגביו

לא ברור לי.

ספציפית עם הפרעות קשב וריכוז אפשר להבין את הקשר.
הפרעות קשב וריכוז - אימפולסיביות - חוסר שליטה עצמית - בולמוסים
בנוסף, הגוף מנסה לפצות על החוסר בדופמין באכילה מוגברת, זה באמת פשוט עד כדי כך
נכון מאוד מניסיון
בעיקרון זה דרך תעסוקה של הגוף להרגיע את ההפרעות קשב וריכוז- כלומר אכילה

אין כזה דבר בעיות קשב וריכוז,יש כזה דבר אי רצון להקשיב ולהתרכז.

מאוד חשבתי שאין כזה דבר וזה המצאה ,זה לא המצאה .יש מספיק ספרים של רופאי קליניים שמראים בדיוק מהו אי איזון במוח הגורם להפרעה הזאת . פרופסור ברקלי הוא הניורולוג המוביל לחקר התופעה . לא רציתי להאמין שיש לי והייתי בטוח שאני סתם עצלן אבל אחרי שהתחלתי ללמוד בטכניון הבנתי שאני שונה מאנשים אחרים . אחרי שקראתי את ספרו הכל הסתדר לי למה .

הבעיה שהחוסר איזון הזה הוא לא עניין של שחור ולבן ואפשר להגיד שלכל בנאדם יש איזון שונה במוח , וקשה להבין מהי הרמה שבה זה מתחיל להיות מוגדר כהפרעה . היום המון אנשים מנצלים את ההפרעה הזאת לתירוצים שלהם , ואולי יש להם את החוסר איזון הזה אך לא ברמה שיש לאנשים אחרים .

מאוד חשבתי שאין כזה דבר וזה המצאה ,זה לא המצאה .יש מספיק ספרים של רופאי קליניים שמראים בדיוק מהו אי איזון במוח הגורם להפרעה הזאת . פרופסור ברקלי הוא הניורולוג המוביל לחקר התופעה . לא רציתי להאמין שיש לי והייתי בטוח שאני סתם עצלן אבל אחרי שהתחלתי ללמוד בטכניון הבנתי שאני שונה מאנשים אחרים . אחרי שקראתי את ספרו הכל הסתדר לי למה .

הבעיה שהחוסר איזון הזה הוא לא עניין של שחור ולבן ואפשר להגיד שלכל בנאדם יש איזון שונה במוח , וקשה להבין מהי הרמה שבה זה מתחיל להיות מוגדר כהפרעה . היום המון אנשים מנצלים את ההפרעה הזאת לתירוצים שלהם , ואולי יש להם את החוסר איזון הזה אך לא ברמה שיש לאנשים אחרים .
יש כזה דבר בעיות קשב וריכוז,ויש כזה דבר אי רצון להקשיב ולהתרכז.
..

אז אתה לא באמת רוצה להקשיב.
רצון חולש על כל דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית